DE WENS VAN MARVIN, 17 JAAR: EEN DAG VOL SNELHEID!

“Dit is zo vet!!!!” De allerliefste wens van de 17-jarige Marvin is in vervulling gegaan en had alles te maken met…snelheid! Boogschieten stond als eerste op de planning. In uiterste concentratie werd er geschoten op de schietschijf. Marvin wist regelmatig te raken…wat knap! Het tweede onderdeel was iets sneller…varen op een echte RIB-boot! Met snelheden van tegen de 90 km per uur werd er geracet over het water! De glimlach op Marvin zijn gezicht werd steeds breder. Het laatste onderdeel was speciaal voor Marvin: hij mocht zich uitleven op een echte quad!! Het eerste rondje was nog een beetje zoeken naar hoe de quad werkte. Maar dit had Marvin al heel snel uitgevonden. Wat heeft Marvin hiervan genoten!! 

 

De eerste verrassing stond voor de deur: een prachtige limousine! Marvin, zijn ouders, 2 broertjes en zusje stapten vol trots in de auto. Ons eerste doel was ‘t Eiland van Maurik. Hier stond Rens, van EVM19, klaar om met Marvin en het gezin aan de slag te gaan. Boogschieten stond als eerste op de planning. In uiterste concentratie werd er geschoten op de schietschijf. Marvin wist regelmatig de schietschijf te raken, wat al erg knap is! Het tweede onderdeel was iets sneller…varen op een echte RIB-boot! Met snelheden van tegen de 90 km per uur werd er geracet over het, dan nog super gladde water! De glimlach op Marvin zijn gezicht werd steeds breder! Het laatste onderdeel was speciaal voor Marvin: hij mocht zich uitleven op een echte QUAD!!! Rens reed voorop en gaf Marvin duidelijke instructies. Het eerste rondje was nog een beetje zoeken naar hoe de quad werkte. Maar dit had Marvin al heel snel uitgevonden! Menig zweefmomentje is er met de camera vastgelegd. Wat heeft Marvin hiervan genoten!!! 

Op naar Tiel waar voor Marvin de winnende Scania van 2020 zou staan. Helaas had deze een kras opgelopen en stond ter reparatie bij de garage. Maar Stijnis Verbeek was niet voor 1 gat te vangen: er stond alsnog een supermooie opgepimte SCANIA te wachten op Marvin. Dus instappen en wegwezen!!! Marvin werd door Stijnis rondgereden en afgezet bij restaurant van de Valk in Tiel. Hier werd hij met de nodige bekijks voor de deur afgezet. Na een snelle maar lekkere lunch ging de snelle dag verder richting Lelystad. Wat je allemaal kunt doen in Lelystad????? Wat denk je van met het hele gezin KARTEN! Je had Marvin zijn gezicht moeten zien! WAUW, WAUW, WAUW, wat vond hij dit VET!!! Zijn broertjes en vader vonden dit ook niet vervelend om te doen. Snelle tijden werden er neergezet door deze 4 stoere mannen. Sharlotte, het 8-jarige zusje, deed ook mee. In haar eigen kart heeft ze super veel rondjes meegereden! Je had Marvin moeten zien en horen toen het afgelopen was…SUPER! VET! NOG EEN KEER! 

Nee Marvin, op naar de volgende snelheid! Dit was nog geen minuutje verderop. Jawel een heus circuit, het testcircuit van de RDW waar we op mochten. Maar zonder auto’s is het daar erg stil. Dus wie stonden ons daar op te wachten…Heini en Vernon van driftsport.nl. De snelheid met Heini in de grijze MBW M4 CS met 460 pk was bizar. Nu heeft Marvin kunnen ervaren wat G-krachten zijn. Daarna met Vernon op de driftbaan. Sjonge, wat een bochtenwerk, slippen, snelheid werd er bereikt met de blauwe BMW M3 met 420 pk!!! Menig rondje heeft Marvin mee mogen maken, zowel op de snelle baan als op de driftbaan. SUPERGAAF vond hij het. Ook de andere gezinsleden hebben mogen ervaren hoe is. Iedereen mocht een rondje mee! Dan de laatste verrassing: voor het wok restaurant, waar Marvin graag wilde gaan eten, stonden zijn oom en tante en…zijn beste vriend. Wat een gezellige afsluiting werd van een super, supersnelle dag voor Marvin. En er werd nog lang over nagepraat…