Aanmelding door omgeving (16+)

Welkom op deze pagina. Dit betekent waarschijnlijk dat je in je omgeving geconfronteerd met een ernstig ziek kind. Wij kennen de negatieve emoties waarmee een ziek kind te maken krijgt. En niet alleen het kind, maar ook het hele gezin. Wij willen met de Wish Journey zo veel mogelijk positieve emoties mee geven aan een ernstig ziek kind. Wat fijn dat je dit voor een kind mogelijk wil maken. Wij werken snel, professioneel en in nauwe samenwerking met ouder(s)/verzorger(s) en de zorgprofessionals rondom het kind.

Zijn de ouder(s)/verzorger(s) op de hoogte van de aanmelding en ben je 16 jaar of ouder? Dan kan je een kind aanmelden door onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Na ontvangst bellen wij je voor meer informatie.

Als het kind medisch in aanmerking komt, kunnen wij ouder(s)/verzorger(s) van het kind bellen om de Wish Journey te starten. Samen met het kind gaan we dan op ontdekkingsreis naar een unieke wens die we kunnen vervullen. 

Criteria voor het aanmelden van een kind:

  • Het kind heeft een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte.*
  • Het kind woont of verblijft in Nederland.
  • Het kind is minimaal 3 en maximaal 17 jaar oud, ook als het kind cognitief lager functioneert.
  • Het kind heeft nog niet eerder een wens laten vervullen bij Make-A-Wish Nederland.

*Hieronder verstaan wij kinderen met een ziekte die potentieel kan leiden tot een beperking van de levensverwachting met impact op de kwaliteit van leven. Het gaat dus niet alleen om kinderen die in de terminale fase zitten.

Ook voor kinderen die cognitief laag functioneren (en medisch gezien in aanmerking komen) kunnen wij een passende, vaak zintuigelijke ervaring organiseren, waarbij het hele gezin kan meegenieten.

Heb je vragen of wil je voorafgaand aan je aanmelding overleggen, neem dan contact op met team aanmeldingen via 035 203 5350 of [email protected] of kijk op de pagina veelgestelde vragen.

Gegevens kind

Gegevens aanmelder

Bij verzenden van het aanmeldformulier geef je aan Make-A-Wish Nederland toestemming om jouw gegevens vast te leggen t.b.v. de aanmelding.

Op de verwerking van persoonsgegevens is altijd ons Privacy Statement van toepassing. Het Privacy Statement kun je hier raadplegen.