Even voorstellen: dit is Dilan!

Dilan had leukemie; dat is kanker van de witte bloedcellen. Bij acute leukemie word je zonder behandeling snel ernstig ziek en kun je binnen weken of maanden overlijden. In februari 2020 werd Dilan spontaan ziek. Na een bezoek aan de huisarts moest ze hals over kop haar koffer pakken om naar het Prinses Máxima Centrum te gaan. Wat volgde was een zware strijd van twee jaar, een strijd die ze glansrijk heeft gewonnen.

Bij deze beproeving kreeg Dilan erg veel steun van familie en vrienden. Inmiddels is ze volledig genezen en ziet ze haar toekomst vol vertrouwen tegemoet. Make-A-Wish vervulde de allerliefste wens van Dilan: een prachtig feest met familie en vrienden onder de noemer ‘Dilan viert haar leven’. 

Dilan had leukemie; dat is kanker van de witte bloedcellen. Bij acute leukemie word je zonder behandeling snel ernstig ziek en kun je binnen weken of maanden overlijden. In februari 2020 werd Dilan spontaan ziek. Na een bezoek aan de huisarts moest ze hals over kop haar koffer pakken om naar het Prinses Máxima Centrum te gaan.

Wat volgde was een zware strijd van twee jaar, een strijd die ze glansrijk heeft gewonnen. Bij deze beproeving kreeg Dilan erg veel steun van familie en vrienden. Inmiddels is ze volledig genezen en ziet ze haar toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Make-A-Wish vervulde de allerliefste wens van Dilan: een prachtig feest met familie en vrienden onder de noemer ‘Dilan viert haar leven’.

Elke dag horen gemiddeld 4 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Wat volgt zijn maanden of jaren die volledig in het teken staan van ziekenhuizen, behandelingen en niet weten wat de toekomst brengt. Make-A-Wish wil de allerliefste wens vervullen van al deze kinderen. Zonder jou geen wens. Doneer daarom nú via https://makeawishcometrue.nl/