Karim

'Ik zie het stadion! Yeah... voetballen!'

Voetballen is de grote passie van Karim. Dit moet hij natuurlijk zoveel mogelijk oefenen! En daarom is er door kunstgrasnet.nl een mini voetbalveld in de tuin geplaatst. Hij is al helemaal door het dolle... .

 

Tijd voor de wens!

Dan is het eindelijk zover. 's Morgens rijdt de wensvervuller de limousine voor om Karim te verrassen op zijn school. Zijn broertje, moeder en vriend zijn er al bij. Hij schrikt best wel als het hele gezelschap zomaar voor zijn klasraam verschijnt. Het is ook wel echt even wennen dat hij nu zomaar weg mag uit de klas. Maar alle klasgenoten gaan eerst wel even mee naar buiten om samen op de foto te gaan bij de limo. En dan is het tijd om te vertrekken!

Politie

Onderweg worden ze opeens aangehouden door de politie: met loeiende sirene. De limousine is te lang! Iedereen moet de politiebus in, terwijl de limousine het gezelschap volgt. Bij het bureau staat een agent buiten met een motor. Karim en zijn broertje mogen natuurlijk er even op zitten voordat ze naar binnen gaan. Daar krijgt Karim een politiepak met pet, die meteen wordt aangetrokken. Dat ziet er stoer uit! 

Nu kan hij echt een boef gaan vangen en opsluiten! Samen met een 'collega' pakt Karim de boef vast en zet hem in de cel. De deur wordt afgesloten en Karim steekt nog even lekker zijn tong uit door het raampje. Hongerig geworden van deze inspanningen gaan ze lunchen bij lunchroom Feijn. Hier worden het gezelschap zeer hartelijk ontvangen en geholpen door het personeel. Enn het eten is heerlijk!

Maar dan stopt er iets voor de deur... .

Brandweer

Twee brandweerauto's staan buiten klaar en Karim rent er naar toe. Hij mag voorin zitten en vlak bij de kazerne gaat de sirene ook nog af. Karim glundert! De mensen van de brandweer hebben een heel programma voor hem. Hij mag overal kijken en Karim stelt dan ook veel vragen. Ook mag hij zelf aan de slag: hij knipt een auto door en blust een heuse brand. Tot slot krijgen Karim en zijn broertje nog een tas vol cadeaus. Nog even met de stoere mannen op de foto en ze gaan weer. Maar waar naartoe?

Stadion

In de limo krijgt Karim een trainingspak en sjaal van Heracles! Al snel wordt hem duidelijk waar we naartoe rijden. Het stadion van Heracles komt in zicht! Karim wil wel uit de auto springen van enthousiasme. Binnen worden we rondgeleid door Gerrald Albersen, maar niet voordat Karim zijn pak aan heeft. Het staat hem geweldig! Als verrassing verschijnen er nog twee vrienden bij het voetbalveld en kunnen ze eindelijk een balletje trappen. Maar Karim, je wilde toch alleen voetballen in dit stadion?

Samen vindt hij uiteindelijk toch het leukst!

Moe, maar heel voldaan stapt iedereen in de limo om bij de Troubadour in Tubbergen de dag af te sluiten met heerlijk eten en spelen.

Daarna kan Karim nog thuis nagenieten... slaap lekker!