Directie en de Raad van Toezicht

Hanneke Verburg

CEO/ Algemeen Directeur Make-A-Wish Nederland

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens kinderen en hun omgeving weer vertrouwen en kracht geeft, en blijvend impact heeft.

"Ik heb bewust voor deze baan gekozen. Voor een baan met zingeving. Ik hoefde ook niet lang na te denken toen ik werd benaderd voor deze functie. Sinds januari 2017 zit ik hier helemaal op mijn plek.

Zingeving betekent voor mij ook dat ik dichterbij het werk van Make-A-Wish Nederland wil staan en dus ben ik naast directeur, ook wenshaler geworden. Mijn eerste wenskind vergeet ik nooit meer. Yassir. Een vrolijke tiener en enorme fan van basketbal. Ik denk nog altijd terug aan zijn wilskracht. Van zijn wensvervulling leerde ik dat ons werk niet alleen impact heeft op het leven van een wenskind. Het heeft impact op èn geeft kracht aan de hele omgeving. En dát is wat wij doen". 

Ilse Helmons

COO/Operationeel Directeur

Met elkaar maken we dit mooie werk mogelijk!

Make-A-Wish verrijkt mijn leven. Vijf jaar geleden raakte ik verbonden met Make-A-Wish als vrijwilliger. Ik werd wensvervuller. Met eigen ogen heb ik mogen ervaren wat de kracht van een Wish Journey is. Ik draag de verhalen van de kinderen voor wie ik hun Wish Journey mee mocht vormgeven bij me en gebruik ze als een kompas in mijn werk nu als Operationeel Directeur. Het werken aan een sterke interne organisatie met betrokken collega’s op kantoor en vrijwilligers in de regio doe ik met energie en plezier.

Hans Geels

Voorzitter Raad van Toezicht

Het is een voorrecht een bijdrage te leveren aan de kracht van een Wish Journey.

Hans Geels is een merkenman. Na twaalf jaar CliniClowns heeft hij sinds 2013 de touwtjes in handen van Dille & Kamille. Onder zijn leiding maakt CliniClowns een stormachtige groei door. Dat kunstje doet hij opnieuw met Dille & Kamille. De overstap naar het bedrijfsleven is in zijn ogen een logische. Hij ziet goede doelen als bedrijven, maar dan met een ideaal. Net zoals Dille & Kamille idealen heeft: eerlijke en authentieke producten in de markt zetten.

 

 

Mustapha Abdellati

Lid Raad van Toezicht

Een lach op het gezicht van een ernstig ziek kind, wie wil dat nou niet. Bevoorrecht dat ik een kleine bijdrage kan leveren aan de prachtige organisatie die dit mede mogelijk maakt

Mustapha Abdellati is Partner binnen de accountantspraktijk van EY en lid van het regionale management team met portefeuille Talent en Ontwikkeling. Verder andere toezichthoudende rollen bij maatschappelijke organisaties in de regio Amsterdam.

Theo Rinsema

Lid Raad van Toezicht

Meer dan 400 vrijwilligers zetten zich iedere dag in om een ziek kind een positieve energie boost te geven, wat is er mooier dan dat? Blij dat ik een heel klein steentje mag bijdragen

Founder Shift Patrol
Non-executive Board Member bij diverse organisaties

Mariëlle Broekhuysen

Lid Raad van Toezicht

Ik vind het een eer om deel uit te maken van het hechte en energieke Make-A-Wish team en al haar vrijwilligers die de mooiste wensen van de wenskinderen vervullen.

Mariëlle Broekhuysen is sinds 1995 advocaat te Amsterdam. In 2006 heeft zij samen met anderen haar eigen kantoor geopend, vooral adviserend over fusies & overnames.

Annet Bosch

Lid Raad van Toezicht

Als kinderarts zie ik de grote impact van de Wish Journey en de Wensvervulling op mijn patiënten en hun gezinnen. Ik ben heel blij aan deze mooie organisatie te mogen bijdragen.

Annet Bosch is kinderarts, gespecialiseerd in erfelijke metabole ziekten, in het Amsterdam Universitair Medisch Centrum.  Daar werkt ze dagelijks met ernstig zieke kinderen. Samen met de patiënten en hun ouders kiest ze het juiste moment voor hun aanmelding bij Make-A-Wish. Daarnaast is zij ook recentelijk benoemd tot Hoogleraar Metabole Ziekten aan de Universiteit van Amsterdam.

 

 

Ralf Knegtmans

Lid Raad van Toezicht

In een wereld die zich in vele opzichten verhardt, is het lot van ernstig zieke kinderen iets dat mij echt aan het hart gaat. Als je een beetje kunt bijdragen aan een organisatie die elke dag vol overgave werkt aan wish journeys voor deze kwetsbare groep, is dat een eer en een voorrecht.

Ralf Knegtmans is managing partner van De Vroedt & Thierry Executive Search/Leadership Consultancy. Daarnaast is hij adviseur van KPMG Lighthouse (data & analytics) en schrijver van boeken en columns over talent, leiderschap in de digitale wereld en diversiteit. Ook geeft hij lezingen aan business schools en universiteiten in binnen- en buitenland.