Luca, 7 jaar: 'Piraat zijn'

Word donateur!

Help mee wensen vervullen

Elke dag horen gemiddeld 3 kinderen het nieuws dat ze een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte hebben. Opeens ziet het leven er heel anders uit. In plaats van gezond opgroeien en spelen gaan ze het ziekenhuis in en uit. Voor deze jonge patiënten is het uitkomen van een allerliefste wens een onvergetelijke ervaring die hun leven weer een positieve wending geeft. En jij kunt ze die Wish Journey bieden. Help ze met een structurele bijdrage. Jouw steun heeft enorme impact.

 

Henry is vaste donateur. Hij spreekt uit ervaring. Ruim tien jaar geleden brengt Make-A-Wish de wens van zijn ernstig zieke zoon Daan in vervulling: met het hele gezin naar Curaçao. Drie weken later overlijdt Daan.

Daarom donateur
‘Een ziek kind drukt hoe dan ook een stempel op je gezin. We zijn Make-A-Wish Nederland voor altijd dankbaar. We gunnen andere ernstig zieke kinderen en hun ouders ook zo’n onvergetelijke ervaring. Daarom ben en blijf ik donateur.’

 

Ook jij maakt het verschil
Help ons op structurele basis. Dit kan al vanaf €5 per maand. Je bijdrage komt dáár terecht waar ‘t de meeste impact heeft: bij een wensvervulling van een ernstig, soms zelfs levensbedreigend ziek kind.

Samen met jou kunnen wij nu nóg meer hartenwensen van ernstig zieke kinderen laten uitkomen.

Blijf op de hoogte
Wij vertellen niet één verhaal, maar heel veel verhalen. Van kinderen met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte. Van vrijwilligers, donateurs zoals jij, ouders, artsen… Regelmatig houden we je op de hoogte van ons werk, via gerichte e-mailings en nieuwsbrieven.   

Wil je persoonlijk advies, of heb je een vraag? Neem dan contact op met: Marco Kempers of Alie Snel

Silvia Verbruggen

donateur

"Met elkaar kunnen we de wereld een beetje mooier maken voor kinderen die ernstig ziek zijn"

‘Geen idee hoe lang we al donateur zijn, we doen dit al jaren. Make-A-Wish hoort er voor ons gewoon bij’. Silvia Verbruggen komt uit de zorg en kinderen, vooral die met een ernstige ziekte, nemen in haar hart een speciale plek in. Dit geldt ook voor de rest van de familie: ‘Wij zijn allemaal gevoelsmensen, voor elkaar zorgen geef je mee in je genen.’

Straatwerving

Werving donateurs op straat en huis aan huis

Het werven van nieuwe structurele particuliere donateurs is voor Make-A-Wish Nederland van groot belang. Make-A-Wish Nederland heeft dit geld nodig om de allerliefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte te vervullen.