Al bijna 30 jaar vervult Make-A-Wish de liefste wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Speciaal voor ons 30 jarig bestaan zijn deze producten ontworpen. Een deel van de opbrengst gaat naar Make-A-Wish. Ben je nog op zoek naar een bijzonder cadeau voor de feestdagen? Kijk dan eens hieronder:
13-11-2018

Heartbeats kalender

Jaarlijks vervullen wij meer dan 550 hartenwensen van ernstig zieke kinderen tussen 3 en 18 jaar. Het laten uitkomen van al die wensen verandert levens. Er is bijna geen mooiere manier denkbaar om al die hartenwensen van de afgelopen dertig jaar zichtbaar te maken. De Heartbeats / Make-A-Wish kalender van de kunstenaar Michel Poort is daarom ook een bijzonder geschenk om te ontvangen en misschien nog wel mooier om te geven.
13-11-2018

Rijkje Jewelry voor Make-A-Wish

Speciaal voor het 30-jarig bestaan van Make-A-Wish heeft sieraden ontwerpster Rijkje een bijzondere collectie sieraden gemaakt. Bestaande uit ringen, armbanden en oorbellen.
13-11-2018

25 Verhalen en versjes van 01’ tot nu

Marijns grootste wens was schrijver worden en een eigen boek uitgeven. Dankzij Make-A-Wish is die wens in vervulling gegaan. Marijn verzamelde zijn mooiste gedichten en verhalen in dit prachtige boek.
13-11-2018

Koninklijke Nederlandse Munt voor Make-A-Wish

Tere van ons jubileum brengt de Koninklijke Nederlandse Munt een speciale munt uit. De oplage is gelimiteerd op 10.000 stuks en onderdeel van de officiële Coincard Catalogus, dus je haalt een echt collectors item in huis. Als extraatje verloten we onder alle kopers 15 exemplaren met een handtekening van Wendy van Dijk.