Regionaal nieuws
28-11-2022

Ruim 400 euro aan muntjes uit waterattractie Avonturenpark Hellendoorn bestemd voor Make-A-Wish

Avonturenpark Hellendoorn heeft 412 euro aan muntjes geschonken aan Make-A-Wish. Het muntgeld lag op de bodem van het waterbassin van attractie Sungai Kalimantan. Gasten van het pretpark maken er een gewoonte van om geld in het water van deze attractie te gooien. Het pretpark haalt pas aan het einde van het seizoen alle muntjes uit het water. Vrijwilligers van Make-A-Wish hebben zelf de munten uit het leeggepompte waterbassin geraapt.
28-11-2022

Benefietavond bij Valuas levert fors bedrag op voor Make-A-Wish Nederland

Een sfeervolle benefietavond in hotel-restaurant Valuas in Venlo, met als thema ‘persoonlijke aandacht voor elkaar’ heeft afgelopen maandagavond ruim 40.000 euro opgeleverd voor Make-A-Wish Nederland.
16-11-2022

Kerstkaartenactie voor Make-A-Wish

Het is alweer bijna kerst. Naar wie stuur jij dit jaar een kerstkaartje? Bij Made for Moments kun je nu prachtige kerstkaarten bestellen, de opbrengst daarvan gaat naar Make-A-Wish!
24-4-2021

Alkmaar Centraal: Leerlingen PCC halen meer dan 25.000 euro op voor wensen ernstig zieke kinderen.

1.900 leerlingen van het Petrus Canisius College die naar school gaan in Alkmaar, Bergen en Heiloo hebben in enkele weken meer dan 25.000 euro opgehaald voor de Stichting Make-A-Wish. Het geld werd verdiend met allerlei weddenschappen: er wordt muziek gemaakt, cupcakes gebakken, sportieve uitdagingen aangegaan, er was een concert via internet en nog veel meer. Het geld dat ze verdienden is voor de vervulling van allerliefste wensen van zieke kinderen.