IN DE MEDIA
17-12-2020

New Ambition

Als dit je wereldje is geworden, wie zorgt er dan voor je allerliefste wens? Het leven van een ziek kind mag niet gaan over ziekzijn alleen. Daarom wil Make-A-Wish de liefste wens vervullen voor alle kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte.
23-9-2020

Purpose-gedreven ondernemen heeft de toekomst. Het speelt daarnaast een hoofdrol in de War on Talent in Nederland.

In het recente CHRO Magazine vertelt Hanneke Verburg over WishTeams. ‘“WishTeams is een inspirerend ontwikkelprogramma voor future leaders en high potentials. Het biedt een mooie mix van employer branding en maatschappelijke betrokkenheid. Zo geef je met een onvergetelijke ervaring talent een extra reden om te solliciteren en medewerkers een extra reden om te blijven.”’
23-9-2020

Gijs (8) had als baby'tje een hartafwijking en loopt nu 20 kilometer voor zijn lotgenootjes

Kijk Gijs Hagedoorn (8) dribbelen over het voetbalveld van Die Haghe. Onvoorstelbaar dat hij als baby'tje is geopereerd aan zijn hart én darmen om te kunnen leven. Nu loopt hij 20 kilometer om geld op te halen voor kindercardiologie.
19-7-2020

Maeve (9) heeft filmrol na heel ernstige ziekte: ‘Ik kreeg het haar van vriendinnetje Line’

Maeve (9) speelt in de nieuwste Nederlandse film ENGEL die volgende maand in première gaat. De aanleiding is wel verdrietig: ze had twee tumoren op haar nieren. ‘Ik vond het erg als mama moest huilen’.