Regionaal nieuws
16-11-2022

Kerstkaartenactie voor Make-A-Wish

Het is alweer bijna kerst. Naar wie stuur jij dit jaar een kerstkaartje? Bij Made for Moments kun je nu prachtige kerstkaarten bestellen, de opbrengst daarvan gaat naar Make-A-Wish!
24-4-2021

Alkmaar Centraal: Leerlingen PCC halen meer dan 25.000 euro op voor wensen ernstig zieke kinderen.

1900 leerlingen van het Petrus Canisius College die naar school gaan in Alkmaar, Bergen en Heiloo hebben in enkele weken meer dan 25.000 euro opgehaald voor de Stichting Make a Wish. Het geld werd verdiend met allerlei weddenschappen: er wordt muziek gemaakt, cupcakes gebakken, sportieve uitdagingen aangegaan, er was een concert via internet en nog veel meer. Het geld dat ze verdienden is voor de vervulling van ‘allerliefste wensen’ van zieke kinderen.
28-2-2021

MARION EN VERONIQUE VERVULLEN AL 25 JAAR ALLERLIEFSTE WENSEN

Marion Coolen uit Mierlo-Hout en Veronique van Loon uit Geldrop vieren deze maand allebei hun 25-jarig jubileum als vrijwilliger voor de stichting Make-A-Wish Nederland. Ze hebben door de jaren heen voor veel kinderen in de leeftijd van 3–18 jaar de allerliefste wens mogen halen en vervullen in regio Eindhoven.
29-1-2021

Jonge singer-songwriter Mikki de Jager brengt unieke debuut EP uit.

Op 29 januari 2021 brengt de 19 jarige singer-songwriter Mikki de Jager – uit Geleen - haar eerste EP “Soldier’s heart” uit. Op deze EP bezingt zij het verhaal van haar strijd met het POT-syndroom dat Mikki drie jaar geleden plotseling overkwam.