PERSBERICHTEN
17-3-2021

Make-A-Wish opent tulpenwinkel in hartje Amsterdam

Om de lente te vieren en positiviteit te verspreiden in deze grauwe tijd, opent Make-A-Wish Nederland op zaterdag 20 maart voor één dag haar eigen pop-up tulpenwinkel in hartje Amsterdam. De Beurs van Berlage wordt die dag omgetoverd tot een kleurrijk tulpenveld. Via de app van Thuisbezorgd.nl is het mogelijk om voor een symbolische euro een bosje, van de naar Make-A-Wish vernoemde ‘wenstulpen’, thuis te laten bezorgen. Daarnaast lanceert Make-A-Wish ook een speciaal AR tulpenfilter op Instagram, zodat mensen buiten Amsterdam ook kunnen genieten van de kracht en positiviteit van een bosje tulp
14-12-2020

Nieuwe donatiecampagne Make-A-Wish Nederland: 'Dit is je wereldje geworden'

Hilversum, 14 december 2020 - Een steeds kleiner wordend wereldje, een leven dat volledig in het teken staat van ziekzijn en beter worden; in de nieuwe campagne: ‘Dit is je wereldje geworden’ toont Make-A-Wish de dagelijkse realiteit van de ernstig zieke Sofie (6), Kayah (4) en Martinus (7). Met deze campagne roept Make-A-Wish Nederlanders op om er samen voor te zorgen dat het leven van een ziek kind niet gaat over ziekzijn alleen. Ieder mens kan bijdragen aan het vervullen van de allerliefste wens van ernstig zieke kinderen door geld te doneren op makeawishcometrue.nl.
29-10-2020

Make-A-Wish Nederland en Danerolles gaan structurele samenwerking aan

Hilversum, 29 oktober 2020 - Danerolles gaat Make-A-Wish steunen bij de realisatie van meerdere wensvervullingen van ernstig zieke kinderen. De samenwerking start eind 2020 met de wensvervulling van de zesjarige Norah, die leidt aan de witte stoffenziekte, een uitzonderlijke spierziekte. Haar allerliefste wens is om met haar vader te trouwen. Danerolles en Make-A-Wish Nederland gaan deze wens – en nog een aantal andere wensen - samen realiseren.
6-7-2020

Ruben Nicolai toont zijn sportieve kant als nieuwe ambassadeur van Make-A-Wish Nederland

Tv-presentator doet als razende reporter verslag van jeugdgolftoernooi Kids Open op The Dutch.

Op de hoogte blijven?

Ontvang de mooiste wensverhalen, hartverwarmende acties en nieuws over unieke evenementen.

Schrijf je gratis in om ons digitale Wish Magazine en de laatste ontwikkelingen te ontvangen!