PERSBERICHTEN
4-6-2020

Sjoerd van Ramshorst loopt 1,5 km challenge voor Make-A-Wish Nederland en hoopt dat velen volgen

Sjoerd van Ramshorst rent als ambassadeur van Make-A-Wish de 1,5 km Instagram challenge en hoopt dat velen volgen. De NOS-sportpresentator laat zich van zijn sportiefste kant zien, door mee te doen met de 1,5 km challenge. Bij deze challenge rennen mensen zo snel mogelijk 1,5 kilometer en doneren zij de gerende tijd in euro’s aan Make-A-Wish om vervolgens een aantal mensen te nomineren om hetzelfde te doen. Naast Sjoerd van Ramshorst hebben meerdere (Bekende) Nederlanders, zoals Erben Wennemars, Lex Uiting, Michael Korrel en Santino Verbeek zich al van hun sportieve kant laten zien.
15-5-2020

Door-to-door werving voor Lot op Happiness/Make-A-Wish

De huidige versoepeling van de RIVM maatregelen gedurende de huidige corona crisis heeft ertoe geleid dat onze activiteiten weer voorzichtig opstarten. In dit kader doet het ons veel plezier om te kunnen melden dat ook de wervers van de Lot of Happiness weer –op veilige afstand- langs de deuren gaan in Nederland.
18-1-2020

Kleurrijke start tulpenseizoen

AMSTERDAM, 18 JANUARI 2020 – Ruim 15.000 mensen kwamen zaterdag af op Nationale Tulpendag, de officiële aftrap van het nieuwe tulpenseizoen. Op de Dam in Amsterdam hebben Nederlandse tulpenkwekers voor het negende jaar op rij een pluktuin aangelegd met 200.000 kleurrijke tulpen. Onder massale belangstelling van de internationale pers werd de tuin geopend door tulpenprinsesjes (wenskinderen) van Make-A-Wish Nederland. Daarna kon het aanwezige publiek gratis een bosje tulpen plukken.
19-11-2019

Tulpen Promotie Nederland en Make-A-Wish Nederland

HILVERSUM, 19 NOVEMBER 2019 - Tulpen Promotie Nederland (TPN) en Make-A-Wish Nederland slaan de handen ineen voor een bijzondere samenwerking. Drie wenskinderen krijgen een bijzondere verrassing: ze worden tulpenprinses. Op Nationale Tulpendag, 18 januari 2020, verrichten ze de officiële opening van een reusachtige pluktuin pal voor het Koninklijk Paleis op de Dam. Jaarlijks vieren kwekers en publiek daarmee de start van een nieuw snijtulpenseizoen.

Op de hoogte blijven?

Ontvang de mooiste wensverhalen, hartverwarmende acties en nieuws over unieke evenementen.

Schrijf je gratis in om ons digitale Wish Magazine en de laatste ontwikkelingen te ontvangen!