30 FACESTORIES

30 FACESTORIES is een verzameling van 30 portretten van wenskinderen van 30 jaar geleden tot aan nu. In deze portretten vertellen zij hun verhaal, over de impact van hun wensvervulling en hoe het nu met ze gaat.

 

Tentoonstelling

Op 28 september 2019, opende de tentoonstelling 30 FACESTORIES in het Atrium van Beeld & Geluid. De tentoonstelling is een afgeleide van het gelijknamige boek dat tekstschrijver Ariëlla Kornmehl en fotografe Julie Blik voor ons jubileum maakten. In mei 2019 ging het eerste exemplaar naar Koningin Máxima tijdens haar bezoek aan Make-A-Wish. Net als het boek vertelt de tentoonstelling het verhaal achter 30 wenskinderen. Zij vertegenwoordigen álle kinderen die we de afgelopen 30 jaar kracht gaven, naast energie voor de toekomst.

Podcasts

Ieder verhaal uit de 30 FACESTORIES is te beluisteren via de Make-A-Wish podcast op Spotify. De verhalen worden voorgelezen door schrijfster Ariëlla Kornmehl. Beluister hier alle podcasts.

Social Media

De 30 FACESTORIES verhalen zijn terug te vinden op onze Facesbook pagina. Bekijk ze hier.

Expositie 30FACESTORIES

De reizende expositie 30FACESTORIES verovert het land. De expo was al te zien bij het Instituut voor Beeld & Geluid en de Kids’ Night in het DeLaMar theater.  De expositie sluit perfect aan bij de indrukwekkende verhalen die in het boek tot leven komen. 

Deze expositie is tot stand gekomen dankzij:

Here we are
Architecten Dimitri Duchenne en Arjan van der Bliek van hwa.world

Bloemendaal en Dekkers
Ontwerpbureau Bloemendaal en Dekkers

Planemos
Technisch projectbureau Planemos. 

Standcraft
Verrassende standbouw: Standcraft

UTS Abbink
Bedrijfsverhuizer UTS Abbink