Lees hieronder de bijzondere verhalen van de wenskinderen waarvoor de jeugdgolfers geld in zamelen om hun liefste wens te vervullen. 

RICK NOAH

Een bezoek aan het BMW museum in München

Rick Noah heeft een enorme passie voor motoren en auto’s en dan vooral de hele snelle auto's. Hij vindt het heel geweldig om te zien hoe de auto's worden gemaakt. En is eigenlijk nog meer benieuwd naar welke ontwikkelingen daar achter zitten. Hij hoopt bij het BMW museum een rondleiding achter de schermen te krijgen. Rick Noah zijn droombaan is om ooit in het ontwikkelteam van een mooi automerk te werken.

Om Rick Noah extra energie en kracht te geven voor de toekomst is zijn Wish Journey gestart. Dat kan hij echt gebruiken, want hij heeft Acute Lymfatische Leukemie. Door voor Rick Noah te gaan spelen help jij mee om zijn allerliefste wens in vervulling te laten gaan.

PATRICK

Een stedentrip naar Barcelona

Patrick weet gelijk wat hij wil, Barcelona! In Barcelona heb je zowel strand als heel veel dingen te bezichtigen. Na de vraag wat zou je willen doen kwam er al snel een TOP10, van Sagrada Familia naar Palau de la musica Catalana tot de kabelbaan naar Montjuïc kasteel en nog zeven van de meest bijzondere bezienswaardigheden. Waarom? Patrick wil heel graag samen met zijn ouders en zus herinneringen in Barcelona gaan maken.

Om Patrick extra energie en kracht te geven voor de toekomst is zijn Wish Journey gestart. Dat kan hij echt gebruiken, want hij heeft Hodgkin. Door voor Patrick te gaan spelen help jij mee om zijn allerliefste wens in vervulling te laten gaan.

YAGMUR

Rondlopen tussen de dinosaurussen in een dinopark en paardrijden

Ik ben helemaal gek van dinosaurussen en paarden vertelt Yağmur ons. Haar kleding, speelgoed alles staat in het teken van deze dieren. Bij de vraag wie neem je mee naar een onbewoond eiland zei Yağmur; “mijn lievelings T-Rex en unicorn. Als Yağmur een paard ziet dan wil ze er eigenlijk naar toe en erop zitten. Tijdens mijn vorige behandeling zag ik paarden vanuit het raam, dat maakte mij heel blij.

JENNIFER

Dolfijnen!!!

Jennifer houdt van dolfijnen. Ook van water. Het gezin heeft heel lang een zeilboot gehad. Hierdoor heeft ze samen met haar ouders, broertjes en zusjes veel tijd op het water doorgebracht. Steeds als Jennifer over dolfijnen sprak straalde zij! Ze ziet het helemaal voor zich; met een boot het water op, op zoek naar de dolfijnen en als ze deze hebben gevonden kan ze hopelijk een duik maken en zwemmen de dolfijnen met haar mee.

NIEK

Mijn allerliefste wens is op een cruise varen naar Spanje.

Hallo, ik ben Niek. Vorig jaar is bij mij een Ewing-Sarcoom ontdekt in mijn been. Dit is een veel voorkomende vorm van botkanker bij jonge kinderen en tieners. Doordat de tumor net iets boven mijn knie zat ben ik mijn knie en een stuk bovenbeen verloren. Ik heb nu heeft nu een inwendige groeiprothese. Hier kan ik super goed mee functioneren, maar zal ik helaas zal hij wel hierdoor altijd een beperking houden.

Ik mag bijvoorbeeld nooit voetballen en rennen en kan ik ook niet meer zoals ik dit kon voordat er botkanker werd ontdekt. Maar ik probeer van alle momenten te genieten! En vooral van mijn favoriete land Spanje. Mijn allerliefste wens is op een cruise varen naar Spanje. Ik heb dit bij de Minions gezien en het lijkt mij super gaaf om dat zelf mee te maken!

STEVEN

Bij een F1 race aanwezig zijn

Toen Steven baby was reageerde hij al op autogeluiden en toen hij wat ouder werd was hij niet weg te slaan bij racegeluiden en keek hij gefascineerd naar de beelden. Hij is gek op races en sinds enkele jaren is hij idolaat van Max Verstappen, hij volgt hem op de voet en kijkt op tv naar alle wedstrijden in de wereld.

Vooral zou hij graag bij een race aanwezig willen zijn, hij weet dat volgend jaar de races in Zandvoort worden gehouden. Het zou dan ook zijn liefste wens zijn om daar met zijn beide opa's en ouders en broertje erbij te mogen zijn. En als Max Verstappen mee wil werken hem daar te ontmoeten.

FIONA

Dolfijnen zien zwemmen

Dolfijnen zijn Fiona haar favoriete dieren, deze zien zwemmen zou fantastisch zijn. En 3 jaar geleden werd ze gegrepen door het zeilen tijdens een zeilkamp bij Eiland van Maurik. De snelheid en de vrijheid van het zeilen wil ze graag beleven in een warm land, lekker in de zee springen, met dolfijnen om de boot heen. Een warm, gezellig en avontuurlijk vooruitzicht na maanden van afzien....

RENZO

Een reis maken naar een tropisch eiland

Een onzekere toekomst brengt Renzo tot een al langer gekoesterde wens, met z'n allen een bijzondere reis maken die anders niet tot de mogelijkheden behoort. Heel graag wil Renzo een reis maken naar het tropische eiland van zijn dromen. Hij ziet het helemaal voor zich hoe hij daar met zijn familie kan relaxen en met z’n allen genieten van wat er allemaal valt te zien en te beleven. Renzo kan zich niet mooiers wensen om naar uit te kijken en uiteindelijk in een zo goed mogelijke medische conditie (nog) mee te mogen maken.

JULIËTTE

Met het hele gezin naar Pinkpop

Juliëtte is gek op muziek. Met vriendinnen luistert ze het liefst naar muziek en dan praten, zitten, chillen, beetje dansen. Het hele gezin luistert graag naar muziek. Alles om muziek vindt Juliëtte leuk en ze is vooral ook geïnteresseerd in het verhaal achter het liedje. De liefste wens van Juliëtte is dan ook om naar Pinkpop te gaan met het hele gezin.

YOURI

Ik wil heel graag een Amerikaanse Tweede Wereld oorlog veteraan ontmoeten

Hallo mijn naam is Youri en ben 16 jaar. Ik wil heel graag een Amerikaanse Tweede Wereld oorlog veteraan ontmoeten. Waarom ik dat zo graag wil is omdat ik van jongs af aan al veel bezig ben met de Tweede Wereld oorlog en heb dat altijd interessant gevonden. Ook kijk ik er veel films en documentaires over. Ik speel ook veel spelletjes op mijn Playstation over de Tweede Wereld oorlog.

Als ik ouder ben kan ik waarschijnlijk niet meer zo iemand ontmoeten omdat ze al rond de 80/90 jaar oud zijn en ik nog graag de verhalen zelf van een veteraan horen, want je ziet wel van alles in de films maar toch is dat heel erg anders dan in het echt.

Zelf wil ik ook in dienst gaan en zou ik bij de luchtmobiele brigade willen (rode baret) daarom zou ik een veteraan willen ontmoeten die bij de Airborne gezeten heeft die een soortgelijke functie heeft als de luchtmobiele brigade.

DANIËLLE

Paardrijden in een prachtige berg omgeving

Bij de vraag wat is jouw allerliefste wens zijn er een aantal dingen voorbij gekomen. Toch kwamen we iedere keer uit op iets rondom paarden. Paardensport is Daniëlle haar grootste hobby, ze rijdt zelf bij een manege bij haar in de buurt. De Haflinger is haar favoriete paard. Naast paardrijden is ze ook gek op de bergen en watervallen. Daniëlle ziet het helemaal voor zich; paardrijden in een prachtige berg omgeving!

SIL

De mooiste koralen, vissen en planten zien

Sil is helemaal idolaat van duiken en is zich al maanden aan het voorbereiden, net als zijn vader en broer. Sil wil zijn brevet halen voordat zijn wens in vervulling gaat en dat regelt zijn familie allemaal zelf. Ook de artsen zijn hier nauw bij betrokken want duiken is niet niks. Sil kijkt er erg naar uit om in Europa, onder begeleiding van duikinstructeurs, hele mooie duiken te gaan maken en de mooiste koralen, vissen en planten te zien.

HUGO

Een oldtimer (Willys Jeep uit WO II) uit elkaar halen, weer in elkaar zetten én erin rijden

Hugo is helemaal gek op oude oldtimers. Hij wordt helemaal blij van het geluid van een motor, het uit elkaar halen en in elkaar zetten en hij weet er enorm veel van.

De V8 motor in oude Amerikaans auto's vindt hij echt vet. Een Willies Jeep uit WO II ook. Hij weet er echt alles van en verteld er heel blij over. Hugo wil later monteur worden en is druk met zijn studie aan het ROC. Als hij aan het kuren is en in het ziekenhuis ligt kijkt hij ook het liefst naar autoprogramma's.

Om Hugo extra energie en kracht te geven voor de toekomst is zijn Wish Journey gestart. Dat kan hij echt gebruiken, want hij heeft Myelodysplastische syndromen. Door voor Hugo te gaan spelen help jij mee om zijn allerliefste wens in vervulling te laten gaan.

MANNES

Trouwen met mama in de Efteling

Mannes is een ondernemende jongen die ondanks zijn handicap aan alles probeert mee te doen. Zijn concentratie is niet zo goed en hij heeft veel structuur nodig. Voor Mannes is zijn moeder de aller allerliefste, zijn wens is dan ook om te trouwen met mama in de Efteling. Mannes wil ook dat zijn drie zusjes de bruidsmeisjes zijn bij zijn huwelijk met zijn moeder. Toen papa zijn mama ten huwelijk vroeg was Mannes heel verontwaardigd, want hij wilde met mama trouwen! Mama verheugt zich erop om haar trouwjurk twee keer te kunnen dragen.  

Om Mannes extra energie en kracht te geven voor de toekomst is zijn Wish Journey gestart. Dat kan hij echt gebruiken, want hij heeft ernstige epilepsie en cerebrale parese. Door voor Mannes te gaan spelen help jij mee om zijn allerliefste wens in vervulling te laten gaan.