PERSBERICHTEN
21-2-2019

Jeans Centre haalt 25.000 op voor Make-A-Wish Nederland

In december lanceerde Jeans Centre de 'goede kersttrui' in samenwerking met Make-A-Wish Nederland. De fantastische opbrengst van 25.000 euro wordt ingezet om wensen van ernstige, soms zelfs levensbedreigend zieke kinderen te vervullen.
28-11-2018

Stichting DroomWens

Vandaag is naar buiten gekomen dat de directeur van Stichting DroomWens gearresteerd is wegens het gebruik van donateursgeld voor privédoeleinden. Make-A-Wish Nederland heeft geen enkele relatie met deze Stichting.
27-11-2018

Eerste City Wish Walk een daverend succes

Amsterdam, 25 november - Vandaag vond de allereerste City Wish Walk voor Make-A-Wish Nederland plaats in het Flevopark. Het was een daverend succes! Een unieke eerste editie, waarbij de 650 deelnemers hebben genoten van de parels van Amsterdam, een spetterend Wenstival en een hartverwarmend podiumprogramma.
20-11-2018

Daphne ervaarde op Fuerteventura hét verschil van een wensbeleving

‘ Een paar maandjes voor mijn zeventiende verjaardag heeft een vriendin mij bij Make-A-Wish aangemeld zonder dat ik het wist. De verrassing dat ik een wens mocht gaan doen was dan ook enorm groot en o, zo welkom. Het voorafgaande jaar had ik namelijk al elf keer in het ziekenhuis gelegen.’