Een avond vol dromen

Wish Ball

9 mei 2019

Beleef een avond vol dromen, een lach, en hier en daar een traan en vele liefste wensen. Precies datgene waar Make-A-Wish voor staat. In het prachtige atrium van Beeld en Geluid geniet u van een exclusief diner van topchefs met hartverwarmende optredens van onder andere Pia Douwes. De veiling met bijzondere “things you can’t buy” items wordt verzorgd door veilingmeester Laurien Hessels. Klik op Veilingitems en zie wat wij u te bieden hebben.

 

Zien wij u aan tafel samen met uw relaties? Voor een tafel van acht personen betaalt u € 5000. Wilt u liever per stoel reserveren? Geen probleem. Dit kan voor € 750 per stoel. Van de opbrengst gaan wij nog meer wensen vervullen.

 

Reserveer

 

Programma

 

18.00 uur Ontvangst van de gasten

19.00 uur Aanvang programma met onder andere:

                       Driegangen Diner

                       Diverse optredens

                       Verkoop loten en wensmunten

                       Veiling door veilingmeester Laurien Hessels

23.00 uur Einde diner en aanvang naborrel

23.30 uur Einde Wish Ball

 

Veiling

De veiling wordt geleid door de charmante en energieke veilingmeester
Laurien Hessels. Laurien is presentatrice in hart en nieren en één van de beste vrouwelijke veilingmeesters.

Zij studeerde kunstgeschiedenis in Leiden en werkte voor vele jaren bij Christie’s veilinghuis. Ook reist zij de wereld rond voor veilingen, waarvan velen voor charitatieve instellingen. Laurien vermaakt het publiek en houdt de vaart erin!

Bekijk hier de veilingitems en ga de uitdaging aan, want door het kopen van een veilingitem maken we samen het verschil!

Algemene informatie

Donderdag 9 mei 2019

Beeld en Geluid, Media Park
Media Parkboulevard 1, Hilversum

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Diana van Zanden via event@makeawishnederland.org of op 06 - 142 172 95

 

Gastheer & gastvrouw

Beeld en Geluid is de trotse gastlocatie en Eppo van Nispen de minstens zo trotse en unieke directeur ervan. Samen met Pernille La Lau zal hij op eigen unieke wijze deze wensavond bijstaan om dromen uit te laten komen.

Eppo van Nispen - Als vader van 5 kinderen gelooft hij als geen ander dat je met het ondersteunen van een onvergetelijke liefste wens je meer dan goed doet voor een ernstig ziek kind. Zijn stijl is opzwepend door een bulderende lach en rollende traan, alles voor de goede zaak. Eppo is naast directeur van Beeld en Geluid, een wereldwijd veel gevraagd spreker. Zijn motto is dat van Buzz Lightyear; 'op naar de sterren en daar voorbij.' 

Pernille La Lau - Is meer dan 20 jaar actief in de mediawereld als presentatrice van entertainment, nieuws- en wetenschappelijke programma's. Zij heeft daarin zelf kunnen ervaren wie het voor elkaar krijgt zijn of haar publiek te beraken en ook écht te beroeren. Door te durven denken buiten de gebaande paden en door te leren kan iedereen op zijn eigen wijze de wereld een stukje mooier maken.