PERSBERICHTEN
22-9-2018

Heren van de Nederlandsche Tafelronde maken wensen waar

Zaterdag 22 september was de start van een geweldige samenwerking tussen de Nederlandsche Tafelronde en Make-A-Wish Nederland. De heren gaan de komende twee jaar alles op alles zetten om het verschil te maken voor kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte.
5-7-2018

Make-A-Wish Nederland opent donderdag 5 juli gloednieuwe themakamer in het Prinses Máxima Centrum

Van Virtual Reality, interactieve vloerspellen tot 3D-printen: nieuwe speelruimte laat patiëntjes kennis maken met de kracht van een wensvervulling
30-4-2018

MAKE-A-WISH NEDERLAND LANCEERT WISH MAPS

Make-A-Wish Nederland wil nog meer wensen van ernstig zieke kinderen vervullen en lanceert daarom vandaag de Wish Maps. Bezoekers vinden op deze nieuwe website de wensen van kinderen in hun directe omgeving die bij Make-A-Wish zijn aangemeld. Make-A-Wish Nederland vervult al bijna dertig jaar de wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte en toont vandaag, tijdens World Wish Day, dat wenskinderen dichterbij zijn dan je denkt.
13-2-2018

MAKE-A-WISH KRIJGT INTERACTIEVE WENSENKAMER VOOR ZIEKE KINDEREN IN PRINSES MAXIMA CENTRUM

Directeur Hanneke Verburg werd maandag verrast met een cheque van 416.000 euro van de VriendenLoterij. Het gaat om een extra schenking voor de inrichting en exploitatie van een hypermoderne interactieve fantasiekamer van Make-A-Wish in het Prinses Maxima Centrum.