Yentlee voelde zich een echte prinses

Afgelopen weekend bracht Make-A-Wish Nederland de allerliefste wens van de 4-jarige Yentlee uit Heerlen in vervulling. Ze wilde niks liever dan een dag een echte prinses zijn. En dat werd ze. Ze had de dag van haar leven. Yentlee lijdt aan acute leukemie en daarom vervulden enkele vrijwilligers van het Limburgse team van Make-A-Wish haar wens.

 

Een diepe buiging

Op de dag van haar wensvervulling werd Yentlee samen met haar ouders en grote zus opgehaald door een roze prinsessenkoets voortgetrokken door twee grote zwarte paarden. Ze werden naar Kasteel Hoensbroek gebracht waar haar vriendjes en vriendinnetjes haar verwelkomden met een diepe buiging.

De mooiste prinses

Met een grote sleutel mocht ze zelf de poort van het kasteel openen waar er vervolgens een fotoshoot werd gehouden van de mooiste prinses van de dag. Later werd ze officieel gekroond tot prinses van Kasteel Hoensbroek. Na een ontdekkingsreis door het kasteel was het tijd voor wat rust en maakte ze een tochtje in de koets.

Echt haar allerliefste wens

Terug bij het kasteel wachtte haar een heus prinsessenbal waar ze samen met haar vriendjes op haar favoriete muziek danste. Deze droomdag werd knallend afgesloten. Yentlee mocht met een echt kanon knallen. Dat was indrukwekkend! Yentlee heeft op en top genoten, dit was echt haar allerliefste wens.