PERSBERICHTEN
19-11-2019

Tulpen Promotie Nederland en Make-A-Wish Nederland

HILVERSUM, 19 NOVEMBER 2019 - Tulpen Promotie Nederland (TPN) en Make-A-Wish Nederland slaan de handen ineen voor een bijzondere samenwerking. Drie wenskinderen krijgen een bijzondere verrassing: ze worden tulpenprinses. Op Nationale Tulpendag, 18 januari 2020, verrichten ze de officiële opening van een reusachtige pluktuin pal voor het Koninklijk Paleis op de Dam. Jaarlijks vieren kwekers en publiek daarmee de start van een nieuw snijtulpenseizoen.
19-7-2019

Waarschuwing wervers aan de deur

De laatste tijd zijn er vragen bij ons binnengekomen over huis-aan-huis bezoekjes, waarbij mensen zich uitgeven voor medewerkers van Make-A-Wish Nederland en kaarten of andere zaken aanbieden ten behoeve van het goede doel.
14-5-2019

Make-A-Wish Nederland organiseert eerste Wish Ball en haalt 333.300 euro op

Donderdagavond organiseerde Make-A-Wish Nederland het eerste Wish Ball en haalde hiermee 333.300 euro op voor het realiseren van wensvervullingen van ernstig, soms levensbedreigend zieke kinderen. Op het Mediapark in het prachtige Atrium van Beeld & Geluid vond een avondvullend programma plaats met live optredens, een veiling en loterij. De presentatoren tijdens deze avond waren Pernille La Lau en Eppo van Nispen tot Sevenaer (directeur Beeld & Geluid).
8-5-2019

Koningin Máxima brengt werkbezoek aan Make-A-Wish Nederland

Hilversum, 8 mei 2019 – Hare Majesteit Koningin Máxima heeft woensdag 8 mei een werkbezoek gebracht aan Make-A-Wish Nederland in Hilversum. Het bezoek vond plaats in het kader van ons dertigjarig jubileum.