Regionaal nieuws
3-6-2019

Make-A-Wish wensrit bijzonder en succesvol

Gisteren vond de 3e editie van de Make-A-Wish Wensrit plaats. Een lint van 140 klassieke wagens legde een route van 180 km af van Maastricht, via België en Duitsland om weer te eindigen in Maastricht. De totaalopbrengst van de dag was €14.000, wat volledig ten goede komt aan Make-A-Wish. De dag werd afgesloten met een optreden van wenskind Mikki. Ze bracht het door haar geschreven nummer voor het eerst ten gehore waarmee haar allerliefste wens in vervulling is gebracht.
10-3-2019

Een taart van Abel voor de ouders en zus van overleden Luna

Toen Ninthe een aflevering van ‘Taarten van Abel’ op TV zag wist ze het meteen: zij wou ook een taart maken, voor de ouders en de zus van Luna.
4-3-2019

Liefste wens ernstig zieke Kristel komt uit

De allerliefste wens van de ernstig zieke Kristel uit Alkmaar ging afgelopen zondag in vervulling. Ze had een ontmoeting met haar idool: YouTube beauty vlogster 'ShelingBeauty'.
31-1-2019

"Kom in actie voor Make-A-Wish"

Onder bovenstaande slogan kwamen scholieren in actie voor Make-A-Wish. Anneke de Jong, drijvende kracht van scholenstichting Pastoor Ariëns nam afscheid van haar scholen. Haar wens als afscheid was geen cadeaus, maar een donatie aan Make-A-Wish.