Met dank aan onze wish partners

De wish partners van Make-A-Wish Nederland

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dat rijtje wil staan. 

VRIENDENLOTERIJ

"De vriendenloterij steunt mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren"

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Loterijdeelnemers kunnen voor een zelfgekozen goed doel mee spelen, zoals Make-A-Wish Nederland.

AKD

"Samen het verschil maken en op nog meer kindergezichten een glimlach toveren."

AKD is van mening dat Make-A-Wish een prachtige organisatie is die ook daadwerkelijk het verschil maakt voor een kind met een levensbedreigende ziekte. Op onze jaarlijkse medewerkersdag heeft AKD, tijdens de Business Challenge, gezamenlijk 15 wensen in vervulling kunnen laten gaan. Daarnaast bieden zij o.a. gratis juridische diensten en werken zo mee aan de verdere professionalisering van Make-A-Wish. 

Lot of Happiness Loterij

"Lot of Happiness steunt Make-a-Wish om hét verschil te maken voor kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Door hun persoonlijke Wish Journey te realiseren geven we deze kinderen weer kracht en hoop voor de toekomst!"

Lot of Happiness steunt goede doelen die zich richten op kinderen. Wij vinden dat ieder kind recht heeft op een zo goed mogelijke jeugd. Dáárom steunen wij Make-A-Wish: de op maat gemaakte Wish Journeys hebben een enorme impact. Het laten uitkomen van hun allerliefste wens geeft deze wenskinderen een enorme opsteker en heeft een grote positieve werking op hun kwaliteit van leven! Al tienduizenden mensen steunen Make-a-Wish via Lot of Happiness.

Wibra

"Wibra steunt Make-A-Wish Nederland omdat ik mijn eigen (klein)kinderen ook graag gelukkig zie"

Wibra steunt Make-A-Wish Nederland omdat ik mijn eigen (klein)kinderen ook graag gelukkig zie. Dit geldt voor iedere (groot)ouder. Het is mooi dat wij als Wibra, ook al is het maar een klein beetje, toch iets kunnen bijdragen aan een moment van geluk van deze kinderen en hun ouders.' Aldus Ron Wierdsma, eigenaar van Wibra.

BUY AID

"Onze organisatie wil graag dat kleine beetje verschil maken in het leven van een kind"

Make-A-Wish Nederland helpt kinderen die er niet voor hebben gekozen om ziek te zijn en om als kind te worden gezien in plaats van patiënt. Wij willen graag door onze bijdrage dat kleine beetje verschil maken samen met Make-A- Wish Nederland!

Lead Healthcare

"Lead Healthcare steunt Make-A-Wish Nederland."

Een glimlach, een blij gevoel, genieten van het moment. Het kan een lichtpunt zijn voor jonge patiënten en hun omgeving tijdens hun periode van ziekte en behandeling, om deze zo goed mogelijk door te komen met een beetje ontspanning. Dit vergroot de kwaliteit van hun leven enorm.

Wij zijn blij dat Lead Healthcare ons vooruit helpt om wensen in vervulling te laten gaan, door COVID-sneltesten te doneren. Zodat deze jonge patiënten en hun naaste familie vooraf getest kunnen worden om deel te nemen aan de activiteiten van hun wens.

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor