Fedde

"Wat gaaf om de baas te zijn!"

Fedde heeft een gouden ticket gewonnen van de allergrootste chocoladefabriek en mag hier  de directeur zijn. Na een hele lange en ernstige periode van ziek zijn, hebben Fedde en zijn familie het wel verdiend om een mooie dag te beleven. Fedde wil een verrassingswens waarin hij de baas mag zijn!

 

Politie

Fedde staat al voor het raam te wachten voor wat er komen gaat. Hij hoort sirenes en er komt een limousine onder politiebegeleiding de straat in rijden. Fedde, als baas, mag kiezen: meerijden in de limousine of in de politieauto? Samen met zijn moeder en broer stapt hij in de politieauto en gaan ze op weg naar Den Bosch.

VR Room

Hier gaan we naar een Virtual Reality room van DoeDenBosch.nl. Samen met broer en zus mag hij hier spelletjes spelen. Het begint eenvoudig, zo is hij eerst onder water met vissen. Maar als er dan een grote walvis komt, vindt Fedde het toch wel eng. Na het fruit snijden, gaat Fedde in de achtbaan. Hij vindt het helemaal geweldig en hij geniet. Maar na ook nog op een wolkenkrabber te staan, wordt het toch wel een beetje te veel.

Bossche Suikeroom

Fedde is een echte snoepliefhebber. Naast de VR Room zit het prachtige snoepwinkeltje "De Bossche Suikeroom". En wat is er mooier dan dat je zoveel snoep mag scheppen als je wil? Heel bescheiden kiest hij voor het kleinste zakje, maar uiteindelijk gaat het toch niet passen! Ook zijn broer en zus mogen van baas Fedde nog iets uitzoeken. Uiteindelijk gaat hij met zijn zakken gevuld en met een smile op zijn gezicht weer naar buiten.

Pieperz

Hierna mag Fedde genieten van een rit in de limousine. Niet te veel snoepen onderweg, want we gaan zo lunchen! En wel bij “Pieperz” op de Noordkade in Veghel. Allereerst mag hij zijn eigen friet snijden. Dan mogen ze allemaal kiezen wat ze lekker vinden. De lijst is heel lang, maar Fedde gaat voor zijn favoriet: frites met frikandel. Hij vindt het de lekkerste frietjes die hij ooit gegeten heeft en iedereen is het daar helemaal mee eens!

Mars

Bij chocoladefabriek Mars worden ze ontvangen met de rode loper, terwijl Anke en Roel van Mars verkleed zijn in Twix-kleding. Fedde krijgt van directeur Martijn Derks de sleutels en een pasje om alle deuren te openen. Dan gaat de rondleiding beginnen. Hij mag de chocolade keuren en proeven. Iedereen verwelkomt hem en geeft de nieuwe directeur een hand. Fedde geniet en vindt alles even prachtig. Zoveel snoep dat er van de band af rolt! Hij kijkt zijn ogen uit. Tot slot mag hij samen met zijn zus en broer nog een groot stuk chocolade versieren. Voor Fedde wordt een mooie plak met logo van PSV erop: zijn favoriete club. Na een geweldige wens wordt het gezin met de limousine weer thuisgebracht, met in de kofferbak vele kilo’s aan snoepgoed!!