Al bijna 30 jaar vervult Make-A-Wish de liefste wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Speciaal voor ons 30 jarig bestaan zijn deze producten ontworpen. Een deel van de opbrengst gaat naar Make-A-Wish. Ben je nog op zoek naar een bijzonder cadeau voor de feestdagen? Kijk dan eens hieronder:
2-12-2019

30 FACESTORIES

30 FACESTORIES is een verzameling van 30 portretten van wenskinderen van 30 jaar geleden tot aan nu. In deze portretten vertellen zij hun verhaal, over de impact van hun wensvervulling en hoe het nu met ze gaat.
25-5-2019

AAN TAFEL: Grill en maak het verschil

Op zoek naar een leuk cadeau? Make-A-Wish Nederland & de Nederlandsche Tafelronde lanceren het BBQ-Kookboek: AAN TAFEL: Grill en maak het verschil. Dertig chefkoks, ambassadeurs, wenskinderen en vrijwilligers presenteren leuke, makkelijke en stoere bbq-recepten! Shop hier!
1-1-2019

Koninklijke Nederlandse Munt voor Make-A-Wish

Tere van ons jubileum brengt de Koninklijke Nederlandse Munt een speciale munt uit. De oplage is gelimiteerd op 10.000 stuks en onderdeel van de officiële Coincard Catalogus, dus je haalt een echt collectors item in huis. Als extraatje verloten we onder alle kopers 15 exemplaren met een handtekening van Wendy van Dijk.
1-1-2019

25 Verhalen en versjes van 01’ tot nu

Marijns grootste wens was schrijver worden en een eigen boek uitgeven. Dankzij Make-A-Wish is die wens in vervulling gegaan. Marijn verzamelde zijn mooiste gedichten en verhalen in dit prachtige boek.