Stage lopen

Stagair(e) Actiemanagement Najaar 2021

We zoeken een Stagiair(e) Actiemanagement per september 2021!

Als stagiair(e) faciliteer en coördineer je vanuit kantoor de diverse acties die geïnitieerd worden door de vrijwilligers en alle mensen en bedrijven die voor Make-A-Wish Nederland in actie willen komen. Je bent dus veel in contact met derden die erg enthousiast zijn en zich graag willen inzetten voor Make-A-Wish Nederland, waarbij je soms ook meedenkt met de inhoud van de acties. Hierin werk je klantgericht en secuur met oog voor detail.

Stagiair(e) Events

Vanaf begin 2022 zijn wij op zoek naar een stagiair(e) Events!

Make-A-Wish organiseert een aantal grote (fondsenwervende) evenementen, zoals The Dutch 750, Kids Open, en de Rope for Hope. Als stagiair(e) draai je mee met het marketingteam en help je bij de voorbereidende, productionele en administratieve ondersteuning van deze evenementen.

 

Stagiair(e) Team Wens

Team Wens is voor het voorjaar van 2022 op zoek naar een stagiair(e)

Als stagiair(e) binnen Team Wens organiseer en coördineer je de allerliefste wens van het wenskind. Je denkt vanuit de beleving van het kind, bent creatief en hebt oog voor detail. Je betrekt diverse betrokken partijen om tot de ultieme Wish Journey te komen. Je bent verantwoordelijk voor het programma, behoudt contact met leveranciers en hebt waar nodig contact met Make-A-Wish affiliates in het buitenland. 

Stagiair(e) Communicatie

Wil jij de kneepjes van het communicatievak leren terwijl je je ook actief inzet voor een goed doel? Dan ben je bij Make-A-Wish Nederland aan het goede adres! Het team Communicatie is per voorjaar 2022 op zoek naar een stagiair Communicatie die zich in wil zetten om te helpen de wensen van kinderen waar te maken.