Werving donateurs en loterijspelers op straat en huis aan huis

van groot belang!

Werving van nieuwe donateurs, op straat of deur-tot-deur, is voor Make-A-Wish Nederland en onze wenskinderen van groot belang. Datzelfde geldt voor de deur-tot-deur werving van deelnemers aan ‘goede doelen  loterijen’ waarvan Make-A-Wish begunstigde is, zoals de Make-A-Wish loterij, ‘Lot of Happiness’ loterij en de VriendenLoterij / Nationale Postcode Loterij.

Make-A-Wish Nederland heeft de opbrengsten van deze activiteiten nodig om de allerliefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte te kunnen blijven vervullen.

Wervingsteams worden ingezet door héél Nederland. Medewerkers dragen herkenbare Make-A-Wish bovenkleding en hebben op naam gestelde ID-badges bij zich, die ze desgevraagd kunnen tonen. Men maakt gebruik van elektronische tablets om gegevens op een beveiligde manier te kunnen verwerken. Wervers vragen niet  om contant geld en hanteren door de branche opgestelde en goedgekeurde protocollen. 

Extra zekerheid: Via deze link kunt u zelf op de website van het CBF een kijkje nemen in het officiële Wervingsrooster of uw wijk mogelijk bezocht kan worden ten behoeve van Make-A-Wish deze week. En voor nog méér informatie over het CBF Wervingsrooster kunt u ook een kijkje nemen op geefgerust.nl. Dat voelt wel zo veilig!

Heeft u vragen over werving aan de deur in het algemeen? Bel gerust de speciale Hotline op 020-2157377 (ma t/m za 09:00-21:00 uur). Uiteraard kunt u ook tijdens kantooruren bellen met Make-A-Wish op 035-2035300.

Méér lezen over straat- en huis aan huis werving? Bekijk hier de informatie vanuit Goede Doelen Nederland m.b.t. werving huis-aan-huis.

Steunt u liever direct? Wilt u dat liever zelf regelen, zonder mee te spelen in een goede doelen loterij of zonder inschrijving aan de deur? Dat kan uiteraard. Maak dan s.v.p. uw donatie in orde door op deze link te klikken. U komt dan op het donatieformulier op onze Make-A-Wish Nederland website terecht.