Organiseer een Business Challenge

Geef een ernstig ziek kind kracht

Kinderen die erg ziek zijn willen maar één ding: beter worden. Het feit dat ze een wens mogen doen geeft ze kracht om door te gaan. Die wensen willen wij graag allemaal vervullen. Daar hebben we hulp bij nodig. Van jou. Organiseer eens een Business Challenge. Daarin strijd je in teams tegen elkaar voor de beste wensvervulling. En niet alleen dat: jij en je collega’s beleven samen een topmiddag! Wij denken graag met je mee over de organisatie.

 

Aan de slag
In teams van 12-18 medewerkers ga je aan de slag met een aantal wensen die nog niet zijn vervuld.

De fantasie van het wenskind bepaalt de inhoud. Wat is daarvoor nodig? Wat moet er allemaal geregeld worden? Elk team probeert daarbij zo creatief mogelijk gebruik te maken van het eigen netwerk. 

Dubbele challenge
Business Challenges bestaan uit 2 elementen. De strijd tussen de deelnemende teams om de wens van A tot Z te regelen. En de uitdaging om donaties binnen te halen. Want er is geld nodig om de wensvervulling te realiseren. Als team bedenk je daarvoor een uitvoerbare fondsenwervende actie of event.

Nadat de wensvervulling in praktijk is gebracht, ontvang je een wensverslag met foto’s en verhalen. Een mooie afsluiting van deze gezamenlijke inspanning voor een wenskind en de familie.
 

Meer informatie
Wil je meer informatie of samen met ons de mogelijkheden bespreken? Of ben je op zoek naar een online variant? Neem contact op met Ilse Géron via [email protected]
Of telefonisch op 06 20 09 41 52

Ja, ik wil meer informatie over een business Challenge!

Neem contact op