Directie en de Raad van Toezicht

Hanneke Verburg

CEO/ Algemeen Directeur Make-A-Wish Nederland

'Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens kinderen en hun omgeving weer vertrouwen en kracht geeft, en blijvend impact heeft.'

"Ik heb bewust voor deze baan gekozen. Voor een baan met zingeving. Ik hoefde ook niet lang na te denken toen ik werd benaderd voor deze functie. Sinds januari 2017 zit ik hier helemaal op mijn plek.

Zingeving betekent voor mij ook dat ik dichterbij het werk van Make-A-Wish Nederland wil staan en dus ben ik naast directeur, ook wenshaler geworden. Mijn eerste wenskind vergeet ik nooit meer. Yassir. Een vrolijke tiener en enorme fan van basketbal. Ik denk nog altijd terug aan zijn wilskracht. Van zijn wensvervulling leerde ik dat ons werk niet alleen impact heeft op het leven van een wenskind. Het heeft impact op èn geeft kracht aan de hele omgeving. En dát is wat wij doen". 

Ilse Helmons

COO/Operationeel Directeur

'Met elkaar maken we dit mooie werk mogelijk!'

Make-A-Wish verrijkt mijn leven. Vijf jaar geleden raakte ik verbonden met Make-A-Wish als vrijwilliger. Ik werd wensvervuller. Met eigen ogen heb ik mogen ervaren wat de kracht van een Wish Journey is. Ik draag de verhalen van de kinderen voor wie ik hun Wish Journey mee mocht vormgeven bij me en gebruik ze als een kompas in mijn werk nu als Operationeel Directeur. Het werken aan een sterke interne organisatie met betrokken collega’s op kantoor en vrijwilligers in de regio doe ik met energie en plezier.

Hans Geels

Voorzitter Raad van Toezicht

‘Het is een voorrecht een bijdrage te leveren aan de kracht van een Wish Journey.’

Hans Geels is een merkenman. Na twaalf jaar CliniClowns heeft hij sinds 2013 de touwtjes in handen van Dille & Kamille. Onder zijn leiding maakt CliniClowns een stormachtige groei door. Dat kunstje doet hij opnieuw met Dille & Kamille. De overstap naar het bedrijfsleven is in zijn ogen een logische. Hij ziet goede doelen als bedrijven, maar dan met een ideaal. Net zoals Dille & Kamille idealen heeft: eerlijke en authentieke producten in de markt zetten.

 

 

Peter Bommel

Lid Raad van Toezicht

‘Het uitkomen van een wens betekent voor de toekomst van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte een wereld van verschil.’

Peter Bommel begint als student Business economics en is nu CEO van Deloitte. Een mooie loopbaan voor de man die de zakelijk dienstverlener nu daadkrachtig door een interne fusie leidt. Vanaf 1 juni 2017 is Deloitte Nederland namelijk samengegaan met Deloitte-kantoren in 8 Europese landen. Eerder is hij bij Deloitte Global Leader van de Energy & Resources groep en leider van de Industry Group Energy & Utilities. Niet veel mensen weten dat hij nog steeds elke week op het hockeyveld speelt.

Theo Rinsema

Lid Raad van Toezicht

Meer dan 400 vrijwilligers zetten zich iedere dag in om een ziek kind een positieve energie boost te geven, wat is er mooier dan dat? Blij dat ik een heel klein steentje mag bijdragen

Founder Shift Patrol
Non-executive Board Member bij diverse organisaties

Mariëlle Broekhuysen

Lid Raad van Toezicht

“Ik vind het een eer om deel uit te maken van het hechte en energieke Make-A-Wish team en al haar vrijwilligers die de mooiste wensen van de wenskinderen vervullen”

Mariëlle Broekhuysen is sinds 1995 advocaat te Amsterdam. In 2006 heeft zij samen met anderen haar eigen kantoor geopend, vooral adviserend over fusies & overnames.

Annet Bosch

Lid Raad van Toezicht

"Als kinderarts zie ik de grote impact van de Wish Journey en de Wensvervulling op mijn patiënten en hun gezinnen. Ik ben heel blij aan deze mooie organisatie te mogen bijdragen."

Annet Bosch is kinderarts, gespecialiseerd in erfelijke metabole ziekten, in het Amsterdam Universitair Medisch Centrum. Daar werkt ze dagelijks met ernstig zieke kinderen. Samen met de patiënten en hun ouders kiest ze het juiste moment voor hun aanmelding bij Make a Wish.