Op 12 september 2021 heeft de tweede editie van Kids Open plaats gevonden. Tijdens deze editie hebben de jeugdspelers zich ingezet voor Liz, Dylan, Elcin, Floor, Sven, Milla, Shari-Elle, Lola, Aaron, Robin, Marcel, Mette, Luc en Bas.

Mede door de opbrengst van de Kids Open 2021 hebben wij van een aantal kinderen de wens kunnen vervullen en vertellen wij je graag hoe dit is gegaan. Voor de andere kinderen staat de wens vervulling nog op de planning.

Liz

Trouwen met haar broertje


De 5-jarige Liz heeft maar één liefste wens: trouwen met haar broer Cas. Sinds juni vorig jaar wordt Liz intensief behandeld voor leukemie en dat heeft niet alleen haar leven, maar ook dat van haar ouders en broer Cas volledig op zijn kop gezet. Liz is gek op Cas omdat hij haar altijd weet op te vrolijken tijdens de chemo’s.

Liz haar liefste wens ging op 26 oktober in vervulling. Voor deze bijzondere wens kregen wij de hulp aangeboden van het Married At First Sight team van ITV Studios Netherlands. Op het sprookjesachtige Slot Zeist werden Liz en Cas omgetoverd tot prins en prinses. Vaste Married At First Sight gezichten Carlo Boszhard en trouwambtenaar Mariëlle waren ook aanwezig om deze dag onvergetelijk te maken voor Liz en haar familie en vrienden. Wat een bijzonder moment.

Bedankt iedereen die de wens van Liz mogelijk heeft gemaakt!

Robin

Meehelpen met honden en poezen verzorgen

Robin zijn wens, een hele dag tussen de dieren, is uitgekomen! Na een jaar waarin hij veel heeft meegemaakt, en zijn ernstige spierziekte zich verder heeft ontwikkelt, is de Wish Journey een goede afleiding geweest. Eind oktober was het moment daar, Robin en zijn gezin werden opgehaald in een prachtige zwarte limousine om op pad te gaan.

Bij vertrek reden we gelijk door naar het bos waar heel veel huskyhonden op Robin staan te wachten. Het is een trainingsweekend van DASCC en Robin en zijn broertje mogen samen met een sledehondenteam een ritje maken. Ook mogen we alle honden uitgebreid aaien. Wat een geweldige ervaring! We krijgen nog een lekkere lunch en vertrekken.

In Amsterdam komen we aan bij DOA, het dierenasiel, hier mogen we een kijkje achter de schermen nemen. We komen bij de poezen, konijnen en de honden. Robin heft een lach van oor tot oor en wil alle dieren wel mee naar huis nemen. Als afsluiting gaan we lekker Taco's eten bij Yucatan in Leeuwarden. Wat een topdag heeft hij gehad!

 

Floor

Paardrijden op het strand van Terschelling

De 9-jarige Floor wordt blij van heel veel dingen, maar ze is met name gek op dieren. Ze is ernstig ziek, maar ondanks haar ziekte heeft Floor nooit geklaagd en probeert ze van iedere dag een feestje te maken. De liefste wens van Floor is dan ook om te gaan paardrijden op het strand en te slapen op de Waddeneilanden. Die wens ging in vervulling. Het vervullen van haar wens geeft Floor weer kracht en vertrouwen voor de toekomst.

Dylan

Ontmoeting met bijzondere dieren

Tijdens de kennismaking met Make-A-Wish leefde Dylan helemaal op. Dylan wil heel graag knuffelen met een ringstaart Maki. Het liefste nadat hij samen met zijn moeder en broers een nachtje heeft doorgebracht in een boomhut in de natuur.

Elcin

Prinsessendag

Elcin vindt alle "bekende" prinsessen leuk, omdat ze de jurken zo mooi vindt en het lange haar. De mooiste prinses vindt ze Rapunzel. Ze droomt er helemaal van om als prinses in prinsessenjurk op hakjes en met een kroontje op, samen met heel veel andere prinsessen door het kasteel te wandelen.

Sven

Een weekend weg met andere gezinnen

Sven is een echte doener, hij houdt van buiten spelen, gym en vertelt graag een mop of maakt een grapje. Leren vindt hij niet zo leuk. Net als zijn zusje en ouders is Sven dol op verrassingen. Toen wij de vraag stelde waar wordt je blij van was Sven zijn reactie: Als mijn wens gaat uitkomen! Het is duidelijk dat we hem ontzettend blij maken met het maken van nieuwe herinneringen met de gezinnen die hij heeft leren kennen bij Villa Pardoes.

Milla

Kamer make-over

Milla is een harde werker, altijd goed verzorgd en positief ingesteld, ook over haar ziekte.

Milla is veel op haar slaapkamer want ze houdt van stylen en zichzelf mooi maken. Ze heeft altijd extra lange wimpers en lange gelakt nagels. Bij de vraag wat is jouw liefste wens ziet Milla het al helemaal voor zich; haar kamer een make-over geven, want die mag wel naar haar leeftijd worden aangepast!

Shari-Elle

Stewardess zijn en een piloot ontmoeten

Shari-Elle wil heel graag zelf stewardess worden! Ze is nog nooit in een groot vliegtuig geweest en ze heeft ook nog nooit gevlogen. Als ze de piloot ontmoet hoopt ze dat ze een klein stukje mee mag vliegen. Bij de vragen waar droom je van, wat wil je later worden, met wie zou je een dagje willen ruilen, wat lijkt je spannend om te doen was het een duidelijk antwoord; stewardess zijn!

Lola

Meet & Greet met giraffen

Lola is een rustig, bescheiden meisje maar houdt wel heel erg van verrassingen. Ze is creatief, tekent heel graag of dit nu met stiften of verf is. Het lievelingsdier van Lola is een giraf, ze vindt zijn ogen heel mooi, het is een lief en rustig dier en dat is Lola ook. De liefste wens van Lola was ook gelijk duidelijk een meet & greet met giraffen!

Aaron

verrassingswens met alle gemotoriseerde voertuigen

Aaron is een jongetje dat heel sociaal is en weet wat hij wel/niet wil. Hij is snel onder de indruk van dingen, zeker van alles dat een motor heeft. Toen Aaron in het ziekenhuis lag vond hij de traumahelikopter erg indrukwekkend. Maar racen door de woonkamer op zijn skelter doet hij ook heel graag. Het was dus al snel duidelijk wat de liefste wens van Arron is; een verrassingswens met alle gemotoriseerde voertuigen.

Marcel

Met familie en vrienden naar Preston Palace

Marcel is een vrolijke, ondernemende sportieve jongen en heeft graag de hele familie en veel vrienden om zich heen. Heeft heel lang op voetbal gezeten maar het sporten kan nu niet, gelukkig is er FIFA. Marcel heeft goed nagedacht over zijn wens. Hij wil het allerliefst met familie en beste vrienden naar Preston Palace en daar ook overnachten. Het lijkt Marcel onvergetelijk om dit te doen en zou dat zelf nooit kunnen organiseren. Samen met vrienden op 1 kamer slapen en papa en mama op een andere kamer. Marcel genoot al van de voorpret en het idee.

Mette

Een weekendje naar Bio om te paardrijden

Mette is altijd heel blij, actief en beweegt graag. Door meervoudige beperkingen is ze volledig afhankelijk van anderen. Van autorijden, wandelen, zwemmen en op de trampoline (op handen en voeten) zien haar zusjes haar helemaal stralen. Ze zouden heel graag eens samen met Mette willen paardrijden. Een wens die wij graag in vervulling laten gaan.

Luc

Een wensvervulling met Lego en Star Wars

Luc is een echte doener en heel leergierig.  Als hij ergens iets niet van weet zoekt hij het op want wil heel graag alles weten. Ook is Luc creatief met dingen maken en dan het liefste van Lego. Als er heel veel blokjes op tafel liggen weet Luc de mooiste creaties te bouwen. Als het even aan energie ontbreekt kijkt Luc graag naar Star Wars, dat vindt hij zo indrukwekkend. Het antwoord op wat is jouw liefste wens was dan ook: “een combinatie van een wensvervulling met Lego en Stars Wars”.

Bas

Een beleving met alles rondom varen en boten

Bas leeft helemaal op als hij over schepen praat. Hij wil varen, zelf achter het stuurwiel staan, uitleg krijgen hoe alles op een schip werkt. Ook zou Bas het fantastisch vinden om bij de Maasvlakte te zien en te ervaren hoe containers computer gestuurd op schepen geladen worden. En dan zijn er nog de cruise schepen, hoe vaart dat en hoe zit het allemaal in elkaar. Eén ding is duidelijk de wens van Bas staat geheel in het teken van de havens, schepen en alles daaromheen.