Jae-Noe, 6 jaar

'Een superheld zijn'

Jae-Noe (6 jaar) is een stoer meisje en dol op Cars en superhelden. Maar bij de vraag of ze zelf een superheld zou willen zijn, stond ze op en vloog ze als Superman door de kamer. Haar wens ging in vervulling! Jae-Noe heeft de zwaarste vorm van sikkelcelziekte en moet daarom vaak naar het ziekenhuis en dagelijks medicatie. Maar de gedachte aan haar wens geeft haar superkrachten!

 

Een superheld zijn en stoere dingen doen

's Morgens staat Jae-Noe al klaar in haar speciale superheldenpak. Voor haar zusje Jae-Zoe en broertje Jonae is er ook speciale kleding zodat onze superheld ook speciale helpers heeft vandaag. Het duurt niet lang voor de politie van Maassluis voor de deur staat. Agenten Bert en Stanley hebben hulp nodig; er is een boef gezien in het winkelcentrum en die moet natuurlijk gevangen worden!

Zonder aarzeling stapt Jae-Noe in de politieauto die al klaar staat. Als ze aankomen bij het winkelcentrum krijgen ze de boef al snel in zicht. Zonder aarzeling slaat Jae-Noe de boosdoener in de boeien en wordt hij afgevoerd in het politiebusje. De bus brengt de boef naar het bureau in Vlaardingen waar hij wordt ingesloten in de cel. Als dank voor haar hulp ontvangt onze superheld een echt Diploma Politie Hulp!

Als de boef belooft dat hij het nooit meer zal doen wordt besloten om hem vrij te laten. Rijden in een echte Cars auto en klimmen stond ook op het lijstje van onze superheld. En wat geweldig als Superman Danny komt aanrijden in een echte Carsauto. Jae-Noe kan niet wachten om een stukje te gaan rijden! Met Superman achter het stuur wordt het een geweldige rit! Jae-Noe en haar familie hebben genoten!