De Make-A-Wish pubquiz

Wie weet er het meest van sport, cultuur, nieuws, muziek? En wie wordt de winnaar van de Make-A-Wish pubquiz. Organiseer nu een Make-A-Wish pubquiz met al je vrienden, collega’s of familie om thuis online te spelen.

Wat is een pubquiz?

Een Pubquiz is een evenement waarbij deelnemers in groepjes van 4 à 5 (richtlijn) personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, politiek, films, muziek etc. Tijdens de Pubquiz komen er verschillende vragenrondes aan bod, elke ronde heeft een eigen onderwerp. De groep met de meest goed beantwoorde vragen wint. Ook is het een leuk idee om een prijs te regelen voor de winnaars of dit af te spreken met de desbetreffende locatie.

Waarom is het interessant om een pubquiz te organiseren?

Het is een laagdrempelige en leuke manier om een groep mensen in actie te laten komen. Voor deelname kunnen deelnemers een kaartje van bijvoorbeeld € 5,- kopen, waarbij de opbrengst gaat naar Make-A-Wish Nederland. Het is handig om met de desbetreffende locatie af te spreken of er ook een deel van de omzet van de avond of van de drankjes/hapjes naar het goede doel gaat. Voor een café is het organiseren van een pubquiz ook voordelig, omdat het een mogelijkheid is tot het werven van nieuwe gasten en naamsbekendheid te creëren. Er zullen ook mensen deelnemen aan de pubquiz, die nog niet bekend zijn met het café. Ook kan een Pubquiz optioneel thuis worden georganiseerd en hoeft dit niet altijd in een café te zijn. Een groot voordeel van een pubquiz is dat veel mensen zich tegelijkertijd kunnen inzetten voor Make-A-Wish Nederland.

Nodig je vrienden, familie of collega's uit

Gebruik onze invulbare uitnodiging of maak er zelf één. 

Download de uitnodiging hier.