Regionaal nieuws
28-9-2020

Een hele dag met de trein op pad; wens van Kevin (15) komt uit

Kevin is een grote fan van treinen. Hij staat regelmatig op het station om treinen te spotten. Kevin zijn allerliefste wens is in vervulling gegaan. Er was een bijzondere verassing voor hem: een 'eigen' trein waar hij in de cabine mocht zitten.
7-4-2020

Superhelden van Make-A-Wish Nederland verrassen ernstig zieke kinderen

Make-A-Wish Nederland organiseerde vandaag een pop-up abseilevent met superhelden Superman en Mega Mindy voor de zieke kinderen die momenteel in het Maastricht UMC+ verblijven. Gezien de huidige coronasituatie is het voor Make-A-Wish Nederland niet mogelijk om de allerliefste wensen van ernstig, soms zelfs levensbedreigend zieke kinderen uit te laten komen. Om toch een lach op het gezicht van de zieke kinderen in het Maastricht UMC+ te toveren, organiseerde Make-A-Wish samen met het Maastricht UMC+ dit bijzondere abseil evenement.
3-6-2019

Make-A-Wish wensrit bijzonder en succesvol

Gisteren vond de 3e editie van de Make-A-Wish Wensrit plaats. Een lint van 140 klassieke wagens legde een route van 180 km af van Maastricht, via België en Duitsland om weer te eindigen in Maastricht. De totaalopbrengst van de dag was €14.000, wat volledig ten goede komt aan Make-A-Wish. De dag werd afgesloten met een optreden van wenskind Mikki. Ze bracht het door haar geschreven nummer voor het eerst ten gehore waarmee haar allerliefste wens in vervulling is gebracht.
10-3-2019

Een taart van Abel voor de ouders en zus van overleden Luna

Toen Ninthe een aflevering van ‘Taarten van Abel’ op TV zag wist ze het meteen: zij wou ook een taart maken, voor de ouders en de zus van Luna.