Stage lopen

Stagiair(e) WishDesk

Volg jij een mbo-opleiding richting Office Assistant (niv. 3) of Management Assistant (niv. 4) en zoek je een leerzame en impactvolle stage?

Voor ons kantoor op het Mediapark in Hilversum zijn wij per september 2020 zoek naar een

Stagiair(e)WishDesk
(minimaal 4 maanden)

Stagair(e) Actiemanagement

Voor september 2020 zijn we op zoek naar een Stagiair(e) Actiemanagement!

Als stagiair(e) faciliteer en coördineer je vanuit kantoor de diverse acties die geïnitieerd worden door de vrijwilligers en alle mensen en bedrijven die voor Make-A-Wish Nederland in actie willen komen. Je bent dus veel in contact met derden die erg enthousiast zijn en zich graag willen inzetten voor Make-A-Wish Nederland, waarbij je soms ook meedenkt met de inhoud van de acties. Hierin werk je klantgericht en secuur met oog voor detail.

Stagiair(e) Events

Voor augustus/september 2020 zijn wij op zoek naar een stagiair(e) Events!

Make-A-Wish organiseert een aantal grote (fondsenwervende) evenementen, zoals The Dutch 750, Kids Open, en de Rope for Hope. Als stagiair(e) draai je mee met het marketingteam en help je bij de voorbereidende, productionele en administratieve ondersteuning van deze evenementen.

 

Stagiair(e) Team Wens

Team Wens is voor de zomer 2020 op zoek naar een stagiair

Als stagiair(e) binnen Team Wens organiseer en coördineer je de allerliefste wens van het wenskind. Je denkt vanuit de beleving van het kind, bent creatief en hebt oog voor detail. Je betrekt diverse betrokken partijen om tot de ultieme Wish Journey te komen. Je bent verantwoordelijk voor het programma, behoudt contact met leveranciers en hebt waar nodig contact met Make-A-Wish affiliates in het buitenland.