Xanne: "Mijn wens is dansen in het Rijksmuseum"

Grote gift

Elke dag horen gemiddeld 4 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. We hebben het dan over ruim 1500 kinderen per jaar. Wat volgt zijn maanden, soms jaren die volledig in het teken staan van ziekenhuizen, behandelingen en een ongewisse toekomst. Make-A-Wish wil de allerliefste wens vervullen van al deze kinderen.

 

Momenteel vervullen wij elk jaar 600 wensen. Dat zijn er veel, maar nog niet genoeg! Ons doel is een Wish Journey te realiseren voor álle kinderen met een ernstige ziekte. Ook jij kunt daaraan bijdragen. Met een grote gift, eenmalig of structureel, maak je grote impact en kunnen we samen het verschil maken.

 

Vanaf €5.000,- bieden we diverse opties om impactvol bij te dragen aan het vervullen van wensen. We bespreken graag samen hoe we jouw betrokkenheid en steun op een passende manier in kunnen vullen.

WENSADOPTIE

Laat een allerliefste wens uitkomen

Adopteer een wens en geef veerkracht en positiviteit. Je kan hiervoor een voorkeur in regio of thema aangeven. Wenskinderen zijn dichterbij dan je denkt. We houden je op de hoogte van de Wish Journey, zo zie je direct hoe goed jouw bijdrage terecht komt.

Een wens adopteren kan vanaf €5.000,-. Met deze donatie maak je een hele Wish Journey mogelijk.

WISH MAKER

Een waardevolle laatste herinnering

Ongeveer 40 keer per jaar moeten wensen met spoed worden vervuld. Soms zelfs binnen een dag. Spoedwensen zijn voor wenskinderen die vrijwel altijd uitbehandeld zijn en in hun laatste levensfase zitten. In een zeer emotionele fase voor het wenskind en de familie gelden deze wensvervullingen als een buitengewoon waardevolle herinnering.

Door Wish Maker te worden word je onderdeel van een selecte groep donateurs die met hun bijdrage samen de spoedwensen mogelijk maken. We organiseren elk jaar een speciaal Wish Makers Event.

Wish Maker worden en spoedwensen mogelijk maken kan met een gift vanaf €10.000,-

FAMILY & FRIENDS CHALLENGE

Een bijzondere activiteit met impact

Samen met je familie of vrienden ga je een dagdeel aan de slag om samen een Wish Journey vorm te geven. Jullie worden wensvervullers voor een dag! Tijdens de activiteit worden jullie professioneel begeleid door specialisten van Make-A-Wish.

Beleef samen een creatieve groepsactiviteit met grote impact.

Per Wish Journey vragen wij bij de Family Challenge een bijdrage van €5.000,-. Hiermee maken jullie de volledige Wish Journey mogelijk.

Algemene gift

Laat allerliefste wensen uitkomen met jouw donatie

Een algemene grote gift aan Make-A-Wish is uiteraard mogelijk. Wij zorgen ervoor dat deze goed terecht komt. We vertellen je graag meer over Make-A-Wish, maar je kan je gift ook direct overmaken via de donatiepagina op onze website, 

Belastingvoordeel: Omdat Make-A-Wish een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) heeft, is jouw (grote) gift in veel gevallen aftrekbaar van de belasting. Meer informatie over belastingvrij schenken lees je hier.

Persoonlijk contact

Overweeg je ons te steunen met een grote gift? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze collega Marco Kempers bespreekt met veel plezier jouw vragen, wensen en ideeën. 

 

Marco Kempers

E-mailadres:[email protected] 

Telefoonnummer: +31 (0) 6 43 37 50 41

Download hier de flyer over grote giften

Belastingvrij schenken

​Eenmalige donatie: Denk je erover eenmalig een groot bedrag te schenken? Daar zijn wij natuurlijk enorm blij mee. Indien gewenst kunnen we samen zoeken naar een passende bestemming. Je kan het bedrag overmaken via onze donatiepagina.

Een grote gift is in sommige gevallen aftrekbaar van de belasting. Klik hier als je meer wilt weten over belastingvrij schenken. Of kijk op www.goededoelen.nl/giftenaftrek.

Periodieke gift: Wil je maximaal profiteren van belastingvoordeel en overweeg je ons langer te steunen? Leg je gift dan vast in een periodieke akte. Dit levert dubbel voordeel op. Voor jou, want je mag je gift – groot of klein -  jaarlijks aftrekken van de belasting. En voor ons, want wij weten dat wij voor langere tijd op jouw steun mogen rekenen. De enige voorwaarde is dat je jouw gift voor vijf jaar vastlegt. Om je gift periodiek vast te leggen heeft de belastingdienst 2 formulieren opgesteld. Deze formulieren kun je hieronder downloaden.

Meer informatie: Wil je meer informatie over belastingvrij schenken? Bekijk dan onze pagina over belastingvrij schenken hier

Download hier de overeenkomst periodieke gift in geld

Download hier de betalingsovereenkomst periodieke gift in geld

Doe een donatie

€ 10

Word vrijwilliger

Help mee om meer wensen te vervullen.

Meld een kind aan

Geef een kind met een ernstige ziekte een onvergetelijke ervaring.

Kom in actie

Zet jouw talent, tijd of geld in voor wenskinderen.

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor