30 Years of Wishes - Blue Monday

 

In 1989 vervulden wij onze eerste wens. De 10-jarige Cindy wilde zó graag een tv-opname bijwonen van de toen heel populaire serie ‘Zeg ‘ns AA’. Een enthousiaste verpleegster van het Haagse Juliana Kinderziekenhuis meldde haar wens aan. Vrienden van de stichting fietsten het geld bij elkaar. Cindy mocht als een echte filmster naar de studio én op de foto met ‘Mien Dobbelsteen’. De rest is geschiedenis.

 

Het is nu dertig jaar later. Het verhaal van Cindy heeft nu, dertig jaar later, nog steeds impact. Net zoals de verhalen van Thijn zijn stoere jongensdag, musicalster Fulco, koningin Iris en álle andere kinderen met een ernstige ziekte. Met ruim 400 vrijwilligers realiseren we jaarlijks meer dan 600 wensen van ernstig zieke kinderen tussen 3 en 18 jaar. Het laten uitkomen van wensen verandert levens. Dat is wat Make-A-Wish Nederland al 30 jaar doet.

 

 

 

Blue Monday

Maandag 21 januari was het Blue Monday. Een dag die door veel mensen als de meest deprimerende dag van het jaar wordt ervaren. We willen daar dit jaar verandering in brengen door er een inspirerende dag van te maken.

Een dag waarop je iets voor een ander kunt betekenen. Daarom is Make-A-Wish op Blue Monday bij alle bedrijven op het Media Park langsgegaan om een lekkere traktatie uit te delen. 

Bekijk hier de video