Stage lopen

Stagiair(e) Marketing & Relatiebeheer

Team Marketing & Relatiebeheer zoekt per mei 2019 een stagiair!

Als stagiair(e) faciliteer en coördineer je vanuit kantoor de diverse acties die geïnitieerd worden door de vrijwilligers en alle mensen en bedrijven die voor Make-A-Wish Nederland in actie willen komen. Daarnaast organiseer je of help je mee met de organisatie van diverse (fondsenwervende) evenementen. Je bent dus veel in contact met derden die erg enthousiast zijn en zich graag willen inzetten voor Make-A-Wish Nederland, waarbij je soms ook meedenkt met de inhoud van de acties. Hierin werk je klantgericht en secuur met oog voor detail.

 

STAGIAIR COMMUNICATIE

Het team Communicatie is per half januari 2019 op zoek naar een stagiair

Team Communicatie is verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie vanuit Make-A-Wish Nederland. Bouwen aan een sterk merk is intern en extern de juiste middelen en acties inzetten. Het jaar 2017 was het jaar van de transformatie naar een storytelling/storysharing merk. Als we met succes onze verhalen weten te vertellen en te delen, kunnen we meer mensen raken en verbinden met Make-A-Wish.

Stagiair(e) Team Wens

Team Wens is in de zomerperiode van 2019 op zoek naar een stagiair(e)

Als stagiair(e) binnen Team Wens organiseer en coördineer je de allerliefste wens van het wenskind. Je denkt vanuit de beleving van het kind, bent creatief en hebt oog voor detail. Je betrekt diverse betrokken partijen om tot de ultieme Wish Journey te komen. Je bent verantwoordelijk voor het programma, behoudt contact met leveranciers en hebt waar nodig contact met Make-A-Wish affiliates in het buitenland.