Directie & Bestuur

Directie en het bestuur van Make-a-Wish Nederland

Hanneke Verburg

Directeur Make-A-Wish Nederland

"Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt. Dat is de kracht van een Wish Journey".

"Ik heb bewust voor deze baan gekozen. Voor een baan met zingeving. Ik hoefde ook niet lang na te denken toen ik werd benaderd voor deze functie. Sinds januari 2017 zit ik hier helemaal op mijn plek.

Zingeving betekent voor mij ook dat ik dichterbij het werk van Make-A-Wish Nederland wil staan en dus ben ik naast directeur, ook wenshaler geworden. Mijn eerste wenskind vergeet ik nooit meer. Yassir. Een vrolijke tiener en enorme fan van basketbal. Ik denk nog altijd terug aan zijn wilskracht. Van zijn wensvervulling leerde ik dat ons werk niet alleen impact heeft op het leven van een wenskind. Het heeft impact op èn geeft kracht aan de hele omgeving. En dát is wat wij doen". 

Hans Geels

Bestuursvoorzitter

‘Het is een voorrecht een bijdrage te leveren aan de kracht van een Wish Journey.’

Hans Geels is een merkenman. Na twaalf jaar CliniClowns heeft hij sinds 2013 de touwtjes in handen van Dille & Kamille. Onder zijn leiding maakt CliniClowns een stormachtige groei door. Dat kunstje doet hij opnieuw met Dille & Kamille. De overstap naar het bedrijfsleven is in zijn ogen een logische. Hij ziet goede doelen als bedrijven, maar dan met een ideaal. Net zoals Dille & Kamille idealen heeft: eerlijke en authentieke producten in de markt zetten.

 

 

Peter Bommel

Penningmeester

‘Het uitkomen van een wens betekent voor de toekomst van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte een wereld van verschil.’

Peter Bommel begint als student Business economics en is nu CEO van Deloitte. Een mooie loopbaan voor de man die de zakelijk dienstverlener nu daadkrachtig door een interne fusie leidt. Vanaf 1 juni 2017 is Deloitte Nederland namelijk samengegaan met Deloitte-kantoren in 8 Europese landen. Eerder is hij bij Deloitte Global Leader van de Energy & Resources groep en leider van de Industry Group Energy & Utilities. Niet veel mensen weten dat hij nog steeds elke week op het hockeyveld speelt.

Theo Rinsema

Meer dan 400 vrijwilligers zetten zich iedere dag in om een ziek kind een positieve energie boost te geven, wat is er mooier dan dat? Blij dat ik een heel klein steentje mag bijdragen

Founder Shift Patrol
Non-executive Board Member bij diverse organisaties

Bwee Tien Poll-The

Bestuurslid, medisch

Mooi om het ongelooflijk positieve effect te zien bij onze wenskinderen en familie

Bwee Tien is kinderarts-kinderneuroloog, adviseur van verschillende nationale en internationale patiëntenverenigingen en lid van het Europese Expertise Centrum voor Metabole aandoeningen.

“Als kinderarts-kinderneuroloog in een academisch ziekenhuis zie ik regelmatig de gevolgen van ernstige chronische ziekten bij kinderen. Helaas kunnen wij deze kinderen lang niet altijd genezen. Daarom zet ik mij nu in voor de liefste wensen van de kinderen. Mooi om het ongelooflijk positieve effect te zien bij onze wenskinderen en familie“.

Mariëlle Broekhuysen

Secretaris

“Ik vind het een eer om deel uit te maken van het hechte en energieke Make-A-Wish team en al haar vrijwilligers die de mooiste wensen van de wenskinderen vervullen”

Mariëlle Broekhuysen is sinds 1995 advocaat te Amsterdam. In 2006 heeft zij samen met anderen haar eigen kantoor geopend, vooral adviserend over fusies & overnames.