slider arrow
slider arrow
Boris, 8 jaar. Auto-immuunziekte

'Dit was de allerleukste dag van m'n leven... Echt waar!'

De 8-jarige Boris heeft een auto-immuunziekte. Boris zijn wil heel graag skydiven vanuit een echt vliegtuig. Zijn wens ging in vervulling...

De voordeur staat al open als we aankomen en Boris rent naar buiten. Vandaag gaat zijn liefste wens in vervulling en hij kan niet meer wachten! Als de hele familie buitenstaat, kan Boris zijn ogen niet geloven; een echte limousine komt de straat inrijden! Hij springt er meteen in en we kunnen vertrekken.

Het is even rijden maar na anderhalf uur komen we aan in Teuge, want Boris wil heel graag skydiven met een echt vliegtuig.

Hij krijgt een prachtig pak aan en duidelijke instructies hoe het moet zo'n tandemsprong. Hij stapt in het vliegtuig en wij zwaaien hem uit. Spannend hoor.... Op 3000 meter hoogte springt hij eruit en maakt een vrijeval van 25 seconden. 200 kilometer per uur gaat dat! Daarna gaat de parachute open en gaan ze zweven, Boris mag zelfs helpen sturen!

 Ze landen precies op de goede plek en wij hebben alles goed kunnen volgen.

Boris komt weer terug naar ons en is supertrots en helemaal blij! Wat onzettend stoer. Na de limonade kijken we de film van zijn sprong want een cameraman heeft alles gefilmd, zowel in het vliegtuig als in de lucht.