Stage Actiemanagement

Het team Marketing is per september op zoek naar een stagiair

Wat ga je doen? Als stagiair(e) draai je mee binnen het team Marketing bij de dagelijkse voorkomende werkzaamheden op het gebied van de afdeling. De nadruk van je stage ligt op het administreren, begeleiden en coördineren van de acties geïnitieerd door derden. Daarnaast werk je mee aan landelijke acties en evenementen georganiseerd door Make-A-Wish Nederland.

STAGE TEAM WENS

Voor september 2018 en februari 2019 zijn wij op zoek naar stagiaires voor Team Wens

Een vervulling van een wens, een “Wish Journey”, gaat niet over een nacht ijs. Alles wordt tot in de puntjes voorbereid zodat de wensvervulling een groot succes wordt voor het wenskind. We betrekken het wenskind en gezin bij de invulling van het wensproces om samen de allerliefste wens te realiseren. Als stagiaire binnen het team Wens organiseer en coördineer je de allerliefste (buitenlandse) wens van het kind. Je denkt vanuit de beleving van het kind en hebt oog voor detail.

STAGIAIR COMMUNICATIE

Het team Communicatie is per half januari op zoek naar een stagiair

Team Communicatie is verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie vanuit Make-A-Wish Nederland. Bouwen aan een sterk merk is intern en extern de juiste middelen en acties inzetten. Het jaar 2017 was het jaar van de transformatie naar een storytelling/storysharing merk. Als we met succes onze verhalen weten te vertellen en te delen, kunnen we meer mensen raken en verbinden met Make-A-Wish.