Maak écht het verschil

Grote gift

We zijn blij met elke grote gift. Besluit je een aanzienlijk bedrag te schenken? Adopteer dan bijvoorbeeld de wens van een kind. Dat kan al vanaf €2500. Zo weet je precies waar je geld naartoe gaat. Naar een kind als de 16-jarige Lisa die na afloop van haar behandelingen tegen Hodgkin de sterren van de hemel schaatst tijdens Swan Lake on Ice. ‘Ik heb hier een energieboost van gekregen, dat wil je niet weten!’ Met je bijdrage kun je voor een kind écht het verschil maken.

Jaarlijks ontvangen wij meer dan 500 aanmeldingen van wenskinderen van wie wij de liefste wens mogen vervullen. Daarbij hebben wij je hulp hard nodig. Want meer dan de helft van onze inkomsten komt van gulle gevers zoals jij.

Eenmalige gift
Denk je erover eenmalig een groot bedrag te schenken? Daar zijn wij natuurlijk enorm blij mee. En met ons alle kinderen voor wie we nu een prachtige Wish Journey mogen invullen. Wij nodigen je uit om contact met ons op te nemen. We spreken dan eerst de wensen en mogelijkheden door.

Samen zoeken we vervolgens naar een passende bestemming. En: een grote gift is ook nog eens aftrekbaar van de belasting. Vul het contactformulier in als je meer wilt weten over belastingvrij schenken. Of kijk op www.goededoelen.nl/giftenaftrek.

Periodieke donatie
Wil je maximaal profiteren van belastingvoordeel, en overweeg je ons langer te steunen? Leg je gift dan vast in een periodieke akte. Dit levert dubbel voordeel op. Voor jou, want je mag je gift namelijk jaarlijks aftrekken van de belasting. En voor ons, want wij weten dat wij voor langere tijd op je steun mogen rekenen.

Om je gift periodiek vast te leggen heeft de belastingdienst 2 formulieren opgesteld. Deze formulieren kan je hieronder downloaden.

Deze formulieren hoef je alleen maar in te vullen en op te sturen.

Contact
Wil je persoonlijk advies, of heb je een vraag? Neem contact op met: Marco Kempers op 035-20 35 316 of Alie Snel 
op 035 2035 329.

Download hier de overeenkomst periodieke gift in geld

Download hier de betalingsovereenkomst periodieke gift in geld

Doe een donatie

€ 10

Word vrijwilliger

Help mee om meer wensen te vervullen.

Meld een kind aan

Geef een kind met een ernstige ziekte een onvergetelijke ervaring.

Kom in actie

Zet jouw talent, tijd of geld in voor wenskinderen.

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor