Cheque overhandiging Chocolaterie Mousset

Chocolaterie Mousset schenkt 1000 sterren aan Make-A-Wish

Arnhem, 25 juni 2018 - De broers Martin en Theo Gerrits van Chocolaterie Mousset uit Arnhem hebben zich ingezet voor Make-A-Wish Nederland. Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish Nederland laat liefste wensen in vervulling gaan van deze kinderen, om hen kracht en vertrouwen te geven voor de toekomst.

Martin en Theo Gerrits vinden Make-A-Wish een mooie organisatie en zijn op diverse betrokken bij de stichting: zij hebben al eens meegewerkt aan de vervulling van een allerliefste wens en één van hun medewerkers is vrijwilliger bij Make-A-Wish, in de regio Gelderland. De gebroeders Gerrits hebben maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel.

Zo werken bij Mousset ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de chocolaterie. Martin en Theo Gerrits wilden al langer meer voor Make-A-Wish doen. In gesprek met twee vrijwilligers, Judith Slootweg en Anny Huuskes, was er snel een mooi idee. 

Vlak voor moederdag werden er 1000 chocoladesterren gegoten in het atelier van Mousset aan de Veilingweg in Arnhem. Deze prachtige sterren, van topkwaliteit chocolade, werden verkocht voor €3,99 per stuk, in de drie winkels van Mousset en via het netwerk van de vrijwilligers.

De gehele opbrengst is door Mousset beschikbaar gesteld aan Make-A-Wish. Binnen de hygiënekaders van Mousset, heeft een aantal vrijwilligers meegewerkt in het atelier van de Chocolaterie om de sterren klaar te maken voor de verkoop. De leuk verpakte chocoladesterren werden in korte tijd allemaal verkocht. 

Maandag 25 juni 2018 heeft de chequeoverhandiging plaatsgevonden in het atelier van Mousset. Vrijwilliger Judith Slootweg mocht een cheque van € 3990,- in ontvangst nemen van de broers Gerrits.

Martin en Theo Gerrits kijken met een positief gevoel terug op deze actie. ‘Het geeft voldoening om iets te kunnen doen voor kinderen met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte. Wij willen graag een bijdrage leveren aan het vervullen van hun allerliefste wensen.’ aldus de broers Gerrits van Mousset.