IN DE MEDIA
2-5-2021

Wendy online: Madelief kreeg op achtjarige leeftijd een hersentumor, maar beleefde dankzij Make-A-Wish ook iets heel moois

Madelief was acht jaar toen ze ernstig ziek bleek te zijn. Ze had een hersentumor en moest een lang traject van bestralingen ondergaan. Inmiddels is ze 22 en gaat het heel goed met haar, maar ze denkt nog altijd met blijdschap terug aan haar wensvervulling door Make-A-Wish, die ervoor zorgde dat haar meisjesdroom uitkwam.
1-5-2021

Wendy online: interview met zorgverlener Samantha

‘Dat ik zoveel voor deze kinderen mag betekenen is heel waardevol’. Eén van de mooie dingen aan haar werk vindt ze de samenwerking die het ziekenhuis heeft met de organisatie Make-A-Wish, om de kinderen kracht en vertrouwen te geven door het vervullen van hun allerliefste wens.
29-4-2021

Interview wenshaler Steven in Mensen Maken Nederland

Alle kinderen hebben wensen. Soms klein, vaak groot. Voor kinderen die te maken krijgen met levensbedreigende ziektes is het uitkomen van zo’n wens een groot cadeau. Wenshaler Steven weet er alles van: al elf jaar lang komt hij bij gezinnen over de vloer om wensen op te halen.
29-4-2021

Interview met Michael Pilarczyk over meditatie voor wenskinderen

Al 150.000 mensen gebruiken de Meditation Moments App van levenscoach Michael Pilarczyk en ook veel kinderen maken er gebruik van, bijvoorbeeld om rustiger te worden of beter te slapen. Ter gelegenheid van World Wish Day maakte Michael voor Make-A-Wish Nederland ook een speciale meditatie op basis van de Wish Journey voor kinderen die ernstig, soms zelfs levensbedreigend ziek zijn. De app wordt vandaag gelanceerd. We interviewden Michael over de kracht van meditatie voor kinderen.