Rapper boef was super lief!

Afgelopen dinsdag vervulden wij de allerliefste wens van de 14-jarige Rabia uit Venlo. Rabia heeft een kwaadaardige bottumor in haar been gehad en haar allerliefste wens was om rapper Boef te ontmoeten. “Het was perfect!” zegt Rabia na afloop.

De ontmoeting vond plaats bij de Reddingsbrigade in Bloemendaal. Rabia was toch wel gespannen, maar toen de auto van Boef kwam aanrijden begon ze te stralen van enthousiasme. Na een kennismaking ging Rabia samen met Boef, haar zusssen, broer en vriendin een ritje maken in een jeep over het strand. Boef was echt super lief volgens Rabia. Moeder raakte geëmotioneerd bij het zien van de blijdschap van haar dochter. 

Na afloop heeft Boef het verhaal van de ontmoeting op Instagram gepost en Rabias account gepromoot wat haar veel extra volgers heeft opgeleverd, waaronder Boef zelf. Dat vond ze ‘super cool’.

Nog helemaal in de wolken van de ontmoeting ging Rabia na afloop nog met kittens knuffelen. Daar is ze dol op. En de dag werd afgesloten in een Turks restaurant. Moe maar voldaan ging ze vervolgens in de limousine terug naar huis. Ze had een perfecte dag gehad