Make-a-Wish Nederland werd verrast met een cheque van 416.000 euro van de VriendenLoterij

Geef met de Vrienden Loterij!

WINNEN IS NÓG LEUKER ALS JE HET KAN DELEN

Sinds 1 januari 2011 is de VriendenLoterij één van onze grote sponsoren. De VriendenLoterij startte in 2011 meteen met 520.000 deelnemers, want de VriendenLoterij kwam voort uit de Sponsor Bingo Loterij, al meer dan 20 jaar één van de grote goededoelenloterijen van Nederland. De VriendenLoterij is onderdeel van de Nationale Holding Goede Doelen Loterijen, waartoe ook de Nationale Postcode Loterij en de BankGiro Loterij behoren.

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren.

Loterijdeelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen. Inmiddels speelt bijna een half miljoen Nederlanders mee voor 49 goede doelen en ruim 3.200 clubs en verenigingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim 730 miljoen euro aan goede doelen geschonken aan organisaties zoals Make-A-Wish Nederland.

Vanaf januari 2018 is de lotprijs € 13,50 per trekking. Op VriendenLoterij.nl/speluitleg vindt u meer informatie. Er zijn veertien trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus.

Kijk voor meer informatie over hoe je ons kan steunen via de VriendenLoterij op
http://www.vriendenloterij.nl/goede-doelen/info/MakeAWish-Nederland.htm