Opa, jij moet ook!
 

Prinses Thaira
 

'Ik wil hier blijven slapen!'
slider arrow
slider arrow

'Ik wil hier blijven slapen!'

Het is eindelijk zo ver: De prinsessenwens van Thiara gaat in vervulling! Thiara is 8 jaar en heeft Cystic Fibrosis. Het is tijd om haar eens flink in het zonnetje te zetten.

Opa, moet ook!

De roze limousine, voorzien van haar naam, rijdt de straat in waar Thiara, samen met haar zusjes, Djamilla en Aïsha en vriendinnetjes Fae en Elin, ongeduldig staan te wachten. Samen met mama, opa en broertje Jeremy stappen de meiden die prachtige limousine in. Maar waar zal die heen rijden? De eerste aanwijzing ligt klaar: een kam en een brief. Ze gaan naar de kapper! Thiara wordt opgewacht door de kapsters van de salon en Minke die de make up verzorgt. Wat een feestje is het daar! Thiara mag als eerste in de make-up. Van Minke krijgt ze allemaal tips en en een prachtig make up tasje. Daarna is het tijd om haar prachtige lange blonde haar in de krul te zetten, terwijl gelijkertijd haar nagels worden gevijld en gelakt. “Dit is net als bij een echte prinses!”. Dan moet opa er ook aan geloven. Hij krijgt van Thiara mooie nagellak en een glitterbaard.

Een sprookjesrit

Nadat alle haren, make up en nagels zijn gedaan van de dames is het tijd om te genieten van de heuse prinsessentaart met een glas limonade. Die is bijna te mooi om aan te snijden! Thiara is pas echt een prinses nadat ze een prachtige jurk met bijpassende schoenen en een tiara heeft gekregen en aangedaan. Nog even op de foto met de kappers en de limousine. Wie komt daar nou aanlopen? Een Lakei met een brief en een pompoen die hij aan Thiara overhandigd. Thiara moet flink over de pompoen wrijven en dan verschijnt een prachtige Sprookjeskoets! Die neemt Prinses Thiara mee voor een fantastische rit. Thiara kan daar geen genoeg van krijgen. Dan komt de Prinses aan bij haar kasteel: Kasteel Keukenhof. Ze wordt daar als een echte prinses onthaald met een rode loper en prachtige bloemen. Het kasteel wordt van binnen en buiten ontdekt terwijl er mooie foto’s van Thiara worden gemaakt. “Ik wil hier blijven slapen!” Zegt Prinses Thiara.

Slijmen

Tijd om de honger te stillen. Er staat een heerlijke high tea  klaar op een koninklijk gedekte tafel. De lekkerste broodjes en zoete hapjes aangevuld met de door Thiara zo geliefde macaroni met rode saus op een prachtige grote tafel. Een waar feestje. Dan gaat Prinses Thiara nog eenmaal een rondje door het prachtige Kasteel Keukenhof. Het is tijd om naar het washuisje te gaan voor het laatste onderdeel van deze Wish Journey: Thiara haar prinsessendag is niet compleet als er geen slijm is gemaakt! Dus dat gaan we doen. Vera komt Thiara en de andere meiden helpen met het maken van het mooiste glitterigste slijm! Het is hard werken, maar het lukt! De slijm gaat in mooi versierde doosjes mee naar huis. En dan is het moment aangebroken dat voor Thiara nog heel ver weg mocht blijven. Na een korte zwaai instructie en bijpassende handschoenen is het tijd om te gaan zwaaien. De limousine rijdt voor om Prinses Thiara naar huis te brengen.