Ontdek de kracht van veerkracht met onze inspirerende Make-A-Wish workshop!

Ontdek de kracht van veerkracht

Om medewerkers bewust te maken van het belang van veerkracht kunnen we de workshop 'Ontdek je veerkracht' verzorgen. Want iedereen heeft veerkracht nodig, ook de medewerkers binnen je bedrijf. Maar hoe bouw je veerkracht op? En hoe kan jij jezelf en anderen veerkracht geven? Make-A-Wish Nederland geeft wenskinderen veerkracht door ze op een bijzondere manier mee te nemen in hun eigen, maandenlange Wish Journey. Dit helpt hen en hun omgeving om met de moeilijke periode van het ziekzijn om te gaan.

 

Tijdens deze workshop duiken we in de theorie achter de wensvervullingen en deelt een bijzondere gastspreker (voormalig wenskind) zijn/haar eigen ervaring met de magie van een wens. Ook gaan we op een interactieve manier de theorie in praktijk brengen door samen een echte wensvervulling te ontwerpen. Laat je inspireren, maak impact en ontdek de kracht van veerkracht! Medewerkers die aanwezig waren bij deze workshop houden we per mail op de hoogte van hoe deze wens uiteindelijk in vervulling is gebracht. 

 

Over de sprekers

Laura Voordouw en Rosa-Lynn Kleijn hebben als wensvervullers bij Make-A-Wish Nederland jarenlange ervaring met het vervullen van wensen van ernstig ziekte kinderen. Als opgeleide trainers zijn ze verbonden aan het impactvolle opleidingstraject Skills by Wishes. Dit programma is in samenwerking met Schouten & Nelissen ontwikkeld en heeft in 5 jaar tijd al ruim 100 professionals getraind in het verbeteren van hun soft skills.

 

Gastspreker

Een wenskind waarvoor Make-A-Wish een Wish Journey heeft georganiseerd die veel veerkracht en positiviteit heeft gegeven. Zij kan als geen ander vertellen hoe veerkracht je helpt om door een moeilijke fase in je leven te komen.

Doelgroep

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het positieve effect van veerkracht op je brein en gezondheid. Interesse? Neem contact op via [email protected]