IN DE MEDIA
14-10-2021

Iva viert dat ze is genezen van leukemie op het prinsessenbal van Make-A-Wish

Met een koets worden voorgereden, lakeien die je eten en drinken serveren en dansen in je mooiste prinsessenjurk. Dat is een droom van veel meisjes. Woensdag 13 oktober was Iva ook op het prinsessenbal van Make-A-Wish en werd haar droom werkelijkheid.
13-10-2021

Het prinsessenbal van Make-A-Wish

Op woensdag 13 oktober mochten 18 wenskinderen met een prinsessenwens aanwezig zijn op het prinsessenbal. In Kasteel de Wittenburg mochten zij voor het eerst kennis maken met de Make-A-Wish prinses Sterre. Julia Sinning, Miss Nederland 2021 was voor deze dag Prinses Sterre en droeg een prachtige jurk ontworpen door Addy van den Krommenacker.
10-6-2021

Libelle: 'Als ouder wil je niets liever dan de pijn van je kind overnemen.'

Jeffrey (37) belandde in een nachtmerrie toen zijn dochter Maeve (10) een kwaadaardige tumor bleek te hebben. Dit artikel verscheen op 10 juni in de Libelle.
2-5-2021

Wendy online: Madelief kreeg op achtjarige leeftijd een hersentumor, maar beleefde dankzij Make-A-Wish ook iets heel moois

Madelief was acht jaar toen ze ernstig ziek bleek te zijn. Ze had een hersentumor en moest een lang traject van bestralingen ondergaan. Inmiddels is ze 22 en gaat het heel goed met haar, maar ze denkt nog altijd met blijdschap terug aan haar wensvervulling door Make-A-Wish, die ervoor zorgde dat haar meisjesdroom uitkwam.