FONDSENWERVER bij MAKE-A-WISH

MAAK HET ONMOGELIJKE ONVERGETELIJK!

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun grootste wens te laten uitkomen. 

Make-A-Wish Nederland vervult jaarlijks meer dan 550 wensen met donaties van particulieren en sponsoren. Zonder subsidie van de overheid. Wij zijn een krachtige organisatie die drijft op vrijwilligers. Zij worden vanuit ons kantoor in Media Park Hilversum aangestuurd door een team mensen boordevol talent en passie. En met de betrokkenheid en motivatie om het onmogelijke onvergetelijk te maken. 

Wat ga je doen?

Voor het realiseren van Wish Journey’s, is geld nodig. Make-A-Wish ontvangt geen subsidie maar wordt gesteund door donateurs, sponsoren én met allerlei evenementen en acties, zowel landelijk als regionaal. Bijvoorbeeld de jaarlijkse Dam tot Dam loop, de Wensrit in Limburg en andere mooie initiatieven.

Wij zijn met regelmaat op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich (pro)actief willen inzetten voor het werven van en/of het begeleiden van evenementen en acties.

Een vrijwilliger fondsenwerving:

  • Heeft een groot inlevingsvermogen en kan je jezelf verplaatsen in de belevingswereld van kinderen/jongeren
  • Is goed in het leggen van contacten en wil je jouw netwerk graag inzetten voor Make-A-Wish
  • Heeft affiniteit met het organiseren en opzetten van (fondsenwervende) evenementen
  • Heeft een commerciële en creatieve blik in het zien van nieuwe mogelijkheden voor fondsenwervende activiteiten
  • Is goed in staat zelfstandig te werken, maar werk je ook graag samen in een team
  • Is goede communicatieve vaardigheden en weet je de weg binnen de digitale wereld goed te vinden
  • je bent flexibel in je tijd en inzet en heb je een structurele beschikbaarheid van gemiddeld minimaal 5 uur per week
  • representatief
  • een HBO werk- en denkniveau
  • een rijbewijs en beschikking over een auto 

Interesse?

Bij Make-A-Wish werken we met een team van ruim 400 vrijwilligers. We zijn vereerd dat zoveel mensen hun tijd en talent ter beschikking willen stellen aan onze organisatie. Met passie en bevlogenheid streven we een hoog kwaliteitsniveau na. Daarom besteden we zorg en aandacht aan het selectieproces. Heb je interesse? Kijk dan snel of er een vacature is in jouw regio!