Tv-presentator doet als razende reporter verslag van jeugdgolftoernooi Kids Open op The Dutch

Ruben Nicolai toont zijn sportieve kant als nieuwe ambassadeur van Make-A-Wish Nederland

Hilversum, donderdag 25 juni 2020 - Ruben Nicolai toont zijn sportieve kant en roept als kersverse ambassadeur van Make-A-Wish Nederland alle jeugdgolfers op om mee te doen met het golfevenement Kids Open op zondag 4 oktober 2020 op The Dutch.

 

De populaire tv-presentator zal samen met Thijs, één van de wenskinderen van Make-A-Wish Nederland, als razende reporter aanwezig zijn bij het jeugdtoernooi en de hele dag verslag doen. Tijdens deze tweede editie van de Kids Open, spelen achttien jeugdteams voor achttien wenskinderen. De teams zamelen zoveel mogelijk geld in om de allerliefste wensen van ernstig zieke kinderen te vervullen.

Belang van ambassadeurs voor Make-A-Wish Nederland

Elke dag horen gemiddeld drie families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het totale gezinsleven verandert in één klap en die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze kinderen tussen 3 en 18 jaar positieve energie meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht voor de toekomst. Dat doet de stichting door samen hun allerliefste wens te laten uitkomen.

Make-A-Wish Nederland krijgt daarbij veel steun van haar ambassadeurs, ook bij de fondsenwervende activiteiten en het verkrijgen van zichtbaarheid voor de organisatie. Zo zetten Rob en Emiel, Pia Douwes, Wendy van Dijk, Fockeline Ouwerkerk, Xan de Waard, Guillermo Hilversum, Santino Verbeek, Michael Korrel en Sjoerd van Ramshorst zich al in voor de stichting.

Hanneke Verburg (algemeen directeur Make-A-Wish Nederland): “We zijn blij dat we uit de intelligente lockdown komen en de wensen van onze wenskinderen weer in vervulling kunnen laten gaan. Ook zijn we opgelucht dat golfers weer mogen spelen en toernooien weer doorgang kunnen vinden. We vinden het super dat Ruben Nicolai zich vanaf nu als ambassadeur voor Make-A-Wish Nederland in wil zetten en samen met één van onze wenskinderen Thijs, als razende reporter bij de Kids Open aanwezig is. Tijdens de Kids Open zullen Thijs en Ruben samen weer verslag doen.”

Inschrijven kan!

Kids Open is voor kinderen van 7 tot en met 18 jaar en bestaat uit 18 flights. In totaal kunnen 72 kinderen, verdeeld over flights van 4 kinderen, 9 holes spelen. De kinderen krijgen tijdens het toernooi tips & tricks van echte pro’s. De spelvorm is ‘Texas Scramble’. Ieder team zamelt geld in voor een wenskind, maar kan zelf ook mooie prijzen winnen. De Kids Open start om 12.30 uur en wordt afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking rond 17.00 uur. Jeugdspelers kunnen zich voor een deelnamebedrag van 50 euro inschrijven via de volgende link.