IN DE MEDIA
6-12-2023

Dr. Marguerite Gorter-Stam in gesprek met wenskind Rayan

Vanavond is bij RTL Boulevard te zien hoe dr. Marguerite Gorter-Stam in gesprek gaat met wenskind Rayan. Marguerite zet zich al langere tijd in voor Make-A-Wish en ziet met haar eigen ogen de kracht van een Wish Journey tijdens de behandeling van een kind met een levensbedreigende ziekte. Zoals bijvoorbeeld het geval was bij Rayan (9). Rayan is met een ernstige hartafwijking geboren. In januari 2022 ging zijn liefste wens in vervulling en dit had veel impact op hem. We gaan in gesprek met Marguerite.
14-10-2021

Iva viert dat ze is genezen van leukemie op het prinsessenbal van Make-A-Wish

Met een koets worden voorgereden, lakeien die je eten en drinken serveren en dansen in je mooiste prinsessenjurk. Dat is een droom van veel meisjes. Woensdag 13 oktober was Iva ook op het prinsessenbal van Make-A-Wish en werd haar droom werkelijkheid.
13-10-2021

Het prinsessenbal van Make-A-Wish

Op woensdag 13 oktober mochten 18 wenskinderen met een prinsessenwens aanwezig zijn op het prinsessenbal. In Kasteel de Wittenburg mochten zij voor het eerst kennis maken met de Make-A-Wish prinses Sterre. Julia Sinning, Miss Nederland 2021 was voor deze dag Prinses Sterre en droeg een prachtige jurk ontworpen door Addy van den Krommenacker.
10-6-2021

Libelle: 'Als ouder wil je niets liever dan de pijn van je kind overnemen.'

Jeffrey (37) belandde in een nachtmerrie toen zijn dochter Maeve (10) een kwaadaardige tumor bleek te hebben. Dit artikel verscheen op 10 juni in de Libelle.