Al bijna 30 jaar vervult Make-A-Wish de liefste wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Speciaal voor ons 30 jarig bestaan zijn deze producten ontworpen. Een deel van de opbrengst gaat naar Make-A-Wish. Ben je nog op zoek naar een bijzonder cadeau voor de feestdagen? Kijk dan eens hieronder:
25-5-2019

AAN TAFEL: Grill en maak het verschil

Op zoek naar een leuk cadeau? Make-A-Wish Nederland & de Nederlandsche Tafelronde lanceren het BBQ-Kookboek: AAN TAFEL: Grill en maak het verschil. Dertig chefkoks, ambassadeurs, wenskinderen en vrijwilligers presenteren leuke, makkelijke en stoere bbq-recepten! Shop hier!
21-1-2019

30 Years of Wishes

Make-A-Wish Nederland vervult al 30 jaar de liefste wens van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte, in de leeftijd van 3 tot 18 jaar. Op 21 januari was het Blue Monday. Een dag die door veel mensen als de meest deprimerende dag van het jaar wordt ervaren. We willen daar dit jaar verandering in brengen door er een inspirerende dag van te maken.
1-1-2019

Rijkje Jewelry voor Make-A-Wish

Speciaal voor het 30-jarig bestaan van Make-A-Wish heeft sieraden ontwerpster Rijkje een bijzondere collectie sieraden gemaakt. Bestaande uit ringen, armbanden en oorbellen.
1-1-2019

25 Verhalen en versjes van 01’ tot nu

Marijns grootste wens was schrijver worden en een eigen boek uitgeven. Dankzij Make-A-Wish is die wens in vervulling gegaan. Marijn verzamelde zijn mooiste gedichten en verhalen in dit prachtige boek.