Aanmelding door ouder(s)/verzorger(s)

Welkom op deze pagina. Dit betekent waarschijnlijk dat je kind een ernstige ziekte heeft en mogelijk in aanmerking komt voor een Wish Journey. Jullie hebben kennis moeten maken met alle negatieve emoties waar een ernstig ziek kind mee te maken krijgt en ook de impact die dat op het gezin heeft. Make-A-Wish kent de kracht van positieve emoties. En daar kan een ziek kind wel een dosis van gebruiken. Door het vervullen van een liefste wens bieden bij een gedoseerde set van positieve emoties aan. Dit noemen wij een Wish Journey. We hebben jarenlange ervaring en wij werken snel en professioneel. De Wish Journey duurt gemiddeld 4 maanden.

Na je aanmelding nemen wij contact met je op om samen te bespreken of je kind medisch in aanmerking komt. Make-A-Wish Nederland vindt het belangrijk om altijd verantwoord te werken. Daarom vragen wij na ontvangst van je aanmelding en ons telefoongesprek ook om een aanmelding van een betrokken zorgprofessional (medisch pedagogisch zorgverlener, verpleegkundig specialist, arts etc.).

Samen met je kind gaan we dan op ontdekkingsreis naar een unieke wens die we kunnen vervullen. 

Criteria voor het aanmelden van een kind:

  • Het kind heeft een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte.*
  • Het kind woont of verblijft in Nederland.
  • Het kind is minimaal 3 en maximaal 17 jaar oud, ook als het kind cognitief lager functioneert.
  • Het kind heeft nog niet eerder een wens laten vervullen bij Make-A-Wish Nederland.

*Hieronder verstaan wij kinderen met een ziekte die potentieel kan leiden tot een beperking van de levensverwachting met impact op de kwaliteit van leven. Het gaat dus niet alleen om kinderen die in de terminale fase zitten.

Ook voor kinderen die cognitief laag functioneren (en medisch gezien in aanmerking komen) kunnen wij een passende, vaak zintuigelijke ervaring organiseren, waarbij het hele gezin kan meegenieten.

Heb je vragen of wil je voorafgaand aan je aanmelding overleggen, neem dan contact op met team aanmeldingen via 035 203 5350 of [email protected] of kijk op de pagina veelgestelde vragen.

Gegevens kind

Gegevens aanmelder

Bij verzenden van het aanmeldformulier geef je aan Make-A-Wish Nederland toestemming om de gegevens van jezelf en (medische) gegevens van je kind vast te leggen om de aanmelding te kunnen verwerken.

Op de verwerking van persoonsgegevens is altijd ons Privacy Statement van toepassing. Het Privacy Statement kun je hier raadplegen.