WISH MAGAZINE

December 2023

Een aantal keer per jaar versturen wij ons Wish Magazine. Een online magazine waarin wij de verhalen delen van de mooie wensen, maar ook van de mensen achter Make-A-Wish.

De kerstgedachten van verbinding en liefde voor elkaar kruipen altijd in de verhalen van de wintereditie van het Wish Magazine. Bij Make-A-Wish zijn we daar altijd al mee bezig, maar aan het eind van een jaar nog net ietsje meer. Bijvoorbeeld bij RTL Boulevard waar de presentatoren een werkweek lang vertelden over de essentie van Make-A-Wish. Er werd zo gul gedoneerd dat we ruim 340 wensen kunnen vervullen. Daar past maar één woord bij: magisch. En bij ons gevoel past maar ook maar één woord: dankbaar.

Verder in dit Wish Magazine delen we het aangrijpende verhaal van Linda en Erik over hun zieke kinderen Isa en Milano, het inspirerende relaas van moeder Fadma over het leven met dochter Senna en het veerkrachtige interview met moeder Joyce over Rayan. Al deze mooie verhalen over impact geeft ons weer extra energie om door te gaan in 2024. En dat komt goed uit: dan bestaan we 35 jaar!

 

Op de hoogte blijven?

Ontvang de mooiste wensverhalen, hartverwarmende acties en nieuws over unieke evenementen.

Schrijf je gratis in om ons digitale Wish Magazine en de laatste ontwikkelingen te ontvangen!