Nominee (6 jaar): ‘Ik voel écht dat ik alles nu beter kan volhouden’

Geef een levensbedreigend ziek kind een onvergetelijke ervaring.

Meld een kind aan

Make-A-Wish Nederland gelooft dat wensen levens kunnen veranderen. Ken jij een kind of tiener met een levensbedreigende ziekte die de kracht van de Wish Journey goed kan gebruiken? Vraag de ouders dan om dit te overleggen met een zorgprofessional.

Make-A-Wish Nederland vindt het belangrijk om altijd medisch verantwoord te werken en neemt daarom alleen aanmeldingen aan van zorgprofessionals (medisch pedagogisch zorgverlener, verpleegkundig specialist, arts etc.). Deze kan medisch beoordelen of het kind in aanmerking komt én wat het beste moment is om de Wish Journey te starten. De zorgprofessional kan onderstaand formulier invullen en versturen.

Na goedkeuring van de aanmelding en contact met ouders starten wij de Wish Journey: een unieke reis naar de liefste wens van het kind.  Het beleven van een Wish Journey geeft kinderen weer kracht en vertrouwen voor de toekomst. Het anticiperen, beleven en nagenieten maakt deze reis onvergetelijk.

Criteria voor het aanmelden van een kind:

  • Het kind heeft een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte.*
  • Het kind woont of verblijft in Nederland.
  • Het kind is minimaal 3 en maximaal 17 jaar oud, ook als het kind cognitief lager functioneert.
  • Het kind heeft nog niet eerder een wens laten vervullen bij Make-A-Wish Nederland.

*Make-A-Wish Nederland zet zich dus niet alleen in voor terminaal zieke kinderen maar ook voor kinderen met een ziekte die (op termijn) kan leiden tot een beperking van de levensverwachting.

Om er zeker van te zijn dat het ziekenhuis op de hoogte is van een Wish Journey in coronatijd hebben we een aanmelding nodig van een zorgprofessional (arts, verpleegkundige, pedagogisch medewerker etc.).

Nog vragen?
Neem gerust telefonisch contact op met team aanmeldingen via 035 – 203 53 50 of aanmelding@makeawishnederland.org

Wij nemen uitsluitend binnenlandse wensen aan

Bekijk hier het bericht