PERSBERICHTEN
14-12-2020

Nieuwe donatiecampagne Make-A-Wish Nederland: 'Dit is je wereldje geworden'

Hilversum, 14 december 2020 - Een steeds kleiner wordend wereldje, een leven dat volledig in het teken staat van ziekzijn en beter worden; in de nieuwe campagne: ‘Dit is je wereldje geworden’ toont Make-A-Wish de dagelijkse realiteit van de ernstig zieke Sofie (6), Kayah (4) en Martinus (7). Met deze campagne roept Make-A-Wish Nederlanders op om er samen voor te zorgen dat het leven van een ziek kind niet gaat over ziekzijn alleen. Ieder mens kan bijdragen aan het vervullen van de allerliefste wens van ernstig zieke kinderen door geld te doneren op makeawishcometrue.nl.
29-10-2020

Make-A-Wish Nederland en Danerolles gaan structurele samenwerking aan

Hilversum, 29 oktober 2020 - Danerolles gaat Make-A-Wish steunen bij de realisatie van meerdere wensvervullingen van ernstig zieke kinderen. De samenwerking start eind 2020 met de wensvervulling van de zesjarige Norah, die leidt aan de witte stoffenziekte, een uitzonderlijke spierziekte. Haar allerliefste wens is om met haar vader te trouwen. Danerolles en Make-A-Wish Nederland gaan deze wens – en nog een aantal andere wensen - samen realiseren.
6-7-2020

Ruben Nicolai toont zijn sportieve kant als nieuwe ambassadeur van Make-A-Wish Nederland

Tv-presentator doet als razende reporter verslag van jeugdgolftoernooi Kids Open op The Dutch.
4-6-2020

Sjoerd van Ramshorst loopt 1,5 km challenge voor Make-A-Wish Nederland en hoopt dat velen volgen

Sjoerd van Ramshorst rent als ambassadeur van Make-A-Wish de 1,5 km Instagram challenge en hoopt dat velen volgen. De NOS-sportpresentator laat zich van zijn sportiefste kant zien, door mee te doen met de 1,5 km challenge. Bij deze challenge rennen mensen zo snel mogelijk 1,5 kilometer en doneren zij de gerende tijd in euro’s aan Make-A-Wish om vervolgens een aantal mensen te nomineren om hetzelfde te doen. Naast Sjoerd van Ramshorst hebben meerdere (Bekende) Nederlanders, zoals Erben Wennemars, Lex Uiting, Michael Korrel en Santino Verbeek zich al van hun sportieve kant laten zien.

Op de hoogte blijven?

Ontvang de mooiste wensverhalen, hartverwarmende acties en nieuws over unieke evenementen.

Schrijf je gratis in om ons digitale Wish Magazine en de laatste ontwikkelingen te ontvangen!