Heren van de Nederlandsche Tafelronde

Start 2-jarige samenwerking met Make-A-Wish Nederland

Heren van de Nederlandsche Tafelronde maken wensen waar

Zaterdag 22 september was de start van een geweldige samenwerking tussen de Nederlandsche Tafelronde en Make-A-Wish Nederland.  De heren gaan de komende twee jaar alles op alles zetten om het verschil te maken voor kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte.

Het nieuwe Nationale serviceproject van de Nederlandsche Tafelronde is een feit. Make-A-Wish is het goede doel de komende twee jaar. Samen gaan we het verschil maken voor ernstig zieke kinderen die onze steun nodig hebben. Dat kan door het inzamelen van geld en door ‘handen-uit-de-mouwen’ activiteiten.  

Aart de Boer, Vice-President De Nederlandsche Tafelronde; Make-A-Wish Nederland is een prachtig project. Wij als Nederlandsche Tafelronde hoefden dan ook niet lang na te denken over ons nieuwe landelijke Serviceproject. En; It’s a Match! Zowel de Nederlandsche Tafelronde als Make-A-Wish zijn pragmatisch ingesteld en staan samen met beide benen op de grond, daardoor accorderen we ook nog lekker! Het verschil maken; daar waar het nodig is. 

Hanneke Verburg, CEO Make-A-Wish Nederland; “Trots zijn wij op deze mooie samenwerking. De heren van De Nederlandsche Tafelronde gaan ons helpen. Met elkaar maken we het verschil voor kinderen zoals Tim van 9 jaar die een niertumor heeft. Hij vertelde ons na zijn wensvervulling; “Als ik een tijdmachine had zou ik de wens elke keer opnieuw willen beleven.” Together we are Make-A-Wish.”