Koppel een product aan Make-A-Wish

Een mooie win-win situatie

Sympathie opwekken bij consumenten en ook nog eens wensen vervullen? Dit kan door producten te koppelen aan Make-A-Wish Nederland. Bij elk verkocht product gaat een deel van de opbrengst naar onze wenskinderen. Een mooie win-win situatie, want de kans dat de klant voor je product kiest, is dan veel groter.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op

Vanreusel

"Het logo van Make-A-Wish is 2 miljoen keer over de toonbank gegaan"

Op 13 januari 2020 overhandigt Paul-Emmanuel Vanreusel van snackfabrikant Vanreusel een cheque van € 20.000 aan Make-A-Wish. De opbrengst van de verkoop van meer dan 2 miljoen frikandellen XXL in Nederland. Uitgedrukt in tijd ongeveer 4 frikandellen XXL per minuut. Let wel: in één jaar tijd.

Wibra

"We zijn erg betrokken bij het leed van zieke kinderen en hun familie"

Wibra heeft Make-A-Wish omarmd. Sinds 2000 draagt de retailer een fors steentje bij aan het realiseren van onvergetelijke Wish Journeys voor onze wenskinderen. Dat doet Wibra door de verkoop van speciale Wibra/Make-A-Wish bigshoppers en door de sponsoring van de zakjes kruidnootjes voor de jaarlijkse Strooigoedactie.

Bristol

"Bristol heeft met Make-A-Wish Nederland dé perfecte match gevonden"

Als winkelketen voor het hele gezin hechten we veel belang aan familiale waarden. Een organisatie die ernstig zieke kinderen een zorgeloos moment bezorgt? Dat doel steunen wij graag! Bristol wil zich langdurig als partner blijven inzetten voor Make-A-Wish. Zo verkochten we al T-shirts, armbandjes en Make-A-Wish sokken en nagellakken in onze winkels. We zijn er erg trots op dat dankzij ons én onze klanten nog meer wensen van ernstig zieke kinderen kunnen worden vervuld.