DE WENS VAN FEMKE, 4 JAAR: EEN PRINSESSENDAG EN OVERNACHTEN IN EEN KASTEEL

“Toen ik de kikker een kusje gaf…” De 4-jarige Femke wordt omgetoverd tot een schitterende prinses. Ze kreeg haar eigen ontworpen prinsessenjurk, glitterschoenen en handschoenen aan. Toen Femke de kikker een kusje gaf, verscheen daar plotseling de prins! Nu was het tijd voor de liefste wens van Femke: trouwen met de echte prins! Deze geweldige ceremonie vond plaats in de mooie kapel van het kasteel. Prinses Femke en de prins hebben beloofd voor altijd elkaar liefste neef en nichtje te zijn! 

 

Vol verwachting stonden Femke en haar twee zusjes al voor het raam! Eerst was het tijd om omgetoverd te worden tot schitterende prinsesjes. Caroline, de visagiste had zoveel mooie kleurtjes en glittertjes bij zich! En Femke mocht zelf kiezen welke kleur ze wilde: roze natuurlijk... Toen de prinsessen allemaal hun eigen ontworpen prinsessenjurk, glitterschoenen en handschoenen aanhadden, reed daar de knalroze limousine voor. Uitgezwaaid door familie en vrienden werd er koers gezet naar Boerderij Mereveld, waar prinses Anne- Marie Femke op stond te wachten. Na een kop koffie met een heerlijke prinsessen cup cake begon de echte prinsessen les. En Femke is met vlag en wimpel geslaagd. Een echte kroning volgde. Een heerlijke Lunch To Go van Boerderij Mereveld stond klaar. 

Op naar Haarzuilens, waar een schitterende witte koets met gitzwarte Friese paarden van stalhouderij de Zadelhoff het gezin naar Kasteel de Haar bracht. Hier werden we ontvangen door Chris. 

Bij de trappen van het kasteel is het Femke echt gelukt: toen ze de kikker een kusje gaf, verscheen daar plotseling de prins! En Femke herkende hem nog ook. Na de slaapkamer en balzaal van prinses Anne-Marie gezien te hebben in het kasteel, was het tijd voor de grote wens van Femke: trouwen met de prins.

Deze geweldige ceremonie vond plaats in de mooie Kapel van het Kasteel. Prinses Femke en prins Jurian hebben beloofd voor altijd elkaars liefste neef en nichtje te zijn! 

Na een rondrit van Femke en de prins in de koets, stapte het gezin weer in de koets om ergens uit te stappen waar een schitterende Bentley klaarstond. Mijnheer Henk bracht het gezin naar B&B Logement aan de Vecht in Breukelen. En wie stond daar klaar… De eenhoornprinses! Wat hebben Femke en haar zusjes hiervan genoten: prinses Eenhoorn vertelde mooie verhalen, een echte eenhoorn gekregen, geknutseld en gedanst.

Als verrassing had Melissa van Het Logement nog voor cadeautjes gezorgd. 

Toen was het tijd om te gaan kijken waar hun bedjes stonden. Een hele mooie prinsessenslaapkamer met een levensgrote beer die op de meisjes zat te wachten. Heerlijk wegkruipen in die grote beer! Als verrassing kwamen de opa’s en oma’s gezellig mee eten in Het Logement aan de Vecht. Daarna bleef het nog wel even onrustig…

De volgende ochtend: een toch wel vermoeide prinses Femke en het gezin mochten weer in de mooie Bentley van mijnheer Henk stappen. Maar voordat ze in de auto stapten, had mijnheer Henk nog een tas vol mooie cadeautjes!!! Samen gekocht met Caroline. De barbies vielen in goede smaak.

Mijnheer Henk heeft het gezin weer lekker thuisgebracht, zodat ze de rest van de dag en de dagen erna nog heerlijk hebben genoten van een super prinsessendag!