IN DE MEDIA
23-9-2020

Purpose-gedreven ondernemen heeft de toekomst. Het speelt daarnaast een hoofdrol in de War on Talent in Nederland.

In het recente CHRO Magazine vertelt Hanneke Verburg over WishTeams. ‘“WishTeams is een inspirerend ontwikkelprogramma voor future leaders en high potentials. Het biedt een mooie mix van employer branding en maatschappelijke betrokkenheid. Zo geef je met een onvergetelijke ervaring talent een extra reden om te solliciteren en medewerkers een extra reden om te blijven.”’
23-9-2020

Gijs (8) had als baby'tje een hartafwijking en loopt nu 20 kilometer voor zijn lotgenootjes

Kijk Gijs Hagedoorn (8) dribbelen over het voetbalveld van Die Haghe. Onvoorstelbaar dat hij als baby'tje is geopereerd aan zijn hart én darmen om te kunnen leven. Nu loopt hij 20 kilometer om geld op te halen voor kindercardiologie.
19-7-2020

Maeve (9) heeft filmrol na heel ernstige ziekte: ‘Ik kreeg het haar van vriendinnetje Line’

Maeve (9) speelt in de nieuwste Nederlandse film ENGEL die volgende maand in première gaat. De aanleiding is wel verdrietig: ze had twee tumoren op haar nieren. ‘Ik vond het erg als mama moest huilen’.
2-5-2020

Een kaartje voor jou en op bezoek bij WNL

Juist nu is het belangrijk om te laten weten dat je aan een ander denkt. Daarom starten Make-A-Wish Nederland en Kaartje2Go een postkaartenactie, waarbij ze iedereen die in deze coronatijd thuis zit, willen steunen. De stichting roept iedereen in Nederland op om elkaar een hart onder de riem te steken en gratis een kaartje te sturen via www.eenkaartjevoorjou.nl.