Regionaal nieuws
28-2-2021

MARION EN VERONIQUE VERVULLEN AL 25 JAAR ALLERLIEFSTE WENSEN

Marion Coolen uit Mierlo-Hout en Veronique van Loon uit Geldrop vieren deze maand allebei hun 25-jarig jubileum als vrijwilliger voor de stichting Make-A-Wish Nederland. Ze hebben door de jaren heen voor veel kinderen in de leeftijd van 3–18 jaar de allerliefste wens mogen halen en vervullen in regio Eindhoven.
29-1-2021

Jonge singer-songwriter Mikki de Jager brengt unieke debuut EP uit.

Op 29 januari 2021 brengt de 19 jarige singer-songwriter Mikki de Jager – uit Geleen - haar eerste EP “Soldier’s heart” uit. Op deze EP bezingt zij het verhaal van haar strijd met het POT-syndroom dat Mikki drie jaar geleden plotseling overkwam.
28-9-2020

Een hele dag met de trein op pad; wens van Kevin (15) komt uit

Kevin is een grote fan van treinen. Hij staat regelmatig op het station om treinen te spotten. Kevin zijn allerliefste wens is in vervulling gegaan. Er was een bijzondere verassing voor hem: een 'eigen' trein waar hij in de cabine mocht zitten.
7-4-2020

Superhelden van Make-A-Wish Nederland verrassen ernstig zieke kinderen

Make-A-Wish Nederland organiseerde vandaag een pop-up abseilevent met superhelden Superman en Mega Mindy voor de zieke kinderen die momenteel in het Maastricht UMC+ verblijven. Gezien de huidige coronasituatie is het voor Make-A-Wish Nederland niet mogelijk om de allerliefste wensen van ernstig, soms zelfs levensbedreigend zieke kinderen uit te laten komen. Om toch een lach op het gezicht van de zieke kinderen in het Maastricht UMC+ te toveren, organiseerde Make-A-Wish samen met het Maastricht UMC+ dit bijzondere abseil evenement.