PERSBERICHTEN
19-7-2019

Waarschuwing wervers aan de deur

De laatste tijd zijn er vragen bij ons binnengekomen over huis-aan-huis bezoekjes, waarbij mensen zich uitgeven voor medewerkers van Make-A-Wish Nederland en kaarten of andere zaken aanbieden ten behoeve van het goede doel.
14-5-2019

Make-A-Wish Nederland organiseert eerste Wish Ball en haalt 333.300 euro op

Donderdagavond organiseerde Make-A-Wish Nederland het eerste Wish Ball en haalde hiermee 333.300 euro op voor het realiseren van wensvervullingen van ernstig, soms levensbedreigend zieke kinderen. Op het Mediapark in het prachtige Atrium van Beeld & Geluid vond een avondvullend programma plaats met live optredens, een veiling en loterij. De presentatoren tijdens deze avond waren Pernille La Lau en Eppo van Nispen tot Sevenaer (directeur Beeld & Geluid).
8-5-2019

Koningin Máxima brengt werkbezoek aan Make-A-Wish Nederland

Hilversum, 8 mei 2019 – Hare Majesteit Koningin Máxima heeft woensdag 8 mei een werkbezoek gebracht aan Make-A-Wish Nederland in Hilversum. Het bezoek vond plaats in het kader van ons dertigjarig jubileum.
29-4-2019

Make-A-Wish Nederland opent Euronext Amsterdam op World Wish Day

Hilversum, maandag 29 april 2019 – Vandaag luidt Hanneke Verburg, CEO van Make-A-Wish Nederland samen met haar collega’s de beursgong op Euronext Amsterdam ter ere van World Wish Day. Op 29 april 1980 vervulde Make-A-Wish de allereerste wens van een ernstig ziek kindje en vanaf dat moment wordt elk jaar wereldwijd World Wish Day gevierd. Op deze dag werd in Amerika de allereerste wens vervuld van de toen 7-jarige ernstig zieke Chris. Zijn liefste wens was om politieman te zijn. Het hele dorp werd ingezet om zijn wens uit te laten komen. Dit jaar staat Make-A-Wish Nederland stil bij haar 30-ja