IN DE MEDIA
19-7-2020

Maeve (9) heeft filmrol na heel ernstige ziekte: ‘Ik kreeg het haar van vriendinnetje Line’

Maeve (9) speelt in de nieuwste Nederlandse film ENGEL die volgende maand in première gaat. De aanleiding is wel verdrietig: ze had twee tumoren op haar nieren. ‘Ik vond het erg als mama moest huilen’.
2-5-2020

Een kaartje voor jou en op bezoek bij WNL

Juist nu is het belangrijk om te laten weten dat je aan een ander denkt. Daarom starten Make-A-Wish Nederland en Kaartje2Go een postkaartenactie, waarbij ze iedereen die in deze coronatijd thuis zit, willen steunen. De stichting roept iedereen in Nederland op om elkaar een hart onder de riem te steken en gratis een kaartje te sturen via www.eenkaartjevoorjou.nl.
29-4-2020

Make-A-Wish niet in actie op Wereld Wensdag

Het was op 29 april Wereld Wensdag, maar juist op deze dag kon Make-A-Wish Nederland niet in actie komen om de wensen van zieke kinderen te vervullen. Hanneke Verburg vertelde bij het AD over de Adviesbrigade en hoe Make-A-Wish Nederland wordt beïnvloed.
17-2-2020

Themakamer Make-A-Wish in het Prinses Máxima Centrum bij Koffietijd

De Make-A-Wish themakamer in het Prinses Máxima Centrum was op 17 februari 2020 te zien in het RTL-programma Koffietijd. In deze ruimte kunnen kinderen die in het ziekenhuis liggen of poliklinisch behandeld worden hun ziekte vergeten en weer even kind zijn. De themakamer is ook bedoeld om kinderen aan te melden voor hun eigen wensvervulling.