Tijdens Kids Open zetten jeugdspelers zich in om de wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte te kunnen vervullen. Mede door de opbrengst van de Kids Open 2019 kunnen wij weer vele allerliefste wensen vervullen. Zoals de wensen van Gioia, Levi en Vlinder

GIOIA

Kunstenares worden

Voor de 11-jarige Gioia is creativiteit heel belangrijk. Tijdens het ziekteproces was dit haar steun en een manier om haar emoties kwijt te kunnen. De helden van Gioia zijn Rembrandt van Rijn en Vincent van Gogh. Varen door de geboortestad van Rembrandt, een tentoonstelling, de Rembrandt fotoshoot en zelfportretten schilderen in het Van Gogh Museum. Gioia geniet en geniet.. Dit is geen droom maar gebeurt echt!

LEVI

Verzorgen van grote dieren

Al lange tijd kijkt Levi uit naar het moment dat zijn allerliefste wens in vervulling gaat. Het zijn geen makkelijke jaren geweest, want telkens als het moment daar was dat zijn liefste wens in vervulling zou gaan, had Levi complicaties en werd hij weer opgenomen in het ziekenhuis. Levi heeft een zeldzame vorm van leukemie. Eindelijk was het moment daar en is de allerliefste wens van de 8-jarige Levi in vervulling gegaan: het verzorgen van grote dieren. Een wensvervulling om nooit meer te vergeten! 

 

 

VLINDER

"Ik wil filmster zijn"

"Staan de namen van figuranten ook in de aftiteling?" vraagt Vlinder. Haar liefste wens is vervuld! Het vervullen van haar wens geeft haar kracht en vertrouwen voor de toekomst. Dit kan zij echt gebruiken, want Vlinder heeft een chronische hartspierziekte. Vlinder wil het liefst een echte filmster worden. Daarom mocht zij figureren in de speelfilm Misfit 3. Ineens stond ze op de set met al haar idolen. Vlinder heeft alleen maar gestraald!