Koppel een product aan Make-A-Wish

Een mooie win-win situatie

Sympathie opwekken bij consumenten en ook nog eens wensen vervullen? Dit kan door producten te koppelen aan Make-A-Wish Nederland. Bij elk verkocht product gaat een deel van de opbrengst naar onze wenskinderen. Een mooie win-win situatie, want de kans dat de klant voor je product kiest, is dan veel groter.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op

Danerolles

"Make-A-Wish Nederland en Danerolles gaan structurele samenwerking aan."

Danerolles gaat Make-A-Wish steunen bij de realisatie van meerdere wensvervullingen van ernstig zieke kinderen. De samenwerking startte in 2020 met de wensvervulling van de zesjarige Norah, die leidt aan een metabole ziekte. Haar allerliefste wens is om met haar vader te trouwen. Danerolles en Make-A-Wish Nederland gaan deze wens – en nog een aantal andere wensen - samen realiseren.

Topbloemen.nl

"Wij verdubbelen elke donatie die binnenkomt door aankoop van dit mooie boeket."

Januari een trieste maand? Niet met het fleurige Make-A-Wish boeket van topbloemen.nl! Met de aankoop van dit boeket doneer je automatisch € 2,50 aan Make-A-Wish en topbloemen.nl verdubbelt dit bedrag. Zo zorgen we er samen voor dat we meer wensen in vervulling kunnen laten gaan voor kinderen met een levensbedreigende ziekte! Help jij mee?

StoryTiles

"Dat wensen uit mogen komen."

Dit tegeltje van StoryTiles heet ‘Dat wensen uit mogen komen’ en staat symbool voor de wensen die zieke kinderen en hun ouders hebben. StoryTiles draagt Make-A-Wish een warm hart toe en wenst vooral alle kinderen een onvergetelijke Wish Journey. Een deel van de opbrengst van elke verkochte tegel doneren zij aan Make-A-Wish. Het tegeltje is verkrijgbaar in 2 maten vanaf 32,50 euro.

Vanreusel

"Het logo van Make-A-Wish is 2 miljoen keer over de toonbank gegaan"

Op 13 januari 2020 overhandigt Paul-Emmanuel Vanreusel van snackfabrikant Vanreusel een cheque van € 20.000 aan Make-A-Wish. De opbrengst van de verkoop van meer dan 2 miljoen frikandellen XXL in Nederland. Uitgedrukt in tijd ongeveer 4 frikandellen XXL per minuut. Let wel: in één jaar tijd.

Norton

"Deze manier van samenwerken is iets heel nieuws voor ons."

NortonLifeLock is wereldwijd een van de grote spelers op het gebied van beveiligingssoftware voor consumenten. Vijftig miljoen consumenten hebben een abonnement op Norton 360, om hun apparaten, identiteiten en online privacy te beschermen. Sinds 2020 is de Beneluxtak van het bedrijf Wish Partner van Make-A-Wish. NortonLifeLock doneert €2,50 voor elk verkocht product.

Bristol

"Bristol heeft met Make-A-Wish Nederland dé perfecte match gevonden"

Als winkelketen voor het hele gezin hechten we veel belang aan familiale waarden. Een organisatie die ernstig zieke kinderen een zorgeloos moment bezorgt? Dat doel steunen wij graag! Bristol wil zich langdurig als partner blijven inzetten voor Make-A-Wish. Zo verkochten we al T-shirts, armbandjes en Make-A-Wish sokken en nagellakken in onze winkels. We zijn er erg trots op dat dankzij ons én onze klanten nog meer wensen van ernstig zieke kinderen kunnen worden vervuld.