ERGENS IN NEDERLAND HEEFT EEN KIND JOU NODIG

Interesse? Kijk snel welke vacatures er zijn in jouw regio. Scroll naar beneden om de vacatures te bekijken.

Dagelijks maken bijna 400 vrijwilligers ergens in Nederland een kind blij. Een kind dat aan een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte lijdt. En het verdient om voor één keer zijn liefste wens in vervulling te zien gaan. Onze vrijwilligers zijn onmisbaar voor Make-A-Wish Nederland. 

Dankzij jouw inzet komt er geld binnen en krijgt een Wish Journey betekenis. Wat je ervoor terugkrijgt? Veel plezier, inspiratie, nieuwe vrienden en… de onbetaalbare glimlach van een kind wanneer zijn allerliefste wens uitkomt.

Bij jou in de buurt
Wij zijn in heel Nederland actief, verdeeld over teams in alle regio’s. Je kunt dus altijd dichtbij aan de slag. Een unieke kans om binnen een hecht en gemotiveerd team een Wish Journey zo creatief mogelijk in te vullen. En lokaal of regionaal het benodigde geld op te halen. 

Bijdragen?
Jaarlijks vervullen we zo ruim 500 allerliefste wensen. Wil jij daaraan bijdragen? Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Kijk wat er op dit moment open staat en reageer direct. 

Vacatures

Wij willen graag nóg meer ernstig zieke kinderen kracht geven. Daarom zijn wij op zoek naar mensen met talent en passie. Met persoonlijke betrokkenheid bij onze doelgroep. En de drive om het onmogelijke onvergetelijk te maken. Interesse? Bekijk snel de openstaande vacatures.

Filter het overzicht vacatures op de volgende rol(len):

 

Aanmelden voor alert

Wil je graag op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan hier in voor de vacature-alert. Je ontvangt dan van ons een bericht zodra er een vacature is!

Vrijwilliger - wenshaler -

Een Wish Journey begint op het moment van kennismaken. Het wenskind mag vanaf dat moment zijn fantasie laten gaan en ideeën verzamelen in de wish-box of wish-app. Vervolgens kom jij in beeld. Je gaat bij het wenskind langs om te achterhalen wat hij nu écht het allerliefste wil. Zie jij jezelf al zitten?

Vrijwilliger - wensvervuller -

Elke wensvervulling is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een creatief proces om een liefste wens uit te laten komen. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Samen met een collega vrijwilliger werk je de Wish Journey van A tot Z uit. Zo creëren jullie een herinnering die een leven lang mee gaat. Lukt het jou om hierin het verschil te maken?

VRIJWILLIGER - FONDSENWERVING -

Jaarlijks zijn er vanuit het hele land talloze initiatieven om ons werk financieel mogelijk te maken. Jij ondersteunt deze initiatieven in praktische zin en zoekt naar mogelijkheden evenementen te organiseren. Op deze manier help jij ons nóg meer wensen te vervullen. 

Vrijwilliger - communicatie -

Communicatie is essentieel om Make-A-Wish te positioneren als een story sharing merk. Bouwen aan een sterk merk is weten wanneer je de juiste middelen en acties moet inzetten. Sponsors en donateurs werven. Zorgen dat Make-A-Wish in jouw regio goed op de kaart staat. Ben jij die communicatieve duizendpoot?