DE WENS VAN SANNE, 4 JAAR: ALS PRINSES SPELEN IN EEN BALLENBAK

‘Jahhhh, de ballenbak met blauwe ballen!!!’ Als prinses spelen in een ballenbak en daarna taart eten. Dat was wat Sanne het liefste wilde. Haar liefste wens is in vervulling gegaan! Sanne werd zelfs met een Assepoester koets weggebracht! Én ze mocht haar eigen prinsessenjurk en taart ontwerpen.. Hoe cool! Het was een wensvervulling om nog lang van na te genieten!

 

Sanne heeft best lang moeten wachten op haar wensvervulling, maar vandaag is het gelukkig zover! Tijdens het halen van de wens was Sanne heel erg duidelijk. Haar liefste wens is als een prinses in de ballenbak spelen met Eef, Sanne haar zusje. Voorafgaand aan de wens heeft Sanne haar eigen jurk ontworpen en ook de taart. Als we aanbellen is Sanne al helemaal aangekleed in haar mooie prinsessenjurk. Deze jurk is precies zoals ze het had ontworpen: roze met een strak lijfje en een tule rok met bloemen. Ze wilde net wat make-up opdoen, maar nu wij er zijn toch maar niet, want ... 'we gaan naar de ballenbak'. Voor de zekerheid kijken of de ballenbak misschien in de achtertuin staat. Nee toch niet. We gaan echt ergens anders heen. Met z'n allen naar buiten en daar komt in de verte een echt Assepoester koets aanrijden. Wauw…mama, mama! Kijk!!! Als een echte prinses zwaait ze naar iedereen. Haar zusje Eef doet al even enthousiast mee. 

Na een super mooie rit komen we aan bij Hofstede de Middelburg op Bussloo. Door de bomen zien we al iets roze en blauws staan. Een eigen roze ballenbak met blauwe ballen! Na uitgebreid afscheid te hebben genomen van de koets en paarden worden we hartelijk ontvangen en mogen gaan zitten waar we willen. Onder de luifel staat zelfs een echte prinsessenstoel en alles is versierd, speciaal voor Sanne en haar familie. Maar niemand gaat zitten, de hele familie gaat de ballenbak in. Wat genieten ze hiervan! Tijdens een korte pauze eten we de taart op die is gemaakt naar aanleiding van het ontwerp van Sanne. De eindversiering van spikkels brengt ze er zelf nog op. Wat lekker zeg...chocolade, aardbeien en het kroontje er bovenop. Daarna weer de ballenbak in met papa, waardoor Sanne het zo warm heeft gekregen dat haar wangen net zo roze als haar jurk zijn. 

Een goed moment om even rust te nemen en de kleurplaten te kleuren en uitgebreid poffertjes te eten. Op de schaal met poffertjes ligt iets wat Sanne nog nooit heeft gezien. Duivelsfruit...ooo wat lekker maar wat een bijzondere kleur heeft het. Na weer uitgebreid in de ballenbak te hebben gespeeld komt er een man aan rijden op een heééél klein fietsje!? Wat komt hij doen? Het duurt even maar uiteindelijk verschijnt er een dikke glimlach op het gezicht van Sanne…ballonnen! Nou papa even goed opletten! Dan kan jij dit morgen namaken. Wat is dit kunstig zeg! Welke dier is roze? Een flamingo...nou dan wordt die gemaakt. Eef krijgt een bloem, papa een koningskroon en mama een mooie armband van een vliegend paard!!  Tot slot krijgt Sanne nog een Assepoester-prinses. Na een warme intensieve middag zwaaien we de familie uit nadat ze nog een heerlijke pizza's hebben meegekregen om thuis van te smullen. Het was een dag om lang van na te genieten!