PERSBERICHTEN
26-4-2023

Informatie werving aan de deur

Werving van nieuwe donateurs van deur-tot-deur is voor Make-A-Wish Nederland en onze wenskinderen van groot belang. Make-A-Wish Nederland heeft de opbrengsten van deze activiteiten nodig om de allerliefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte te kunnen blijven vervullen.
10-10-2022

Make-A-Wish en Wendy starten podcast ‘Levensecht’

Make-A-Wish Nederland bestaat vandaag 33 jaar. Een perfect moment om stil te staan bij de inspirerende verhalen van en over wenskinderen.In de gloednieuwe podcast-serie ‘Levensecht’ gaat ambassadeur Wendy van Dijk in gesprek met ouders en ervaringsdeskundigen. Ze praat met hen over verdriet, verlies, moed, hoop, veerkracht en zingeving. Unieke en inspirerende herinneringen aan het vervullen van de wens worden gedeeld.
14-2-2022

Rob Pieters ontvangt tijdschrift Make-A-Wish

De gedreven kinderoncoloog Rob Pieters is initiator en mede-oprichter van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Aan hem overhandigde Make-A-Wish-algemeen directeur Hanneke Verburg samen met wenskind Elena met grote trots WISH, het magazine over de impact van de Wish Journey.
14-12-2021

Make-A-Wish Nederland gaat een langdurige samenwerking aan met RUMAG en Just Another Network

RUMAG, onderdeel van jongeren mediahuis Just Another Network, gaat Make-A-Wish Nederland steunen door via de mediakanalen van hun netwerk jongeren te bereiken. Door middel van diverse campagnes laten ze zien dat het vervullen van een allerliefste wens van ernstig zieke kinderen een blijvend positieve impact heeft. RUMAG zal hierin een hoofdrol vervullen. De campagne wordt gelanceerd in januari 2022. In deze campagne zullen 2 ernstig zieke kinderen samen met de twee bekende gezichten van RUMAG, René Watzema en Marijn Kuipers, te zien zijn.

Op de hoogte blijven?

Ontvang de mooiste wensverhalen, hartverwarmende acties en nieuws over unieke evenementen.

Schrijf je gratis in om ons digitale Wish Magazine en de laatste ontwikkelingen te ontvangen!