Als de lente komt dan stuur ik jou tulpen uit Amsterdam

VIER DE LENTE MET EEN (DIGITAAL) BOSJE MAKE-A-WISH WENSTULPEN

Wist je dat Make-A-Wish Nederland sinds vorig jaar een eigen tulp heeft? Een helderrode, krachtige tulp die op 13 januari 2020 officieel is gedoopt door wenskinderen Zoé en Femke en is aangeboden door Tulpenpromotie Nederland. Bijna een jaar later zijn de dieprode tulpen volledig in bloei, geplukt én klaar om te stralen bij mensen thuis. De lente staat symbool voor een nieuw begin. Make-A-Wish grijpt dit moment aan om elkaar de allerliefste wensen te sturen.

 

Om positiviteit te verspreiden in deze grauwe tijd, opent Make-A-Wish Nederland op zaterdag 20 maart voor één dag haar eigen pop-up tulpenwinkel in hartje Amsterdam. De Beurs van Berlage wordt die dag omgetoverd tot een kleurrijk tulpenveld. Via de app en website van Thuisbezorgd.nl is het mogelijk om tussen 10.30 en 18.00 uur voor een symbolische euro een bosje, van de naar Make-A-Wish vernoemde ‘wenstulpen’, thuis te laten bezorgen. Voor iedereen die buiten Amsterdam woont hebben we een speciaal AR tulpenfilter op Instagram ontwikkeld waarmee je iedereen een allerliefste wens kan toesturen.

 

Als de lente komt dan stuur ik jou tulpen uit Amsterdam

Op zaterdag 20 maart tussen 10:30 en 18:00 uur is het mogelijk om via de app en website van Thuisbezorgd.nl voor het symbolisch bedrag van één euro een bosje tulpen te laten bezorgen in Amsterdam. Speciaal voor deze actie vind je daar de tulpenwinkel van Make-A-Wish Nederland. De bezorging wordt vervolgens belangeloos verzorgd door Thuisbezorgd.nl, zodat de opbrengst volledig ten goede komt aan Make-A-Wish Nederland.

VIER DE LENTE MET (DIGITALE) MAKE-A-WISH WENSTULPEN

Tulpen en Amsterdam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar het zou zonde zijn als alleen Amsterdammers kunnen genieten van de mooie Make-A-Wish tulp. Daarom is er ook een digitale tulp ontwikkeld. Via een speciaal AR filter die te vinden is op ons instagramaccount (@makeawishnl) kan iedereen elkaar een allerliefste wens toesturen en op elke gewenste plek tulpen laten oppoppen: in huis, op de werkplek of in de tuin.