PERSBERICHTEN
18-1-2020

Kleurrijke start tulpenseizoen

AMSTERDAM, 18 JANUARI 2020 – Ruim 15.000 mensen kwamen zaterdag af op Nationale Tulpendag, de officiële aftrap van het nieuwe tulpenseizoen. Op de Dam in Amsterdam hebben Nederlandse tulpenkwekers voor het negende jaar op rij een pluktuin aangelegd met 200.000 kleurrijke tulpen. Onder massale belangstelling van de internationale pers werd de tuin geopend door tulpenprinsesjes (wenskinderen) van Make-A-Wish Nederland. Daarna kon het aanwezige publiek gratis een bosje tulpen plukken.
19-11-2019

Tulpen Promotie Nederland en Make-A-Wish Nederland

HILVERSUM, 19 NOVEMBER 2019 - Tulpen Promotie Nederland (TPN) en Make-A-Wish Nederland slaan de handen ineen voor een bijzondere samenwerking. Drie wenskinderen krijgen een bijzondere verrassing: ze worden tulpenprinses. Op Nationale Tulpendag, 18 januari 2020, verrichten ze de officiële opening van een reusachtige pluktuin pal voor het Koninklijk Paleis op de Dam. Jaarlijks vieren kwekers en publiek daarmee de start van een nieuw snijtulpenseizoen.
19-11-2019

Magische derde Make-A-Wish Kids' Night

Op 18 november vond de derde Make-A-Wish Kids’ Night plaats in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Een avond vol wensen en bijzondere optredens. Speciaal georganiseerd om iedereen die zich voor Make-A-Wish inzet te bedanken.
19-7-2019

Waarschuwing wervers aan de deur

De laatste tijd zijn er vragen bij ons binnengekomen over huis-aan-huis bezoekjes, waarbij mensen zich uitgeven voor medewerkers van Make-A-Wish Nederland en kaarten of andere zaken aanbieden ten behoeve van het goede doel.

Op de hoogte blijven?

Ontvang de mooiste wensverhalen, hartverwarmende acties en nieuws over unieke evenementen.

Schrijf je gratis in om ons digitale Wish Magazine en de laatste ontwikkelingen te ontvangen!