Wish Spoon
 

Wish Spoon
 

Wish Spoon
slider arrow
slider arrow
CHOCOLADEDROOM 3 WENSKINDEREN IN VERVULLING

Chocolate Company steunt Make-A-Wish door middel van Make-A-Wish Spoon

Vanmiddag werd voor 3 wenskinderen hun droom werkelijkheid. Zij mochten zich exclusief tegoed doen aan alle chocolade van Chocolate Company en daar een kunstwerk van maken samen met kunstenaar William Körver. Dit gebeurde onder toeziend oog van wethouder Jongen van Kerkrade. Hiermee geeft Chocolate Company uiting aan haar omarming van de stiching Make-A-Wish Nederland. Zij heeft de zogenaamde Make-A-Wish Spoon op de markt gebracht waarvan €0,50 per verkochte spoon naar Make-A-Wish gaat.

Samuel (5), zijn broertje Jesse Dean (7) uit Posterholt en Dagmar (14) uit Maastricht zijn dol op chocolade. De beide jongens hebben de ziekte CF en daarom heeft Make-A-Wish al eerder hun allerliefste wens vervuld. Dagmar heeft leukemie en haar allerliefste wens gaat binnenkort vervuld worden. Maar om ze extra in het zonnetje te zetten heeft Chocolate Company ze uitgenodigd om zich te laten onderdompelen in alle chocoladelekkernijen. Eerst konden ze het bijna niet geloven, maar eenmaal overtuigd dat het echt mocht, gingen ze los. Ze mochten zoveel chocolade snoepen als ze wilden. Bovendien maakten ze samen met Kerkraads kunstenaar William Körver een schilderij van chocolade voor thuis aan de muur.

Make-A-Wish Spoon

De Make-A-Wish Spoon, een chocoladelepel van melkchocolade waar je warme chocolademelk van kunt maken, wordt verkocht in alle vestigingen van Chocolate Company en via de site. Deze spoon is €0,25 duurder dan andere spoons. Deze €0,25 wordt door Chocolate Company verdubbeld waardoor er €0,50 per spoon afgedragen wordt aan Make-A-Wish Nederland. 

Make-A-Wish is heel blij met deze samenwerking en dankbaar voor de bijdrage die Chocolate Company op deze manier levert aan het vervullen van allerliefste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Chocolate Company

“Ik vind het als Chocolate Company belangrijk om een kleine bijdrage te kunnen leveren aan maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor kwetsbare doelgroepen. Zo hebben we de afgelopen jaren de ‘Sweet Downie’ spoon als ook de ‘Mighty Muscle’ spoon ontwikkeld. Nu heb ik welbewust gekozen voor de stichting Make-A-Wish om  écht iets te kunnen betekenen voor ernstig zieke kindjes als ook vanwege de internationale uitstraling van deze mooie organisatie”. Aldus Mirjam Schroeder, oprichter van Chocolate Company.

Om ook de medewerkers van Chocolate Company het Make-A-Wish gedachtengoed mee te geven, heeft zij een zogenaamde business challenge gedaan. Twee teams van CHCO-franchisenemers zijn aan de slag gegaan met het organiseren van twee wensvervullingen en hebben daarmee het bedrag van €10.000 bij elkaar gebracht.

William Körver

Kunstenaar William Körver woont en werkt in Kerkrade. Zijn werk bestaat uit expressieve, kleurrijke portretten, maar ook werken met een sterkere abstractie. Typerend voor William is zijn zoektocht naar een zo eerlijk mogelijke manier van schilderen; intens en spannend. In zijn werk speelt de mens en zijn omgeving een wezenlijke rol. William tracht de wijze waarop hij de wereld en tijd waarin hij leeft te visualiseren. “Daarom wil ik mijn talent graag inzetten voor mensen of kinderen die wellicht net dit lichtpuntje kunnen gebruiken, om zo hun wens in vervulling te laten gaan.”