Fulco

'Ik deed mee met Annie.M.G. Schmidt de Musical!'

 

Fulco heeft een zwaar jaar achter de rug. Hij had al zijn energie nodig voor de musical waar hij in meespeelde. Ook was het afgelopen jaar zijn examenjaar, met daarop volgend een heel belangrijk en spannend toelatingsexamen voor zijn nieuwe school. Zijn wensvervulling moest daardoor herhaaldelijk worden uitgesteld, maar nu is het eindelijk zover. Zijn allerliefste wens gaat in vervulling!  

Limousine

De witte limousine rijdt bij Fulco voor de deur. Hij staat al helemaal klaar voor vertrek. Hij gaat naar het Delamar Theater waar William Spaaij al bij de artiesteningang op Fulco staat te wachten. Fulco krijgt een rondleiding backstage en brengt vervolgens een bezoekje aan de kleedkamer van William en zijn medespeler Wim.

William Spaaij

Vanuit de kleedkamer gaat hij naar het podium. Als cadeau krijgt Fulco een paar tapdanceschoenen. Als vervolgens ook William zijn schoenen aan heeft, volgt een lesje tapdansen. 

Fulco begint wat gespannen, maar al snel heeft hij de eerste basispassen onder de knie en worden zijn bewegingen soepeler.Na een uurtje tappen, gaat hij terug naar de kleedkamer. Er is tijd voor Fulco om al zijn vragen te stellen! Na de grote vragenvuur is het tijd voor de lunch in het theatercafé. Fulco eet snel zijn soep op, zodat hij niets van de tutti soundcheck hoeft te missen.

De musical Annie M.G. Schmidt

Fulco en zijn familie nemen plaats in de zaal om de voorstelling te gaan zien. Fulco mag de voorstelling vanuit de coulisse gaan bekijken. Hij ziet één voor één alle spullen die ze backstage hebben staan op het podium verschijnen. Alle bekende liedjes van Annie M.G. Schmidt komen voorbij! Na de pauze wordt Fulco zelfs even achter het podium gespot met zijn arm in een mitella. Zijn eerst rol in een grote musical! Na de voorstelling ontmoeten we Fulco weer backstage. Hij straalt van oor tot oor! Er worden nog een par mooie foto’s gemaakt en dan wordt er afscheid genomen van William.

 

Escapefactory

Om de familie ook even aan het werk te zetten, gaan ze naar de Escapefactory! Het gezin mag hier het mysterie van Wild Joe proberen op te lossen. Met nog 1 minuut en 54 seconden op de klok ontsnappen ze maar net op tijd uit de kamer!

Sushi eten

Op weg naar huis gaan ze dineren bij restaurant Ichi-e. De hele familie is verzot op sushi en dat mag op een dag als vandaag dan ook niet ontbreken. We laten ons verrassen door de kok. Het ene na het andere plateau met de lekkerste sushigerechten vult de tafel. Fulco geniet en praat honderduit over zijn ervaringen backstage tijdens de voorstelling. Hij weet het nu nog zekerder: hij wordt een hele grote musicalster.