SPECIALS
25-11-2018

City Wish Walk Amsterdam

City Wish Walk is hét nieuwe wandelevent voor de hele familie. Op de Flevopark vindt op zondag 25 november de 1e editie van City Wish Walk Amsterdam. Loop 6 of 12 km. Geniet van de foodtrucks, beleef het Wenstival en laat je meenemen door het indrukwekkende podiumprogramma. City Wish Walk is voor jong en oud, teams of individueel, met vrienden en familie of het bedrijf. Iedereen is welkom om mee te lopen en zich zo in te zetten voor Make-A-Wish.
4-10-2018

Wish-on-Wheels

De Make-A-Wish Wish on Wheels rijdt vanaf 22 september door Nederland om wensen te vervullen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte.
2-10-2018

Koninklijke Nederlandse Munt voor Make-A-Wish

De Koninklijke Nederlandse Munt eert het dertig jarige bestaan van Make-A-Wish Nederland met een speciale Make-A-Wish munt. Vandaag (2 oktober 2018) verricht Wendy van Dijk, ambassadrice van de stichting, de ceremoniële Eerste Slag van de munt.
1-10-2018

Heartbeats kalender

Jaarlijks vervullen wij meer dan 550 hartenwensen van ernstig zieke kinderen tussen 3 en 18 jaar. Het laten uitkomen van al die wensen verandert levens. Er is bijna geen mooiere manier denkbaar om al die hartenwensen van de afgelopen dertig jaar zichtbaar te maken. De Heartbeats / Make-A-Wish kalender van de kunstenaar Michel Poort is daarom ook een bijzonder geschenk om te ontvangen, of misschien nog wel mooier om te geven.