Together we Make-A-Dish

Op zondagavond 30 mei 2021 vindt de eerste editie van het online event Together we Make-A-Dish plaats. Vanuit huis beleef je een bijzondere avond, waarbij je geniet van een heerlijk 3-gangen diner.

Wat kun je verwachten?

Together we Make-A-Dish. Een avond vol online magic, fun, food and makeawishcometrue.

Kijk jij na een lange tijd weinig mogen ook weer zo uit naar een avond vol gezelligheid, live muziek en leuke spelelementen? Ben je een groot fan van uitgebreid dineren? En zet jij je graag in voor Make-A-Wish Nederland? Dit alles is mogelijk tijdens Together we Make-A-Dish!

Op zondag 30 mei is het tijd voor hét online event Together we Make-A-Dish. Een avond vol online magic, fun, food and makeawishcometrue. Samen met sterren chef André Gerrits, eigenaar van Michelin restaurant ’t Amsterdammertje en zijn vriend en oud-profvoetballer John Heitinga, zorg jij dat er bij jou een 3-gangen diner op tafel staat. Dus ook voor de voetbalfans is dit een unieke beleving!

Naast het koken verbazen de mentalisten Rob en Emiel ons met hun trucs. De artiesten Dennis Haverlag en Ingrid Simons geven de muzikale show. En dan is daar nog de interactie tijdens de spelelementen. Voor de loterij staan mooie prijzen klaar. Bied mee op de veiling items Wishes for Wishes en daarmee draag bij aan het doel van Make-A-Wish.

Waar draag jij aan bij?

Voor € 75,00 per persoon sluit je aan bij Together we Make-A-Dish, hiervan komt € 25 ten goede aan Make-A-Wish Nederland. De overige kosten zijn voor de 3-gangen dinerbox inclusief bezorgen.

Door aanwezig te zijn bij Together we Make-A-Dish help jij bij het vervullen van de liefste wens van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte.

Inschrijven

Dek jij ook de tafel voor Make-A-Wish? Inschrijven kan tot 16 mei 2021.  Ook vind je hier meer informatie over de verschillende menu’s.

Na het aanmelden gaat de reis naar de avond van Together we Make-A-Dish van start en houden wij je op de hoogte over de invulling van het programma. Houdt vooral onze eventpagina’s op LinkedIn en Facebook in de gaten.

Nodig je vrienden, familie, relaties, collega’s of personeel uit om samen, allemaal COVID-19 veilig, vanuit thuis een geweldige avond te beleven. Together we Make-A-Dish