Regionaal nieuws
19-7-2018

Dirk haalt €37.386 op voor Make-A-Wish!

Het succes van vorig jaar heeft supermarkt Dirk doen besluiten ook dit jaar Make-A-Wish Nederland te steunen. Vanaf 23 mei t/m 19 juli kon men in alle Dirk filialen statiegeldbonnen inleveren om zo het verschil te maken voor ernstig zieke kinderen. Operationeel manager Martin Schuurmans van Dirk overhandigde – namens alle klanten – in filiaal Harderwijk een cheque van €37.386 aan Make-A-Wish en de wenskind Thijn en zijn broer Thom.
25-6-2018

Chocolaterie Mousset schenkt 1000 sterren aan Make-A-Wish

Arnhem- De broers Martin en Theo Gerrits van Chocolaterie Mousset uit Arnhem hebben zich ingezet voor Make-A-Wish Nederland. Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish Nederland laat liefste wensen in vervulling gaan van deze kinderen, om hen kracht en vertrouwen te geven voor de toekomst.
20-6-2018

Hippisch Freestyle Festival Wezep groot succes

Afgelopen vrijdag (15 juni) werd bij De Heuvelruiters voor de tweede maal het Freestyle Festival georganiseerd. Deze editie stond geheel in het teken van Make-A-Wish. Er is een recordbedrag van € 3.400,- voor Make-A-Wish opgehaald. De organisatie spreekt van een bijzonder succesvol evenement. Zowel op sportief als sociaal vlak.
10-6-2018

Wensrit levert €11.000 op en wens Charlotte in vervulling

Zondag 10 juni vond de 2e editie van de Wensrit plaats. Een tourrit van klassieke en bijzondere auto’s door Noord-Limburg met als doel geld op te halen voor onze organisatie. Zo’n 130 auto’s reden mee en prezen stuk voor stuk de route, organisatie en het goede werk dat wij verrichten. Tijdens de lunch ging de allerliefste wens van Charlotte (16) uit Sevenum in vervulling. Zij werd benoemd tot junior-ambassadeur van Make-A-Wish in Limburg.