Samen laten we nog meer liefste wensen in vervulling gaan

Wat goed dat jullie als school iets voor zieke kinderen willen doen!

Ergens in Nederland knokken kinderen als Timo, Yemi en Ilja tegen hun ziekte. In plaats van lekker buiten te spelen, liggen ze thuis in bed, of in het ziekenhuis. Soms raken ze hun haren kwijt. Of ze worden misselijk van al die medicijnen.

Wat goed dat jullie iets voor ze willen doen – daar word je zelf ook blij van.

Jullie actie draagt eraan bij dat kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Zo’n wens kan van alles zijn. Zoals de wens van Timo die een wedstrijd van Chelsea wilde bijwonen of de wens van Yemi, een dag vol glitter & glamour.

Actie aanmelden

Een vrijwilliger van Make-A-Wish bij jou in de buurt denkt graag mee over het organiseren van een actie. Nadat een actie is aangemeld via onze site, neemt een vrijwilliger contact op. 

Het aanmelden van de actie kan via deze link. Ook kan er in overleg een vrijwilliger op school langskomen om over Make-A-Wish te vertellen. Hierdoor krijgen de leerlingen een beter idee waar hun opgehaalde geld naartoe gaat en zullen ze enthousiast worden om geld in te zamelen.

Inspiratie nodig?

Laat je inspireren door bestaande acties of neem een kijkje op de inspiratiepagina.

 

Spreekbeurtpakket

Wil je op school vertellen over Make-A-Wish Nederland?

Wij vinden het fantastisch wanneer kinderen een spreekbeurt willen houden over Make-A-Wish Nederland. Op onze website kan je een hoop interessante informatie over ons vinden, maar daarnaast hebben wij voor jullie een speciaal spreekbeurtpakket gemaakt. Het pakket bestaat uit allerlei tools om met veel enthousiasme aan de slag te gaan. Veel succes en je resultaat mag je natuurlijk altijd met ons delen!

Spreekbeurtpakket Make-A-Wish Nederland