Lynn (8 jaar) 'Een fee zijn'

 

Wij geloven in de kracht van een wens

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en kracht geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. 

Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maken wij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan. 

Doe een donatie

€ 10 voor feestelijke taart en kinderchampag
€ 10

De Wish Journey van Mila

Mila (14) heeft altijd al aan Jochem Myjer willen vragen hoeveel personen hij kan imiteren. Het liefst zou ze leren om net zulke goede grappen te maken als hij. Mila’s droom is om een show van Jochem bij te wonen, waarna hij haar alles vertelt over grappen maken. Maar haar allerliefste wens is vooral om samen heel veel te lachen. Dankzij haar droge humor heeft Mila lastige periodes vanwege bot- en hartafwijkingen weten te doorstaan. Tijd om haar wens in vervulling te laten gaan! Op deze pagina volg je Mila’s Wish Journey!

De Wish Journey van Bas

Bas van 4 jaar is een enorme Star Wars fan. Hij weet alle karakters op te noemen, van Stormtrooper tot Chewbacca. Het schieten en vechten met lichtzwaarden vindt hij één van de mooiste dingen die er zijn. De allerliefste wens van Bas was dan ook niet moeilijk te raden. Bas heeft een ernstige vorm van botkanker, waardoor hij vaak moe is en veel pijn heeft. Om hem naast dit alles ook een positieve ervaring mee te geven, organiseerden we daarom een Star Wars dag voor Bas. Volg de Wish Journey van Bas op deze pagina en bekijk met eigen ogen hoe zijn wens werkelijkheid wordt!

De Wish Journey van Amadi

‘Halt, politie!’, deze woorden heeft Amadi (7) altijd al eens in het echt willen zeggen. In zijn dromen rijdt hij vol gas in een politieauto met zwaailichten de straat uit, om als onderdeel van het arrestatieteam criminelen te achtervolgen. Amadi heeft alleen al heel lang botkanker, waardoor hij in een rolstoel zit. Hier lieten wij ons echter niet door tegenhouden. Binnenkort komt daarom Amadi’s allerliefste wens uit: meehelpen met een arrestatieteam. Volg op deze pagina de Wish Journey van Amadi!

Wish Journeys

Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt een ernstig ziek kind een positieve boost. Lees hier de bijzondere verhalen van onze wenskinderen. 

Gino ontmoet zijn held
'Juf, morgen kom ik niet, dan moet ik werken!'
'Ik wil later RTL Late Night presenteren'
Dirk straalt bij ontmoeting van zijn held Tavi Castro
Zoë ontmoet Famke Louise
'Ik wil zo graag de Kerstman ontmoeten'
"Wat gaaf om de baas te zijn!"
Koningin zijn
'Het was echt super vet, té nice voor woorden!'
'Dit was de allerleukste dag van m'n leven... Echt waar!'
Redwane maakt Elvis-tekenfilm

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor