Onvergetelijke herinneringen nalaten

Neem Make-A-Wish op in je testament

Elke nalatenschap is van onschatbare waarde en helpt Make-A-Wish Nederland nog meer allerliefste wensen te vervullen. De beleving van een Wish Journey geeft kinderen en hun familie weer hoop en kracht om sterker de toekomst in te gaan. Jij kunt ze die hoop en kracht geven. Ook wanneer je er zelf niet meer bent. Neem Make-A-Wish in je testament op voor later. 

Onvergetelijke herinneringen nalaten. Dat is wat je doet wanneer je Make-A-Wish Nederland opneemt in je testament. Er zijn drie manieren om je nalatenschap te regelen.

Je benoemt Make-A-Wish Nederland tot enig erfgenaam
Via een erfstelling benoem je ons tot enig erfgenaam. In dit geval gaat je volledige nalatenschap naar Make-A-Wish Nederland.

Je benoemt Make-A-Wish Nederland als mede-erfgenaam
In je testament benoem je meerdere erfgenamen. Naast je geliefden maak je ons ook erfgenaam. Je bepaalt verder helemaal zelf hoe je de nalatenschap tussen alle erfgenamen verdeelt.

Make-A-Wish Nederland als legataris
Een legaat is een gift. Via een legaat laat je een vast geldbedrag, een huis, kunst of andere waardevolle goederen aan ons na.

 

Behoefte aan een persoonlijk gesprek of meer informatie? Neem gerust contact op met Marco Kempers via [email protected] of +31 (0) 6 43 37 50 41.

‘Als contactpersoon voor iedereen die aan ons wil nalaten, merk ik dat mensen hier vaak een persoonlijke reden voor hebben. Ze hebben gezien of gehoord hoe groot de impact van een ernstig, soms zelfs levensbedreigend ziek kind is in een gezin. En ze willen iets doen om het verschil te maken.’