Tijdens Kids Open zetten jeugdspelers zich in om de wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte te kunnen vervullen. Mede door de opbrengst van de Kids Open 2019 kunnen wij weer vele allerliefste wensen vervullen.

Liz

Trouwen met haar broertje

Liz is een actief meisje en heeft een zware tijd achter de rug. Bij de vraag wat is jouw liefste wens zei ze; "Ik wil trouwen met mijn broer"! Liz ziet het al helemaal voor zich; in een mooie prinsessenjurk met een kroontje op stapt ze in de koets om naar een kasteel te gaan. 

Om Liz kracht te geven voor de toekomst is haar Wish Journey gestart. Dat kan ze echt gebruiken, want ze heeft Leukemie. Help jij mee om de allerliefste wens van Liz in vervulling te laten gaan? Sponsor de jeugdspelers die deelnemen aan Kids Open 2021. 

Dylan

Ontmoeting met bijzondere dieren

Tijdens de kennismaking met Make-A-Wish leefde Dylan helemaal op. Dylan wil heel graag knuffelen met een ringstaart Maki. Het liefste nadat hij samen met zijn moeder en broers een nachtje heeft doorgebracht in een boomhut in de natuur. 

Om Dylan kracht te geven voor de toekomst is zijn Wish Journey gestart. Dat kan hij echt gebruiken, want hij heeft de meest ernstige vorm van epilepsie. Help jij mee om de allerliefste wens van Dylan in vervulling te laten gaan? Sponsor de jeugdspelers die deelnemen aan Kids Open 2021.

Elcin

Prinsessendag

Elcin vindt alle "bekende" prinsessen leuk, omdat ze de jurken zo mooi vindt en het lange haar. De mooiste prinses vindt ze Rapunzel. Ze droomt er helemaal van om als prinses in prinsessenjurk op hakjes en met een kroontje op, samen met heel veel andere prinsessen door het kasteel te wandelen.

Om Elcin kracht te geven voor de toekomst is haar Wish Journey gestart. Dat kan ze echt gebruiken, want ze heeft Leukemie. Help jij mee om de allerliefste wens van Elcin in vervulling te laten gaan? Sponsor de jeugdspelers die deelnemen aan Kids Open 2021.

Floor

Paardrijden op het strand van Terschelling

Floor wordt blij van heel veel dingen. Ze is haar hele leventje al chronisch ziek, dus ze proberen van elke dag een beetje een feestje te maken. Bij het idee dat ze straks gaat paardrijden op het strand beginnen haar ogen te glinsteren, wat een bijzondere ervaring zal dat zijn!

Om Floor kracht te geven voor de toekomst is haar Wish Journey gestart. Dat kan ze echt gebruiken, want hij heeft ze heeft Neuroblastoom. Help jij mee om de allerliefste wens van Floor in vervulling te laten gaan? Sponsor de jeugdspelers die deelnemen aan Kids Open 2021

Sven

Een weekend weg met andere gezinnen

Sven is een echte doener, hij houdt van buiten spelen, gym en vertelt graag een mop of maakt een grapje. Leren vindt hij niet zo leuk. Net als zijn zusje en ouders is Sven dol op verrassingen. Toen wij de vraag stelde waar wordt je blij van was Sven zijn reactie: Als mijn wens gaat uitkomen! Het is duidelijk dat we hem ontzettend blij maken met het maken van nieuwe herinneringen met de gezinnen die hij heeft leren kennen bij Villa Pardoes.

Om Sven kracht te geven voor de toekomst is zijn Wish Journey gestart. Dat kan hij echt gebruiken, want hij heeft de progressieve spierziekte myotone dystrofie. Help jij mee om de allerliefste wens van Sven in vervulling te laten gaan? Sponsor de jeugdspelers die deelnemen aan Kids Open 2021.

Milla

Kamer make-over

Milla is een harde werker, altijd goed verzorgd en positief ingesteld, ook over haar ziekte.

Milla is veel op haar slaapkamer want ze houdt van stylen en zichzelf mooi maken. Ze heeft altijd extra lange wimpers en lange gelakt nagels. Bij de vraag wat is jouw liefste wens ziet Milla het al helemaal voor zich; haar kamer een make-over geven, want die mag wel naar haar leeftijd worden aangepast!

Om Milla kracht te geven voor de toekomst is haar Wish Journey gestart. Dat kan ze echt gebruiken, want ze heeft ernstig nierfalen. Help jij mee om de allerliefste wens van Milla in vervulling te laten gaan? Sponsor de jeugdspelers die deelnemen aan Kids Open 2021.

Shari-Elle

Stewardess zijn en een piloot ontmoeten

Shari-Elle wil heel graag zelf stewardess worden! Ze is nog nooit in een groot vliegtuig geweest en ze heeft ook nog nooit gevlogen. Als ze de piloot ontmoet hoopt ze dat ze een klein stukje mee mag vliegen. Bij de vragen waar droom je van, wat wil je later worden, met wie zou je een dagje willen ruilen, wat lijkt je spannend om te doen was het een duidelijk antwoord; stewardess zijn!

Om Shari-Elle kracht te geven voor de toekomst is haar Wish Journey gestart. Dat kan ze echt gebruiken, want ze heeft Sikkelcelziekte. Help jij mee om de allerliefste wens van Shari-Elle in vervulling te laten gaan? Sponsor de jeugdspelers die deelnemen aan Kids Open 2021.

Lola

Meet & Greet met giraffen

Lola is een rustig, bescheiden meisje maar houdt wel heel erg van verrassingen. Ze is creatief, tekent heel graag of dit nu met stiften of verf is. Het lievelingsdier van Lola is een giraf, ze vindt zijn ogen heel mooi, het is een lief en rustig dier en dat is Lola ook. De liefste wens van Lola was ook gelijk duidelijk een meet & greet met giraffen!

Om Lola kracht te geven voor de toekomst is haar Wish Journey gestart. Dat kan ze echt gebruiken, want ze heeft ernstige stofwisselingsziekte. Help jij mee om de allerliefste wens van Lola in vervulling te laten gaan? Sponsor de jeugdspelers die deelnemen aan Kids Open.

Aaron

verrassingswens met alle gemotoriseerde voertuigen

Aaron is een jongetje dat heel sociaal is en weet wat hij wel/niet wil. Hij is snel onder de indruk van dingen, zeker van alles dat een motor heeft. Toen Aaron in het ziekenhuis lag vond hij de traumahelikopter erg indrukwekkend. Maar racen door de woonkamer op zijn skelter doet hij ook heel graag. Het was dus al snel duidelijk wat de liefste wens van Arron is; een verrassingswens met alle gemotoriseerde voertuigen.

Om Aaron kracht te geven voor de toekomst is zijn Wish Journey gestart. Dat kan hij echt gebruiken, want hij heeft een ernstige aangeboren hartafwijking. Help jij mee om de allerliefste wens van Aaron in vervulling te laten gaan? Sponsor de jeugdspelers die deelnemen aan Kids Open.

Robin

Meehelpen met honden en poezen verzorgen

Robin is altijd vrolijk, spontaan en vindt iedereen leuk. Robin is ook één en al dierenvriend, het liefste heeft hij een eigen hond. Afgelopen jaar was een pittig jaar, het is tijd voor de Wish Journey van Robin. Hij wordt helemaal blij van de gedachte om honden en poezen te verzorgen en te knuffelen, een wens die wij in vervulling willen laten gaan.

Om Robin kracht te geven voor de toekomst is zijn Wish Journey gestart. Dat kan hij echt gebruiken, want hij heeft een spierziekte. Help jij mee om de allerliefste wens van Robin in vervulling te laten gaan? Sponsor de jeugdspelers die deelnemen aan Kids Open.

Marcel

Met familie en vrienden naar Preston Palace

Marcel is een vrolijke, ondernemende sportieve jongen en heeft graag de hele familie en veel vrienden om zich heen. Heeft heel lang op voetbal gezeten maar het sporten kan nu niet, gelukkig is er FIFA. Marcel heeft goed nagedacht over zijn wens. Hij wil het allerliefst met familie en beste vrienden naar Preston Palace en daar ook overnachten. Het lijkt Marcel onvergetelijk om dit te doen en zou dat zelf nooit kunnen organiseren. Samen met vrienden op 1 kamer slapen en papa en mama op een andere kamer. Marcel genoot al van de voorpret en het idee.

Om Marcel kracht te geven voor de toekomst is zijn Wish Journey gestart. Dat kan hij echt gebruiken, want hij heeft beenmergfalen. Help jij mee om de allerliefste wens van Marcel in vervulling te laten gaan? Sponsor de jeugdspelers die deelnemen aan Kids Open.

Mette

Een weekendje naar Bio om te paardrijden

Mette is altijd heel blij, actief en beweegt graag. Door meervoudige beperkingen is ze volledig afhankelijk van anderen. Van autorijden, wandelen, zwemmen en op de trampoline (op handen en voeten) zien haar zusjes haar helemaal stralen. Ze zouden heel graag eens samen met Mette willen paardrijden. Een wens die wij graag in vervulling laten gaan.

Om Mette kracht te geven voor de toekomst is haar Wish Journey gestart. Dat kan ze echt gebruiken, want ze heeft progressieve stofwisselingsziekte. Help jij mee om de allerliefste wens van Mette in vervulling te laten gaan? Sponsor de jeugdspelers die deelnemen aan Kids Open.

Luc

Een wensvervulling met Lego en Star Wars

Luc is een echte doener en heel leergierig.  Als hij ergens iets niet van weet zoekt hij het op want wil heel graag alles weten. Ook is Luc creatief met dingen maken en dan het liefste van Lego. Als er heel veel blokjes op tafel liggen weet Luc de mooiste creaties te bouwen. Als het even aan energie ontbreekt kijkt Luc graag naar Star Wars, dat vindt hij zo indrukwekkend. Het antwoord op wat is jouw liefste wens was dan ook: “een combinatie van een wensvervulling met Lego en Stars Wars”.

Om Luc kracht te geven voor de toekomst is zijn Wish Journey gestart. Dat kan hij echt gebruiken, want hij heeft Hodgkin. Help jij mee om de allerliefste wens van Luc in vervulling te laten gaan? Sponsor de jeugdspelers die deelnemen aan Kids Open. 

Bas

Een beleving met alles rondom varen en boten

Bas leeft helemaal op als hij over schepen praat. Hij wil varen, zelf achter het stuurwiel staan, uitleg krijgen hoe alles op een schip werkt. Ook zou Bas het fantastisch vinden om bij de Maasvlakte te zien en te ervaren hoe containers computer gestuurd op schepen geladen worden. En dan zijn er nog de cruise schepen, hoe vaart dat en hoe zit het allemaal in elkaar. Eén ding is duidelijk de wens van Bas staat geheel in het teken van de havens, schepen en alles daaromheen.

Om Bas kracht te geven voor de toekomst is zijn Wish Journey gestart. Dat kan hij echt gebruiken, want hij heeft een hersentumor. Help jij mee om de allerliefste wens van Bas in vervulling te laten gaan? Sponsor de jeugdspelers die deelnemen aan Kids Open.