WENSHALER bij MAKE-A-WISH

Maak het onmogelijke onvergetelijk!

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun grootste wens te laten uitkomen. 

Make-A-Wish Nederland vervult jaarlijks meer dan 550 wensen met donaties van particulieren en sponsoren. Zonder subsidie van de overheid. Wij zijn een krachtige organisatie die drijft op vrijwilligers. Zij worden vanuit ons kantoor in Media Park Hilversum aangestuurd door een team mensen boordevol talent en passie. En met de betrokkenheid en motivatie om het onmogelijke onvergetelijk te maken. 

Wat ga je doen?
Wij zoeken regelmatig enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten om de allerliefste wens van het wenskind te achterhalen in een wenshaalgesprek. Tijdens het gesprek staat de essentie van de allerliefste wens van ieder kind centraal. Rekening houdend met de kaders en mogelijkheden binnen Make-A-Wish probeer je zoveel mogelijk verwachtingen te managen. Je let daarbij op details en spreekt ook met de andere gezinsleden. Hierbij word je geassisteerd door een collega uit het team. Vervolgens zorg je voor de verslaglegging, wat leidraad wordt voor het vervolg van de Wish Journey. Samen met collega’s uit het team draag je bij aan de ontwikkeling van een ultieme Wish Journey voor ieder individueel wenskind.

Bij deze functie bezoek je wenskinderen en werk je vanuit huis. Tevens neem je actief deel aan vergaderingen en trainingsdagen die vanuit Make-A-Wish Nederland worden aangeboden.

Een Wenshaler:

  • Heeft een groot inlevingsvermogen en kan zichzelf verplaatsen in de belevingswereld van kinderen/jongeren
  • Heeft uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden, is een goede luisteraar, heeft oog voor detail en durft verwachtingen te managen
  • Is goed in staat zelfstandig te werken, maar werkt ook graag samen in een team met verschillende disciplines
  • Is flexibel in tijd en inzet. Het gaat om gemiddeld 4-6 uur per week
  • Weet de weg binnen de digitale wereld goed te vinden
  • Beschikt over HBO werk- en denkniveau
  • Is representatief
  • Is in het bezit van een rijbewijs en heeft de beschikking over een auto

Interesse?
Bij Make-A-Wish werken we met een team van ruim 400 vrijwilligers. We zijn vereerd dat zoveel mensen hun tijd en talent ter beschikking willen stellen aan onze organisatie. Met passie en bevlogenheid streven we een hoog kwaliteitsniveau na. Daarom besteden we zorg en aandacht aan het selectieproces. Heb je interesse? Kijk dan snel of er een vacature is in jouw regio!