Bram, 5 jaar

Teelbal kanker

'Juf, morgen kom ik niet, dan moet ik werken!'

De Wish Journey van Bram

Eindelijk was het dan zover voor Bram, zijn wens kon in vervulling gaan. Twee weken geleden was al een speciaal op maat gemaakt pakje bezorgd bij Bram met de uitnodiging dat hij mocht helpen op de vuilniswagen.

Om 10 uur stopte een versierde brandweerwagen met loeiende sirenes om Bram op te halen en richting Uden te rijden waar de vuilniswagen al stond te wachten! Tijd voor gebak was er niet, vuilniszakken gooien in de vuilniswagen dat was waar Bram voor kwam. Eerst even langs de planning om de route op te halen en toen konden ze vertrekken richting Odiliapeel.
 

Als een ervaren vuilnisman gooide Bram de vuilniszakken in de wagen. Bij terugkomst mocht hij nog kijken waar ze het vuil uit de vuilniswagen storten en in de hal stond ook nog een kraan waar Bram in mocht klimmen. Ook zijn broertje mocht er nog even in. Daarna nog op de foto met zijn collega vuilnismannen en toen door met de brandweerauto richting de picknickplek.
 

Maar eerst nog even de slangen uitrollen en water spuiten met de brandweerman want ook dat hoort er natuurlijk bij als je met een brandweerauto op pad bent