Vervul 300 wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte

Een week lang Make-A-Wish Nederland in de uitzendingen van RTL Boulevard

Make-A-Wish vervult de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Dat kan alleen met jouw bijdrage. Daarom stond RTL Boulevard in het teken van Make-A-Wish Nederland. Van 4 tot en met 8 december riepen we op voor donaties voor 300 wensvervullingen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. We eindigden met een prachtige stand van 341 wensen. Bedankt aan alle donateurs!

 

Van 4 tot en met 8 december stonden de uitzendingen van RTL Boulevard in het teken van de actieweek voor Make-A-Wish Nederland. In de uitzendingen zagen we onder andere wenskinderen Mathijs, Mick, Flynn, Rayan, Safa en Jill; arts Marguerite Gorter-Stam en onze eigen ambassadeur Ruben Nicolai die vertelden over het belang van een Wish Journey. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat er een veelvoud aan positieve emoties nodig is om de negatieve te overschrijven. 

Wij hebben de missie deze kinderen deze keten aan positieve emoties te geven door ze duurzaam te laten leven in de wereld van hun liefste wens. Een Wish Journey waarin ze fantaseren, zich verheugen, genieten, beleven.

 

Met jouw bijdrage geef jij onze wenskinderen de zo broodnodige veerkracht en magie. Samen met RTL Boulevard riepen wij van 4 tot en met 8 december op tot donaties voor 300 wensvervullingen. Dankzij de kijkers van RTL Boulevard is dat gelukt en hebben we 341 wensen mogelijk gemaakt. Dankjewel!